| Message |
|
|
|
in plus de cele de mai sus, au muchii foarte ascutite, gupatezii incercind sa se "scarpine" de coral se ranesc. in plus, in canalele din el se poate aduna mizerie...
|
 |
|
|
|
ai incercat un mic schimb de apa? sa nu fie ceva in calitatea apei , atita timp cit ceilalti "par" neafectati ....
|
 |
|
|
|
aceeas cu a ta in timpul celui de anul trecut... nici o reactie din partea lor....
poate ai dreptate cind spui ca exista eventualitatea ca sa reactioneze doar la miscari substsntiale....
|
 |
|
|
|
si ? cum ti se pare, din punct de vedere al preciziei ??
|
 |
|
|
|
STIMABILE!!!!!
avertisment - ori te conformezi liniei forumului, ori zbori - pleci-inoti-te scufunzi de aici.
LA URMATORUL POST SCRIS CU PICIOARELE (NEINTELIGIBIL, FARA CRATIMA SI SEMNE DE PUNCTUATIE) ESTI OUT.
DE ASEMENEA LA VIITORUL POST SAU TOPIC DESCHIS "DE DRAGUL DE A POSTA" ESTI OUT
|
 |
|
|
|
doar apa din acvariu, si poate ai o galetusa de "iaurt"
|
 |
|
|
ai putea realiza mai multe HABITA(T-CL??)URI mai mici in care sa realizezi ceeace-ti doresti . un acvariu de.. , alt acvariu de... toate de aceeas dimensiune. puse intr-un raft ...
chestia asta n-am vazut-o chiar la numeni "care se respecta" doar prin magazine...
si apropo de habitacluri ( aici e rautate pe fatza ;) ) vezi cite stele ia la testele n'cup (alea cu bushala de zid ;) ) 
|
 |
|
|
|
nu-i bai, se intimpla destul de des...
chiar nu stiam ca lui erythrozonus ii zice si neonul saracului ... mai invatam cite ceva ..
|
 |
|
|
voodoo_SS wrote:vada si lumea ce bezztiuze am
mein herr ober ghewimbor sturmtrabantfuhrer.. or fi animalutele tale frumoase, dar sunt frumoase in ochii tai. aici lumea vorbeste in foarte mare parte de acvaristica, si tangential de "alte animale"
rugamintea mea mare, ar fi , daca esti dragut, sa cauti sa prestezi pe linia forumului..
ma indoiesc ca nu exista in romania forumuri dedicate tarantulelor, calugaritelor, diavolilor tazmanieni, sau caracatitelor cu 2 cocoase...
rogu-te, daca crezi ca-ti mai vine in minte sa intrebi de alte "lighioane" care mai de care mai ciudate si mai ales periculoase, ABTINE-TE
in alta ordine de idei, SS-ul ala, personal (poate si pe altii, dar au avut buna cuviinta sa se abtina) ma deranjaza, nu ca as fi evreu, dar ma gindesc ca poate vede altcineva ce religie mozaica, si "poate" o sa ne acuze ca sustinem miscarea ... si zau ca n-as vrea sa vad inchis acest forum dintr-un teribilism ... asa ca, daca poti, incearca sa renunti la cele 2 litere.
imi aduc aminte ca "la inceputuri" era sa iau si eu ban pentru simplul fapt ca aveam ca avatar, un dalmatian cu "pistolul la timpla". si era o poza din galeria forumului ...
|
 |
|
|
|
filtrul cu burete cu "bolborositor" este ideal pentru "inceputurile" acvariului.
in el se formeaza foarte bine coloniile de bacterii denitrificatoare, si are "capacitatea " de a filtra "micromizeria" din apa (cu conditia sa fie o bucata de burete SEMNIFICATIVA, nu cit pumnul) as putea sa concluzionez ca e un "rau necesar"
|
 |
|
|
|
pentru faptul ca l-a "ajutat" pe userul sorinel cel mititel si merele de tabla zincata, moderatorul razvan primeste :ycard: si interdictia de postare o saptamana
|
 |
|
|
|
ma asteptam sa te vad cautind pe forum, dar se pare ca e greu ...
SCOATE NAIBII MARMURA AIA DIN ACVARIU CA-TI CAPIAZA DISCUSII
MAI BINE LASAI ACVARIUL STERIL, BAGA SCHIMBURI DE APA, SA SE DIMINUEZE DURITATEA.....
CHIAR ERA GREU DE RATIONAT, TREBUIA SA-TI DEA CINEVA ACEST SFAT????
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
si cum i-l trimiti in timisoara? ;)
|
 |
|
|
|
daca-i raspunde cineva la intrebarea asta, sa moara bibi de nu-i dau ban
vorbesc cit se poate de serios!!!!!!
sorinele, este destul de multa informatie pe forum , esti vechi , zici ca te-ai documentet despre discusi... sa te vedem la lucru ...
|
 |
|
|
BLeeD wrote:
Daca ai unul...inseamna ca ai un mascul babalau si impotent
sau i-a facut vasectomie gonopodica  ;)
exista insa posibilitatea ca sa existe masculi, sa fie fertili, sa vrea sa..... dar sa nu poata, deoarece au inotatoarea anala (gonopodul) mult prea mare - in general pe la specimenele "voalate" iar materialul seminal se pierde pe drum ...
|
 |
|
|
|
daca nu are mascul prin zona sa o fecundeze s-ar putea sa fie normal, alea fiind icre nefertilizate
|
 |
|
|
|
o planta anume, sau orice planta??
presteaza duminica la circiuma, ca zilele astea bag coasa...
asta daca nu s-a abonat cineva la calistusi ... , dar oricum plante tot o sa am de dat ...
|
 |
|
|
|
si mama ce baiat destept ai fi daca ai incerca sa intri in legatura DIRECTA cu ceilalti membrii ai forumului (din timisoara), si ai participa macar la o singura intrunire "duminicala" sau cind s-o face, anuntind in prealabil de ce ai nevoie...
|
 |
|
|
|
poti sa precizezi ce intelegi prin neonul saracului si prin mici neoni cardinali ??
daca este ce cred eu
neonul saracului = tanychtis albonubes - cardinali, la noi in romania
neoni cardinali = paracheirodon axelrodi - neon rosu ...
am zis bine?
|
 |
|
|