[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Iulian99
Forum Index » Profile for Iulian99 » Messages posted by Iulian99
Compatibilitatea scalarilor ma intereseaza cu cateva specii: 1) Labeo Bicolor; 2)Mollinesia velifera. Ar fi vro problema??
10x!
Cool ... niste poze?? si la ce pret :sic:
Si mai cum? Adica cum se mai numeste aceasta famile de pesti (in romana ) ca nu stiu ce sa cel la "omu' din piatza care vinde pesti" .
Multzam! :-)
spun ca vreau pentru ca-mi plac , da' daca mananca plantele... adio
Am gasit o buturuga draguta pe faleza, am adus-o acasa, am curatat-o, am pus-o la fiert cu sare... si apoi in apa... si a stat in apa (schimbata cam 1 data la 2 zile) cam 1 saptamana si cateva zile...
Problema 1) e ca io nu stiu ce lemn e;
2) Lemnul nu e moale (a avut o portiune pe care am curatat-o) nici unghia nu intra si apa nu se mai murdareste la fel ca inainte. Ba de 2 zile e chiar limpede...
Ce riscuri sunt daca o bag in acvariu?
Daca pun niste poze cu buturuga poate cineva sa-mi spuna ce lemn e??

Multzam!!
cam la ce pret ajunge un 304 si la cat un 404?
As vrea si io niste creveti sau raci de apa dulce... problema e ca nu prea stiu mai nik despre ei... si nici specii nu stiu. Tot ce stiu e ca sunt si colorati si transparenti... Ma poate ajuta cineva??
oky. Merci pt sfaturi. Abia astept sa fie gata acvariul (cu tot cu plante si pesti) :p
Sincer sa fiu si mie imi plac chiar daca sunt nebuni :-) si cred ca am sa optez pentru tetrazoni si nu scalari :sic:
cool!!!
Calistusii

Care este denumirea lor?? si cum arata?
Nu-i covor e parchet laminat si nu prea am chef de experiente... da ata ete... tre s-o fac... si ar fi pacat sa se intample ceva ca parchetul nu are nici 6 luni de cand e pus da io sper sa nu
Ce fel de pesti (care traiesc in bancuri) sunt mai pasnici? Si mai colorati?
Sunt agresivi tetrazonii in grup (10-12)? Daca vor sta cu scalarii?
In cazul in care vreau sa fac capac din parchet cum il lipesc/imbin??
Pentru un acvariu de 200L (100*50H*40l) ce tip de neon sa folosesc? Am plante si pesti in acvariu.
aaaa.... si blatul e din ceva de genu Termo (tot pal)... A auzit cineva???
O sa aiba 2 picioare de sprijin pe mijloc si spate tot din pal. Deci o sa tina??
Ma intereseaza daca palul tine greutatea asta?
Nu este inclinat si este ca si o cutie...

Forum Index » Profile for Iulian99 » Messages posted by Iulian99
Go to: