[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Iulian99
Forum Index » Profile for Iulian99 » Messages posted by Iulian99
Acvariul nu este inca gata... dar astea sunt speciile care or sa fie in acvariu... cati??-poate imi spune cineva ca-s cam incepator (io ma gandeam la 1labeo, 2 bala, 2Iridescent, si un curcubeu si restu sanitari etc)
In Galati nu prea sunt magazine cu buturugi ... in Bucuresti cam cat ajunge o buturuga cumparata din Obor? Si daca e luata din natura cam care ar fi lemnul cel mai bun si cum ar trebui "preparat"?
Ce tratament trebuie facut la o buturuga pentru a o aseza in acvariu fara sa stau cu grija ca nu cumva sa-mi moara pestii???

Merci.
Cine imi poate spune o combinatie de plante pentru un acvariu de 150L in care majoritatea pestilor sunt rechini (labeo bicolor, bala, Iridescent, Curcubeu). As vrea un covor verde pe o parte a acvariului, dar nu stiu cum se numesc plantele si care sunt mai bune...
Ma poate cineva ajuta?

Va multumesc
Imi poate spune cineva reteta laptelui de ciment? (si ce fel de ciment se foloseste pentru fundal cu spuma ...)

Merci!

Forum Index » Profile for Iulian99 » Messages posted by Iulian99
Go to: