[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Iulian99
Forum Index » Profile for Iulian99 » Messages posted by Iulian99
Am reusit dupa lupte seculare sa am acvariu gata de lupta (100lungime*50inaltime*40latime) .Insa vreau sa-l asez pe un "dulap" sau ceva de genul asta. Intrebarea este: daca dau comanda de unul facut din pal cu doua picioare pe mijloc de sprijin, pot avea vro surpriza?
Si daca se face din orice alt lemn si se aplica un strat subtire pe interior de silicon pentru acvarii?? :-)
Ce inseamna acvariu mare pentru ei? Adica incepand de la cati litri??
Mananca cumva plantele??
aaa!!! Cool atunci... sunt sensibili??
Da... aveti perfecta dreptate, asa se numeste. Acum am citit ca desi naste pui vii, este cam greu de inmultit...asa ca nu prea se merita sa cumpar perechi?
A auzit cineva de VERIFERA??? Sunt niste pesti viu colorati, cca 8 cm (dar nu cred ca erau maturi) si "nasc" pui vii...??
oky, am intzeles... nu e chiar mult...

Multzam...
noooo... nici nu m-am gandit la ceva rau... adica m-am gandit... sa nu fac vr'un infarct...
Ma intereseaza asa... ca idee...
Cei care au acvarii intre 150 si 200 litri fiti sinceri si spuneti cam cat platiti in plus la curent (adica in lei)?? Si o diferenta intre vara si iarna la "nota de plata"
@John
Deci e un filtru destul de bun...

@nemo
Interesanta specie... am sa-i caut in piatza sa vad cum arata.
Banc de pesti cat inseamna? De la 4 in sus?
oky...si in cazul in care vreau si io si sunt din galati... cum se procedeaza?
@MARELE ALB
Merci pentru info si felicitari! Esti tare !
Cautam si io cat tot omu' incepator diferite accesorii (incalzitor cu termostat, d'ala de curatat fundu acavriului, solutie de scos clorul din apa, etc). Apropo: io am cumparat un filtru resun 1200L... stie cineva care sunt limitele lui?(adica cati litri ar avea acvariul max in care el si-ar face treaba normal) duce pana la 200L? M-ar mai interesa cum se poate vedea care este duritatea apei-am o banuiala- cam lasa calcar pe vas... (e apa de Dunare).

Inca o problema: stie cineva care apa este mai buna pentru pesti cea de Dunare sau de Vrancea?

Pai in legatura cu pestii... sa facem o filtrare... sa fie activi (vioi). Am o atractie pentru bala, pangasius, labeo bicolor... daca s-ar putea ceva asemanator?

Mersic pentru info si scuze pt intrebarile stupide... :p
Am amestecat in ciment niste oxid negru de fier si niste pigment maro

Astea pe unde se gasesc? Si mai ales ce e "pigment maro"?
Merci
Scuze de greseli... is rupt de oboseala dupa ce am venit de la Bucuresti unde am cautat in disperare niste standuri cu accesorii pentru acvarii si pesti si nu am gasit nik (am fost in NIRO incurajat de un "prieten" )
:o Oky! Am inteles cat de cat... . Totusi ce specii (mai marisori) ar fi mai potrivita pentru un acvariu de 150L? (inafara de scalari) care nici sa nu-mi manance plantele si sa fie si frumosi?? Eventual dati un link...doua :-P
Merci
Sper ca vrei Corydoras nu Hoplosternum .......

Care este ideea? adica care e mai bun sau mai activ?
nici macar unu(bala)??? curcubeu=Epalzeorhynchos frenatum si Iridescent=pangasius sutchi ca io asa i-am gasit...

oky, logic de altfel... sanitarii cauta in nisip... si daca o sa fie covor... dar ma gandesc sa pun numai pe o parte covor sau mai bine... am vazut la Dalles e vorba de o alga Cladophora aegagropila destul de cool care sper sa ma satisfaca... si atunci o sa fie cool si pentru sanitari...
oky, am inteles. merci pentru raspunsuri :p

Forum Index » Profile for Iulian99 » Messages posted by Iulian99
Go to: