Cred ca am vazut imaginile astea si pe facebook.
Bine ai revenit pe forum!
Am sa repet ce am vbit si pe facebook.
N-ar fi rau dupa ce plantezi sa bagi si niste bile fertilizante in zonele mai dens plantate.
Nu mai tin minte ce fertilizanti ai zis ca vrei sa folosesti. CO2 este?
Poti incerca cu bai cu sare. 1 lingurita la litri de apa (sare neiodata)
Se fac schimburi de apa zilnice, pentru ca altfel sarea se aduna si creste concentratia.
Daca nu se rezolva, poti incerca cu JBL Ektol Fluid sau JBL Fungol (ultimul e pentru fungi).
Nu stiu daca functioneaza si cu alti fertilizanti, insa este construit si gandit pentru un dozaj cu fertilizantii V30 sau S7 de la Dennerle.
Daca pui altceva, n-ai sa stii exact ce si cum introduci in acvariu.
Anul asta JBL-ul a lansat o linie noua de fertilizanti, "Pro Scape".
Pe langa micronutrinenti au scos si macro: N, P, K si Mg.
Vroiam la un moment dat sa-i testez, dar n-am mai apucat.
Ma rog, asta e off-topic un pic...dar nu cred (sau cel putin n-am vazut pana acum) sa fie cineva care a folosit deocamdata fertilizantii Eheim.
Daca as avea mai multe acvarii, as face-o, de curiozitate.
Dozele de V30 si E15 pot de asemenea fi injumatatite, sau impartite la patru, pentru o aditie saptamanala.
Spun asta desi nu am folosit inca schema Dennerle (urmeaza), pentru ca am intrebat recent pe serviciul lor de contact de pe site.
Si am intrebat pentru ca eu (si majoritatea) facem schimburi saptamanale de apa si atunci mi-e sa nu arunc fertilizanti aiurea la schimbul de apa...adica pun v30-ul azi si pana la urmatoarea adaugare, deja fac inca 3 schimburi de apa...
Claudiu Truta wrote:daca linkurile contravin cu politica forumului rog un admin sa le stearga
N-avem o problema cu magazinele, mai ales cele care functioneaza "pe bune".
Cu atat mai mult ca Nevertebrate s-au numarat printre cei care ne-au sustinut la RAC
Singura problema ar fi ca omega-man sta in Germania
Un pic de micronutrienti nu cred ca ar strica. (dar as zice sub doza recomandata)
Daca nitrati si fosfati mai raman din mancarea si dejectiile pestilor, micronutrientii nu prea ai de unde sa ii aduci.
Si ai putea pune si niste easycarbo.