| Message |
|
|
|
eu folosesc asa ceva fara probleme, si il folosesc de ceva timp...
|
 |
|
|
|
ai pe cineva misterios in casa caruia ii place sushi?
|
 |
|
|
|
de incalzit se va incalzi orice ai face, acum nu stiu cat de tare. Idealul era sa pui balastul in spatele capacului catre perete si sa tragi doar firele prin capac catre neoane. O sa vezi la vara cum este si daca e cazul il scoti atunci
|
 |
|
|
|
bravo: o lucrare facuta cu cap care va aduce multe satisfactii bazinului tau. Trecerea de la t8 la t5, chiar daca ai investit mai mult acum iti va aduce economii viitoare. Dar cel mai important este ca plantele se vor simti foarte bine. Balastul si neonul ramas le poti vinde pe forum ca sa-ti mai recuperezi din bani. Nu imi dau seama din poza daca droserul se poate si aerisi printr-o laterala, pentruca el se va incinge in timp ce functioneaza
|
 |
|
|
|
Cat te invidiez...
|
 |
|
|
da,da, elatine isi are obarsia intr-un nano, a carui samanta a venit pe aripi de kirucd, si pe care maria sa  a tot mangaiat-o(samanta), si a tot mangaiat(nano), pana a umplut toata Romania Ehe, poveste veche , ce mai..
|
 |
|
|
|
e important sa ai o filtrare cat mai buna ca sa poti tine cat mai mult pestii acolo
|
 |
|
|
|
ce filtre ai pus in acvariul de 50l?
|
 |
|
|
|
Bine ai venit Alex! Mai intai citeste, pune-ne si pe noi la curent inainte sa-ti iei ceva si nu uita regula inceputului unui nou acvariu: stativ, acvariu si dupa 2-3 saptamani de ciclare incepi sa bagi pestii
|
 |
|
|
Bun venit Daniel
|
 |
|
|
|
multumesc Luciano_a. Acum lasam mama natura sa-si urmeze cursul si sa faca selectia naturala. Conform ei, cei mai puternici pui vor supravietui
|
 |
|
|
|
Ia 2075 linistit. Eu am folosit 2073 la 160l si mi-as fi dorit ceva mai mare. Daca debitul e prea puternic( si in mod cert va fi la acvariul tau) atunci il reduci din robineti.
|
 |
|
|
|
eu am 8 ciclide in 160l( printr-o conjunctura de fapte, si ma gandesc sa dau din ele) si e tam-tam acolo, dar in 70l. Replica era ca poti sa ti si 50 daca ciclidele sunt pui si au un cm
|
 |
|
|
|
ne aducem aminte de un oarece "nano" care a mai fost bibilit si sustinut asa
si eu ca si koala: citesc in continuare desi nu mai inteleg nimic demult
|
 |
|
|
|
daca cineva de ziua ta ti-a facut cadou un acvariu inseamna ca a vazut in tine o persoana deosebita. Incearca sa nu dezamagesti acea persoana si sa te ridici la nivelul asteptarilor ei. Bine ai venit!
|
 |
|
|
|
scalarii au nevoie de un acvariu inalt ca sa se dezvolte frumos. Ei sunt incompatibili cu rcs pentruca odata ajunsi la maturitate vor manca crevetii
|
 |
|
|
|
sticla de 6 cu intarituri. Eu am luat acvariul sh, dar pretul lui la Hornbach este de aproximativ 270ron. Asa cum spuneam mai sus aranjamentul inclusiv lumina sunt temporare, pentruca urmeaza un alt proiect cu un alt stand, iar acest acvariu va face parte dintr-un tot
|
 |
|
|
|
100x40x40-160l Hornbach
|
 |
|
|
|
ingenios
|
 |
|
|
|
furtunul de aer va fi dizolvat de Co2 si-ti va infunda difuzorul
te duci la reef in Pantelimon si cumperi furtun co2 la metru. Exista si in alte locatii furtun co2 dar e undeva la 2o ron-3m de la jbl
daca poti intreaba vanzatorul de difuzor daca merge la bomba(asta daca stie), difuzorul ceramic merge foarte bine(dar no toate sunt bune la bomba)
ca robinet eu am folosit pe cel de aer( sunt si robinete metalice de aer)
|
 |
|
|