[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
nenea adu cum sunt fishy? totul in regula?
salut catalin si bine ai venit. Suna a o frumoasa salata de plante in bazinul tau si chiar m-ai facut curios de cum arata eu am o problema cu pozele, nu ne incanti si pe noi cu ceva?
este superb, imi place de mor, tine-o tot asa
rexhaunt :
1 nu mai fii asa acid in afirmatii, lumea vrea sa te ajute ;) apoi Dolly este o ea, nu am vazut baieti care sa ii cheme dolly
2 da poti arunca backgroundul, sau il poti dona, poate e cineva care isi doreste acest lucru si ar fi pacat de el
3 plantele s-au topit iar apa s-a imputit din alte motive, nu ca NU AI AVUT co2 . Intr-un acvariu trebuie un oarecare echilibru legat de lumina / fertilizanti / pesti / mancare la pesti / schimburi de apa si asa mai departe daca vrei sa ai SI plante.
4 ca sa ajung si la ultima intrebare, da poti avea un acvariu , fara plante, dar niciodata nu va avea acelasi efect ca un acvariu plantat. Noi asta incercam sa creem un colt viu, un colt de natura in casa. Vad ca ai 55 de posturi, nu am stat sa vad ce si unde ai postat, dar banuiesc ca pana acum ai fi putut citi pe ici pe colo despre acvarii si ai fi observat de cum vorbeste si cum reactioneaza lumea in zona , deci sfatul meu, trage aer in piept si citeste de 2 ori textu inainte de a te exprima.

Incearca (nu sunt 100% sigur , daca gresesc iertare) sa dai edit la mesajul precedent sa nu faci dublu post

o seara buna
Cu respect
Ciprian

(L.E. nu am vazut ultimele posturi, imi cer scuze, ramansese tabul deschis in opera iar posturile dupa ora 16:00 nu le-am vazut )
clonitza wrote:Mi-am scos spraybar-ul si mi-am luat corydoras, fac cat 6 mici powerhead-uri , acum trebuie sa-mi iau perlon pentru filtru sa absoarba jegul ridicat in jocul de-a soarecele si pisica dintre apsitogramme si cory.

si gazon ai? ...sau mai bine zis...mai ai? daca ai avut? eu personal am scos si sae pt ca imi deranjau gazonul de utricularia
si mie imi place cum arata pune-i un background negru, filtru fie pe lateral fie pe mijlocul bazinului ca sa ai miscare calumea.

De cat e bazinu?
filtru e cel de la reef de aprox 37ron??
De cat e lampa si cat te`a ajuns
intradevar am facut eO teste cu easy carbo si o albeste sa vezi ce misto o sa ai si chestii mov / albe prin bazin
banuiesc ca se aplica doar la marini nu?
gata m-am hotarat, vreau reflectoare la bazin cine imi recomanda si mie unde in constanta pot gasi? nu de alta da m-am saturat sa dau banii pe curier ) am uitat sa mentionez 90cm lungime
sustin ce zice preamaritul faraon, apoi in cel mai rau caz folosesti ceva mat (fie materialu de constructie fie aplici un sticker dupa aceea pe canturi)si nu ti se va reflecta dar sunt sigur ca nu va fi cazul
fan mikro am avut eu in bazin de 30L , nu il recomand, este f puternic face curenti destul de mari, iar mediul filtrant este naspa rau
narcis.b wrote:ca daca ai "noroc "de flori la ea...
dau plante din tija de floare
Porcu wrote:
Te banez. Mai ai dreptu' la un singur post in care sa-ti iei adio de la prieteni .

e clar ....iti place :
am vb aseara cu humbert, i`a dat pe toti
1000 de vorbe doi bani nu fac : ERIOCAULON CINEREUM (aia cei mai mari care nu au fost la vanzare, am lasat si rezolutia "maxim am zis" sa va delectati )

image image image image

promit ca vin si cu poza de ansamblu zilele care vine da e jegos rau acus si tulbure, si tre neste apa schimbata

Din pacate am mai ramas cu 17 eriocauloni sezonu asta il declar inchis ca imi place setup-ul actual , cand voi avea pui voi baga iar la sale
Domnu faraonu, ce ziceti?
eu am de la 12 ziua pana la 00 seara deci calculu il faceti voi
offf nenea humbert daca puneai anuntu mai de dimineata te scapam de ei astazi, ca a venit cineva de la buc la cta , dar totusi poate iti gasesc client in buc, la fel pt toate.
dogibeer84 wrote:
nu gasesti cateva tufe de H.C, cred ca ar da mai bine

Ar fii dar la ce anume te-ai gandit??

Pai la volumul tau cred ca da mai bine H,C decat eleocharis, iar mie personal (adica nu intelege gresit) nu imi place cum vine tufa de eleocharis din stanga ...e ciudata , mai frumos arata cum era inainte cu microsorium, dar banuiesc ca vei reface cu erio tufa respectiva
pe laterale pregatesti niste pereti de moss?
nu gasesti cateva tufe de H.C, cred ca ar da mai bine

CUlorile plantelor sunt dementiale
da, imi cer scuze,mobilierul e facut la comanda de colegul mariusrudaru, voi veni cu o poza de ansamblu la tot livingu cand va fi gata, pt ca eo am fost the designer si tre sa ma laud unpic nu? :d

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: