[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Va prezint in continuare un alt proiect de al meu, facut la cerere, unei cunostinte, dupa ce a vazut bazinele mele

Acvariu 130x45x55
Lumina: 4x54w (2x865 + 2x830) racite de 2 coolere
Filtru : jbl e900
Filtru UV jeebo 9w
Butelie CO2 4 kg
Regular with 2 pressure gauges (Aqua-Medic)
Solenoid Standard 1/8 (Aqua-Medic)
Bubble Counter (Aqua-Medic)
Tornado 1000 (Aquatic Nature)
Evo 500 pump (Aquatic Nature)
pH Computer (Aqua-Medic)
PE Hose 4/6 5m
Safty Valve (Hobby)
Pietris 1-3mm negru
Fertilizare: substrat florapol ,in coloana de apa va fi ferropol pus in doze zilnice si posibil si ferropol24 + E.I
Plante: In bazin va domnia gazonul, in momentul de fata gloso urmand cand fac rost de H.C sa merg pe ea. ceva blyxe , marcandra, michrantemum michrantemoides si umbrossum , un pui mic de pogostemon care vreau sa il cresc, Aponogetum Crispus, probabil ceva eriocauloni in el pe viitor . Bineinteles in mom de fata sunt si plante de umplutura
Ph momentan e in jur de 6
Pesti vor fi ceva rummy nose cel mai probabil si/sau neoni
si o poza cu setup-ul in seara in care i-am dat drumu :

image

daca am uitat ceva completez pe parcurs

ca idee pretul estimativ la toata jucaria cu toate produsele noi s-au ridicat undeva la 1000eu (asta pt cei care sunt interesati in costurile achizitionarii unui bazin complet echipat)

L.E. am gasit lista de la george cu produse si am updatat-o

croconelu wrote:
pc.ciprian wrote:nu mai am erio mici

faci ceva reducere ? iau unul mare...

nop, deja am primit oferta sa vand TOT ce am fara nici un fel de reducere deci momentan se inchide aici
didiplis it is aseara am injumatatit tufa si am plantat langa ea inca pe aceeasi suprafata. Usor usor ma voi duce pe tot backgroundu.

Intrebare pt ci care au Aqua soil amazonia:
Se farama la suprafata si se fac ca un praf, sau este bazinul meu incredibil d jegos si asta ar fi un motiv pentru care nu merg plantele? . Mentionez ca nu ma omor cu aspiratu substratului pentru ca nu am bidoane in care sa tin aprox 100L de osmoza, asa ca fac schimburi la 3-4(7daca uit intre timp)zile cu aspirat pe ici pe colo cate 20/30L cat pot tine intr-un bidon si o galeata
nu mai am erio mici
nu mai am nimic, se poate inchide
pt ca nimeni nu a fost foarte interesat cei 7 sae au ajuns in bazinul cu discusi, se poate inchide aici.
croconelu wrote:da,asa este trimite, dar cine imi garanteaza ca nu ajung inghetate ( cum am mai patit, din pacate acu,de curand ) ????
si sunt foarte putine din ce imi trebuie mie...

deci mai asteptam.

multumesc.

mai ales prin curierat rapid iti garantez eu ca nu ingheata am trimis si am primit plante in toata tara in ultimele 3 sapt, si cand a fost inghetu mare. Si au ajuns intregi, iar cel mai important am trimis prin posta romana
mai am si neste eustralis stellata si niste limnophila aromatica si niste amannia dar cred ca vor disparea cel mai probabil. Sa vedem, sunt tentat si de eustralis ca e destul de draguta.

de asta imi si este frica, didiplis fiind rosie, marcandra rosie ... prea mult rosu, doar sa imit o padure toamna ) si sa topesc plantele sa devina galbui din rosu si atunci PAAAAC poza de concurs )
Dolly wrote: Vezi pe www.reef.ro
\
numai ca ei nu duc la tren/microbuz. Doar sa gasesti pe cineva care te poate ajuta in acest aspect.
am nevoie de o parere, pe background vreau sa merg doar pe 3 specii :
eriocaulon setaceum
Rotala Marcandra
iar a 3-a am de ales intre didiplis si micranthemum michrantemoides ....aici am dilema. (asta bineinteles pentru ca nu am de unde sa imi fac rost de tonine )
alber wrote:
Sesmar wrote:cred ca este primul acvariu mai mare cu fertilizare si substrat ADA complet pe aici - greseala mea daca-s si altele si nu le-am vazut eu

Ii mai avem si pe pc.ciprian, alexnbv. Nu le mai stiu dimensiunile acvariilor. 200 unu si 100 celalalt, parca. Si poate mai sunt, dar nu imi scapa acum.

al meu nu este complet ada, am doar powersand + aquasoil + step2 , Costi are mai multe "prafuri" ca mine
scuze de offtopic da cum arata marcandra mini? ca nu imi dau seama de pe gogu`
si un thumb, nu de alta dar altfel starneste interesu :
image
asa mo, in sfarsit un post despre tine ia mai repede un UV si fa neste poze sa incanti oamenii
@ admini/moderatori -> tibifish nu este clona lui mariusrudaru.

Marius a vrut sa il ajute pe tibi sa ii faca user pe forum si a ramas logat pe el, de acolo si acelasi ip.

Dupa ce vor trece aman2 pe la INTRODUCERE veti vedea ca e diferit. Pe tibi trebuie sa il aducem pe calea cea dreapta. Este posesorul bazinului meu vechi si are ...pietris ....albastru . Iar marius a cazut in patima plantatelor .

Am rugamintea daca puteti sa editati postul lui tibi si sa fie badpost. Sper sa intelegeti ca e o greseala si sa nu se interpreteze aiurea.

Multumesc

(concluzia ....am mai imbolnavit 2 persoane si urmeaza a 3-a, maine ii setez acvariul )

Editat de Lofty: am sters eu postarea lui tibifish.
mariusrudaru wrote:am avut placerea sa vad acvariul lui ciprian in seara asta.
no coments

Bineinteles ca asteptam poze cu al tau lume va zic eu ca marius pregateste o surpriza
o iei personal e un mod de abordare , gata nu te mai domnesc
UV-ul il mai ai?
domnu costi, multe succesuri iti urez cu noul bazin , sunt sigur ca va iesi ceva de exceptie.

Pietrele sunt de unde ti`am recomandat eu?
Porcu wrote:Cum vrea moosq tai .

ahaaaa limbaj de IRC te`am prins

ontopic: costi cred ca ar fi mai ok sa incepi altul, e mai usor de urmarit, desi eu in jurnalul vechi am schimbat la setup-uri de nu mai stiu de mine

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: