Si pentru ca m-ati certat ca am acvariu murdar ....am pus mana pe blanki am sters geamurile, am strans toata cladophora care am prins`o la vedere , da`i cu servetele peste biofilm (dar pana sa fac pozele a aparut altu) si iata cam ce a iesit :
ansambu:
vedere din lateral unde se vede si bonsai-ul si nano in care sunt microrazborele
rhodostomusi si erio
a se observa galbeneala despre care vorbeam la eriocauloni
si o planta care nu reusesc sa o identific, si care cred ca va zbura cat de curand. Daca ii place cuiva si si-o doreste , i-o dau ce cea mai mare placere
dupa cum vedeti utricularia este orientata in dreapta , pentru ca eu in dreapta am geamul, iar acvariul se "aprinde" la ora 12 la mine ... deci pana la 12 se intinde spre geam. Sunt oarecum hotarat sa o schimb pe toata pe H.C cuba , cam aceeasi cantitate

daca stiti pe cineva care vrea dati-mi un semn
ca si update-uri urmeaza inlocuirea ex700lui cu 1x1200 care va avea 2 retururi in colturi diferite iar sorbul undeva in centru la care voi pune un surface skimmer

fie eheim (dar nu sunt sigur in mom de fata) fie o varianta copie fluval.
ca aspect, urmeaza sa incerc niste pietre mici de rau pe marginea pietrisului alb, dar nu stiu cum o sa dea, deci ....va urma