[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
am eu tetratec care curge, l-am facut dar mereu stau cu inima stransa sa nu ma trezesc cu balta langa acvariu ;) sunt bune , dar si eu as opta pe jbl
mariusrudaru wrote:

Singurul aspect pozitiv ar fi ca sunt f frumosi.

Si ca papa balaria de alga de pe geam
si eu stiu scape-ul si nu am vazut avatar, deci voi veni sa ma prind dupa ce il vad Si nici Adu cred ca nu l-a vazut, ca la noi la "tzara" nu avem 3d , eu personal astept un drum la buc sa il vad in toata splendoarea lui la IMAX
iar bucuria mea e si mai mare (si nu imi mai incap in piele) stiind ca am fost primu detinator care a contribuit la dezvoltarea acestei plante pe piata romaneasca

ps. cum scriai ma cu scris taiat ca nu mai stiu
Radek wrote:Frumoase sau nu , daca ai Tonine si Eriocauloni esti cineva

deci eu cu nenea impreuna facem un intreg, suntem cineva ))
nenea radu lasa caterinca si hai fa`ti acvariu ada, ca esti aproape de furnizoru pe europa acolo unde esti
Porcu wrote:se pare c-a ajuns si la Cel Care Va Fi Banat Pentru c-a Inmultit-o .......

i wonder who that is......
legat de tetratecul tau care curge, iar arunca un ochi aici si vezi poate ti`l repari
ti-a dat tija? nu ai sa vezi floare decat daca e crescut emers . Nu mai stiu , este de la colegul radu.u? ca el il are de la mine, iar eu nu am avut parte de tije la nici una din plantute pana acum

eu am vazut treaba asta la microrazborele mele in bazinul mare, intr`un eriocaulon si am crezut ca au ramas intepeniti acolo dar acum stiu. Oricum pui nu cred ca voi gasi ca am rhodostomusii si creveti infometati , sa vedem in moss ce au de gand
confirm... intradevar noii puii dau de la baza ei, dar problema e ca nu prea ii vezi decat daca dezradacinezi planta, sau dupa o lunga perioada cand prinde o forma ciudata. personal din ce am observat in bazinul meu s-au inmultit mai bine undeva in zonele umbrite, acum sunt la teste in toate zonele si astept. Am avut norocul (daca pot sa ii spun asa) sa primesc o planta cu tije din care ar fi inflorit. La mine din tijele respective au dat plantute. Majoritatea spun ca dupa ce dau bulbii pt flori plantele se duc, l amine nu a fost asa, ba din contra. Nu pot sa iti urez decat succesuri si rabdare
pai ideea e ca eheimu am gasit la 1mil 2nd hand iar copia superchina ma ajunge mai putin de juma de pret, doar ca tre sa astept vreo 2 sapt ...
Si pentru ca m-ati certat ca am acvariu murdar ....am pus mana pe blanki am sters geamurile, am strans toata cladophora care am prins`o la vedere , da`i cu servetele peste biofilm (dar pana sa fac pozele a aparut altu) si iata cam ce a iesit :
ansambu:
image
vedere din lateral unde se vede si bonsai-ul si nano in care sunt microrazborele
image

rhodostomusi si erio
image image image
a se observa galbeneala despre care vorbeam la eriocauloni

si o planta care nu reusesc sa o identific, si care cred ca va zbura cat de curand. Daca ii place cuiva si si-o doreste , i-o dau ce cea mai mare placere
image image image image

dupa cum vedeti utricularia este orientata in dreapta , pentru ca eu in dreapta am geamul, iar acvariul se "aprinde" la ora 12 la mine ... deci pana la 12 se intinde spre geam. Sunt oarecum hotarat sa o schimb pe toata pe H.C cuba , cam aceeasi cantitate daca stiti pe cineva care vrea dati-mi un semn

ca si update-uri urmeaza inlocuirea ex700lui cu 1x1200 care va avea 2 retururi in colturi diferite iar sorbul undeva in centru la care voi pune un surface skimmer fie eheim (dar nu sunt sigur in mom de fata) fie o varianta copie fluval.

ca aspect, urmeaza sa incerc niste pietre mici de rau pe marginea pietrisului alb, dar nu stiu cum o sa dea, deci ....va urma

gasesti in mai multe locuri in bucuresti, inclusiv la reef daca nu ma insel
ce gazon ai? parvula?
si eu folosit tot flagyl in loc de metronidazol, deci da merge
asta ca sa te scoti ca te`am bagat in gura lupului la postul cu intalnirile?
bazinul era plin de mizerie si de alge din cauza excesului de mancare. Momentan am "confiscat" mancarea si astept sa isi revina cat de cat. schimb de apa atunci si sa vedem, astazi trebuie sa mai ajung pana acolo
andreic wrote:Nu, nu iti va trebui mai mult CO2 decat acum. In schimb, acvariul va ''respira'' mai bine.
Personal, prefer aceasta varianta de extractor. Este copia asiatica a skimmerului Fluval. Mi se pare mult mai eficient decat cel de la Eheim.

exact la ala ma uitam si eu aseara si d-asta am si intrebat, ca parca nu as da o caruta de bani pe un skimmer care face acelasi lucru ca asta.
costi sa se incalzeasca afara si posibil sa dau eu pt niste fisidens si niste starmoss, dar sa vedem cum evolueaza lucrurile
deci va trebui mai mult co2 cred daca imi iau skimmer....sa vedem, inca sunt pe ganduri
cat despre biofilm....here it is
image image image

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: