[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Se poate face Bean Animal la un acvariu de 60/45/35 cm ?, ma refer la sistemul cu gauri in fund sau la cel cu cutie externa.
Gata cu aluziile ajtea'!Ma conformez!
Gresesc si eu!
E o greseala facuta din graba!
Am cautat le net poze cu osmozorul aquili cu nps si asta pe care il am eu e diferit, cartusul nos e reancarcabil, si iesirea apei era diferita, o fi vreun model special?
O sa pun o poza cu el....
Asa e, sa pun FV la noul osmozor (sa il iau de la asta vechi?)
Cred ca o sa pastrez cartusul reancarcabil de la asta vechi si cumpar doar rasina (banuiesc ca merge), sa dau comanda de rasina sau nps-ul e aceeasi lucru?
Am comandat un aquili cu nps si o sa imi iau de la domnul Petty cartus cu rasina pmb 101 dupa ce imi vine osmozorul (in cazul asta ar fi bine sa ii elimin cartusul cu nps?).
Vorbesc cu ei si de fitinguri!
Ar fi bine asa
Ce cartus pentru rasina sa aleg?
Daca imi iau aquili cu nps maiam nevoie de cartus cu rasina?
Edit: am gasit sa imi iau un osmozor, fara rasina scoate tds 18, daca l-as lua si mi-as lua rasina as putea duce spre 0 tds-ul?
Frumoase ambele, da Rubiconu e mai stapan pe el la anumite intrebuintari....
Edit: voi va ganditi la masini mari si puternice si tata vrea sa isi ia un Mini sau un fiat 500 abarth (nici asta nu e puternic) .
Ispriluc a dat osmozorul, sa imi iau aquili cu nps si cartus cu rasina sau http://www.wts-online.ro/magazin/filtru-apa-osmoza-inversa-acvariu-283lzi-filtre-in-linie-12-p-434.html
si cartus cu rasina?
A vrut tata sa fac niste mici retusuri la scape deoarece nu aveam cum sa prind corali si unele pietre nu erau luminate bine asa ca am retusat putin (sa am pietre mai in panta ca sa asez coraliii), acum am 4 locuri in panta si astfel nu mai am pietre golale, de i majoritatea pietrelor sunt pline de corali/au loc de asezat coralii.
O sa pun niste poze (nu se simte prea mult diferenta dar acvariul este bine luminat si coralii ies in evidenta.
Ok, deci e al meu, merg pe incredere, daca poate sa mi-l aduca la Constanta cand are drum e cel mai bine (daca ii zic mamei ca e din mangalia se enerveaza), am primit bani deoarece a impresionat-o pe bunica ca trebuie sa car apa .
Am facut rost de bani de osmozor si colegul ispirluc mai are un client si s-ar pitea sa dea osmozorul, daca il da ce osmozor imi recomandati (undeva la 300 lei)?
Zsido wrote:
r_o_n_i wrote:Inainte sa va faceti calcule tineti seama ca pretul este pe polip

http://www.zoaaddict.co.uk/
Pe site spune ca livreaza oriunde in Europa cu aprox 35 £.

Am vorbit cu Jhon si mi-a spus ca trimite si in Romania,transporul costa 25 lire pana la mine in cluj si ajung in 24 de ore din momentul comenzi,preturile mi se par mari dar are niste piese de imi vine sa mor
Daca intra niste bani pe la mijlocu luni viitoare atunci o sa ma bag la o comanda de niste fraguri....

Ai comandat?
Sa aveti grija cu controllerul de temperatura la penele de curent, cineva de pe alt forum si-a omorat tot acvariul (temperatura a ajuns la 35 grade).
Si eu am avut 2, intr-o luna am ramas cu unu si acum trei luni mi-a murit si ala...
Bine, multumesc!
Cumpar 24-30 litri de apa de osmoza cu tds 0 sau pana in 5 deoarece am tds 67 si tocmai peste 2 saptamani imi schimb osmozorul.
O sa imi fac unu de 270 litri atunci.....
Se poate inchide, il dau intr-o ora, multumesc acvariu.ro!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: