[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian09
Forum Index » Profile for adrian09 » Messages posted by adrian09
eu cred ca daca ar intra curent in apa... toti mormolocii ar fii cu burta in sus...daca intra ceva tensiune in bazin si pestii nu au nimic.. nu cred sa ai vreo problema
in al 2-lea rind cred ca ar fii si un scurt circuit ceea ce ar declansa siguranta... s=ar opri curentul pe circuitul respectiv de prize...

...nu stiu ce sa zic.. nu prea imi vime sa cred ca ar fi un scurt la motor.. ca ceea ce ai vazut ar fi un scurt...ar fi trebuit sa fie un scurt care sa iti declanseze siguranta...pompa de la filtru este de fapt un ax cu magnet (rototul) si pe aceste rotoare nu exista colector deci nici perii colector cum au motoarele electrice de uz general... greu de crezut sa fie flama de la motorul pompei
sper sa se faca un paradox si sa nu se inverweasca apa... oricum ma asigur,,, maine termin sa montez coolerele... 3 la numar
daca nu face fata... apelez si la pungi cu gheata...
Gabi.. daca iti trebuie apa cu nitrati.... hai la Paris... te satui de atatia nitrati..

superb bazin....
mersi...asa cum a spus si colegul paradox...ca nu e indicat sa mearga non stop si... am avurt intre timp si o mica experienta.. putin neplacuta....am aprins UV-ul si am plect vreo 5 ore.. am uitate de el... cind am venit ..apa se ridicase la 27 G... imi venea sa mor de draci dar no... am zis ca nu o sa il folosesc decit in caziri extreme asa ca... sa stea linistit la locul lui pina imi voi aminti de el
majoritatea colegilor cu bazine mai mari de 200 l au sump... se poate si cu filtrare exterioara dar e mai eficient un sump...
lasa ca le prinde ea
pe pietre ar sta frumos o salamandra....
e set ,l-am comandat pe Cdiscount,ain franta...48 E cu tot cu transport

PRODUIT(S) DE VOTRE COMMANDE :
PRODUIT(S) QUANTITÉ LIVRAISON DATE DE LIVRAISON PRÉVUE
- TEST COMBI SET PLUS NH4 - JBL
1 Domicile - Normal

M. ADRIAN PONCI
226 RUE SAINT DENIS
75002 PARIS
Entre le 08/06/2017 et le 15/06/2017

Mode de paiement : carte bancaire
Montant de la commande : 47.89€
un min nu cred ca moare nimeni... asta cind iti trebuie urgent... sau putin

uite un CO2

https://youtu.be/zRfM4u8yuoc?t=197
Gata,a; comandat si testele dedicate,imi vin intre 6 si 15 iunie

tipul de teste din set sunt Test pH de la 0,3 la 10
Test KH :
Test NO2 :
Test NO3 :
Test NH4 :
eu as merge pe varianta 3... imi place jungla....
da ... cu aer fac circulatia apei dar pot folosi sare de mare si ce cantitate?
nu vreau sail contrazic pe Iulian ,in legatura cu debitul...nu stiu cum e cu oscarii,daca le place curenti de apa mai puternici e ok dar daca sunt pretentiosi...eu sunt de parere sa mai reduci debitul... eu vad la mine... am 2 sun sun 403b cu pompe de 1400 l la un bazin de 400 l si cam invirte apa...am orientat spraybarul in sus pentru valurire si la maproape jumatatea bazinului inca sunt valuri
fapul ca a crescut mai putin decit ceilalti nu e neaparat sa fi fost bolnav.. dar nici nu e exclus... pesti sunt si ei vietati ca si noi...unii cresc mai mult .. altii mai putin..poate sa fie si o boala la care el ca individ a fost predispus sau poate ca imunitatea lui a fost mai slaba...pot fi multe cauze...
Totul e sa urmaresti atent comportamentul lor si calitatea apei...dupa un timp o sa iti dai seama de caliatea apei in functie de reactiile lor ... baza acvaristicii .. rabdare...si incet incet ai sa inveti ce iti spun pestisorii
cum a spus colegul....e mic tare.. si nu e vorba de volum cred cit despre inaltimea lui...nu l-as folosi nici la pesti de marime medie....pina in 10 cm lungime la maturitate...
tinand cont ca o sa mai ai substrat ,o sa fie si mai mica coloana de apa.. nu cred sa poti avea coloana mai mare de 30 cm..
te sfatuiesc ,daca vrei sa folosesti acest bazin,sa te orientezi pe pesti de banc,pesti mici,,gen rasbora ,neon ,guppy...si te poate ajuta sa faci un plantat frumos ,are profunzime....o sa ai de tuns mai des la plante, mai ales la cele de fundal dar poate sa iasa ceva frumos...
Asta e sfatul meu pentru acest bazin...alegerea e a ta
nu pentru ca alimentarea filtrului cu apa se face prin cadere,In functie de de debitul de la iesire ai si debitul de intrare.Deci ,daca ai scazut debitul pe AUT scade si debitul de absorbtie,curenti de apa mai mici de la AUT si curent la absorbtie normal e mai mic...Alt lucru la care sa fi atent... sa nu reduci debitul peste 50% unele filtre accepta dar altele nu...si cred ca s-ar face o barbotare in filtru ceea ce nu cred ca e bine
pot folosi sare neiodata.. sare de mare si in ce cantitate pe litru pentru a creste artemia?

mai am un tip de sare.. combinatie de sulfat de magneziu MgSO4 si oxid de magneziu MgO. 49% MgSO4 si 16%MgO asta e buna?
trebuie sa schimb recipientul in care aueclozat ouale si nu stiu ce cantitate de sare sa folosesc ..am densitatea mai maree intre 10 si 15 cmeu am vrut sa fie mai densa ca sa ppun in recipient mai mare..
musai poze...altfel.....il taxam....
eu as incerca sa ma orientez spre un colt din fundal... cred ca asa ai putea aglomera mai mult acel spatiu si ramane mai mult liber pe cele 2 laturi opuse

Forum Index » Profile for adrian09 » Messages posted by adrian09
Go to: