[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Sa nu te grabesti, tine reactoarele asa inca 4 zile, dupa da-le drumul sa picure, cam 1 bucata picatura pe secunda.

Astept una bucata butoias bere la acceasi adresa, nu m-am mutat
Cu durere in suflet te anunt ca nimeni nu mai produce nimic de cand e 3$ salariul net pe luna in china
http://www.bridgelux.com/resources/investment-group-led-china-electronics-corporation-and-bridgelux-bring-high-quality-solid
Ma bucur sa aud c-a decurs totul cum trebuie.
La mijlocul saptamanii viitoare voi expedia si restantele, va tin al curent.
Faina treaba, bravo !
Pavelescule, tocmai azi de Valentin ne spui chestia asta ?
Sti tu ca de la ura la......e doar un pas
In ultima perioada le prefer p-alea mici si dese
Dintr-un motiv suficient de tare pentru mine, c-asa vrea nevasta, sa fie totul in armonie cu mobila, fac standul altfel, tre schimbata si mobila
Si totul a decurs foarte rapid, nici n-a apucat sa se laude c-au fost si gata
Standul metalic, cel care va fi imbracat in pal....
Nu-s prea increzator doar in lemne
Nu poate fi vorba de deciclare, probabil cand ai luat saculetii de matrix, materia organica care a fost in ei sa fi plecat in masa apei, de acolo si un mic bum bacterian.
Sa nu exagerezi cu mancarea in perioada asta, pana-si dau drumul reactoarele.
Eu zic ca era mai bine daca foloseai inca o galeata gradata si faceai media.
Legat de pesmet, paste Barilla, tu-ti dai seama ce gaura in buget au astia daca in loc de 500g baga 524g ?
Asta inseamna 4,8% in plus, daca luam in calcul pretul graului, la fiecare tona de produs sunt minim 480 kg adica aproximativ 400 RON-i, aruncati aiurea, bonus la client, cam la atat se ridica pretul fluxului de productie....pierdere curata.
Cine acopera pierderea asta ?
Oare sunt constienti Barillezi in ce gaura-i baga aia de la cantar ?
Zic sa le scri un mail, asa nu se mai poate.
M-am suparat, ma duc sa bag o bere rece.....

LE. La treaba cu pesmetul e si mai grava, nici nu-i de mirare incotro merge tara asta cu asa risipa
smilie
Vorba aia, tu sa fi sanatos !
Ori faptul ca sarea nu a fost amestecata cum trebuie dupa transport....la tine orice este posibil, fara limite
Te cred, dar si bazinul....
Uite ce trebuie sa-ti vina:

image
)
Problema e in lucru, inca astept standul )
Prietene, fericire mare la noi

image
image
image
image
Doamne ! feri sa ajunga Aitutaki pe mana lu' Blue !
Eu zic sa nu cumperi nici un Mg, sa faci mai bine schimburi de apa, 10 % odata la 2-3 zile, este mult mai bine, atat ca siguranta cat si ca pret.
Obligatoriu verifica refractometrul, in apa de osmoza apa la temperatura camerei.
Inainte de testare spala bine cu apa zona de contact a refractometrului, tot cu apa de osmoza.
Nu te-am uitat Pavelescule dar tu nici acasa nu esti si nu aveam la 500g pe gustul lu` matale
Saptamana viitoare esti ca si rezolvat, vine marfa
Ce faci, vi la o bere cand te intorci acasa ?

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: