[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Da, dupa cate se pare cutiile termice-si fac treaba bine, coletul a ajuns in siguranta, congelaturile fiind intacte calitativ.
Dl. @melcu este rugat sa-si ridice haleala (6x100g Artemia + 5x100g Mysis).
Idem Dl. @Marti (1x100g Artemia)

Saptamana viitoare trebuie sa intre in stoc icre de homar, va tin la curent.
Zic sa vin direct cu sare
Va salut.

Am trimis astazi un colet, maine dimineata va ajunge la Danezu

Am trimis 6x100g Artemia si 5x100g Mysis shrimp pentru @melcu, va rog sa nu considerati ca fac teste pe el din cauza ca-i iepurele cap de mort (desi asa pare )
Am preferat, fiind prima expeditie, el find departe, si dorind sa ma aprecieze in continuare, sa nu fac teste pa adevartul Batman, mi-e si frica de lanterne....

Va multumesc pentru intelegere, in functie de cum decurge transportul asta....gandim spre viitor.
La multi ani fericiti cu sanatate maxima !
La multi ani boierule ! smilie
Cum vine caldura primesti si cadoul
Si cu ce ai ramas, cu piatra sau aurul ?
Din motive obiective (temperaturile ridicate din timpul noptii - 9 grade la Timisoara azinoapte), amanam putin expedierea coletului.
Multumesc pentru intelegere.
Ai cuvantul meu ca daca as avea ce face cu ea, ti-as lua-o imediat....da unde PLM s-o mai bag, ma scoate a mea cu tot cu ea afara fix si direct
Imi cer scuze si eu dar la intrebarea asta ar trebui sa-ti raspunda Lucian aka. Barbosu,
Eu n-am experienta legata de leduri in apa dulce aproape de loc fapt pentru care prefer sa nu-mi dau cu parerea dar te astept cu drag in randul marinarilor
Legat strict de intensitate, la prima vedere cred ca este suficient.
Super faina piatra, spor !
Exista si-o chestie buna in excesul asta. Dimarea PWM ii va permite sa mearga cu 30-40% din putere cu o iluminare ultra suficienta iar daca le protejeaza bine contra umiditatii, lampa asta il va tine toata viata
Eu am dubii in schimb in ceea ce priveste racire, consider ca nu-i suficienta carcasa aia, mai ales pe timp de vara.
Am uitat sa precizez faptul ca pe toata cantitatea se elibereaza factura, in pret sunt toate taxele incluse .... caz ca sunt doritori
Dupa ce verificati marfa lasati banii la Danezu, cred ca-i cel mai corect....
Nu-i problema Don` Liliacu, te rezolvam.
Pentru ca am primit mai multe intrebari raspund aici ca sa vada cei interesati.
Toate produsele vor fi trimise in cutie termica, garantez calitatea acestora, cand spun "garantez" inseamna ca daca nu-s calitative... nu le platiti.
Comenzile ferme pentru Bucuresti care ajung pana maine dimineata cel tarziu ora 12.00 au transport gratuit.
La 10 blistere comandate primiti 1 cado` (ales de mine, sa va fie si util, adica sa aibe corespondent in ceea ce ati comandat)
Zic sa le pui muzica buna....
Trimit un blister cadou cu plata curierului la destinatie
1:0 Fane

Plata se face dupa primire/deschidere/verificare, nu la curier ci in cont, mai mult de atat....
Pai....hai sa facem o cutie mare si o sa va aduc zambetul pe buze.....
Si pretul meu de achizitie tot de cantitate conteaza.
Defineste 10 please
Pentru doritorii de mancare congelata, pun la dispozitie toata gama de la Ichthyotrophic:
http://www.ichthyotrophic.pl/frozen_en.html

Pret:
Blister 100 g - 6 RON
Placa 500 g - 30 RON

Pretul produsului si gratuitatea transportului poate fi negociat in functie de cantitate.
Din punctul meu de vedere asta insemna ca totul este perfect.
Ca sa se inmulteasca, animalele marine trebuie sa beneficieze de lipsa stresului, stres cauzat de colocatari sau calitatea mediului inconjurator.
In concluzie.....felicitari !

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: