Da, dupa cate se pare cutiile termice-si fac treaba bine, coletul a ajuns in siguranta, congelaturile fiind intacte calitativ.
Dl. @melcu este rugat sa-si ridice haleala (6x100g Artemia + 5x100g Mysis).
Idem Dl. @Marti (1x100g Artemia)
Saptamana viitoare trebuie sa intre in stoc icre de homar, va tin la curent.
Am trimis astazi un colet, maine dimineata va ajunge la Danezu
Am trimis 6x100g Artemia si 5x100g Mysis shrimp pentru @melcu, va rog sa nu considerati ca fac teste pe el din cauza ca-i iepurele cap de mort (desi asa pare )
Am preferat, fiind prima expeditie, el find departe, si dorind sa ma aprecieze in continuare, sa nu fac teste pa adevartul Batman, mi-e si frica de lanterne....
Va multumesc pentru intelegere, in functie de cum decurge transportul asta....gandim spre viitor.
Din motive obiective (temperaturile ridicate din timpul noptii - 9 grade la Timisoara azinoapte), amanam putin expedierea coletului.
Multumesc pentru intelegere.
Imi cer scuze si eu dar la intrebarea asta ar trebui sa-ti raspunda Lucian aka. Barbosu,
Eu n-am experienta legata de leduri in apa dulce aproape de loc fapt pentru care prefer sa nu-mi dau cu parerea dar te astept cu drag in randul marinarilor Legat strict de intensitate, la prima vedere cred ca este suficient.
Exista si-o chestie buna in excesul asta. Dimarea PWM ii va permite sa mearga cu 30-40% din putere cu o iluminare ultra suficienta iar daca le protejeaza bine contra umiditatii, lampa asta il va tine toata viata Eu am dubii in schimb in ceea ce priveste racire, consider ca nu-i suficienta carcasa aia, mai ales pe timp de vara.
Nu-i problema Don` Liliacu, te rezolvam.
Pentru ca am primit mai multe intrebari raspund aici ca sa vada cei interesati.
Toate produsele vor fi trimise in cutie termica, garantez calitatea acestora, cand spun "garantez" inseamna ca daca nu-s calitative... nu le platiti.
Comenzile ferme pentru Bucuresti care ajung pana maine dimineata cel tarziu ora 12.00 au transport gratuit.
La 10 blistere comandate primiti 1 cado` (ales de mine, sa va fie si util, adica sa aibe corespondent in ceea ce ati comandat)
Din punctul meu de vedere asta insemna ca totul este perfect.
Ca sa se inmulteasca, animalele marine trebuie sa beneficieze de lipsa stresului, stres cauzat de colocatari sau calitatea mediului inconjurator.
In concluzie.....felicitari !