[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Cred ca am eu, trebuie sa ajung la atelier sa verific exact, lasa-mi un nr de telefon si te sun maine cand ajung acolo.
Zi te rog inca o data ce pompe-ti trebuie ca-s cam greu de cap si ma ia ameteala
Salutare, nu s-a mai intamplat nimic din 2 motive:

1. temperatura ridicata din ultimele zile
2. volumului foarte mic de trimis comparativ cu volumul cutiei termice, daca as umple o cutie (cca 100 blistere) n-ar fi problema de trimis chiar si acum dar 3 blistere n-au nici o sansa sa ajunga corespunzator calitativ.

La un volum mare se poate discuta serios cu privire la pret, spuneti voi volumul total si eu va spun pretul ;)
Ma adresez inclusiv celor care au pet shop-uri, se elibereaza factura ;)
60x40 in cant e suficient...
Buna idee, sus sump si jos in caz de
Da ce vroiai, sa arunc materialul ?
Mergem mai departe, cadrul e gata de sudat, 1400x600x110 din rectangulara de 60x40x3, sper ca in cel mai scurt timp posibil sa fie vopsit

image
image
image
Nu pot sa cred cata plictiseala de te-ai facut asa harnic, nu-mi vin in cap decat 4 intrebari:
1. S-a terminat alcoolu` si ti-a fost lene sa te deplasezi ?
2. + 3. S-au apucat toti de munca ? ..... sau doar tu ?
4. Simti ca vine primavara si "Love is in the air" ?

Oricare ar fi raspunsul, noi sa fim sanatosi

PS. Ia spune sincer, ce ti-a promis ca primesti in schimb daca faci curat ?
Faina treaba se vede acolo

Nu te ingrijora legat de miros, va trece, nu se impregneaza decat in nari, asa cum ai spus
In schimb, odata cu calitatea buna a apei sper sa nu te inbolnavesti subit de suprapopulare.
Trebuie sa treaca o buna bucata de timp fara sa bagi alte vietuitoare pentru ca bazinul sa se echilibreze iar cand o faci sa bagi vietuitoare treptat cu pauze lungi.
Daca-l destabilizezi cu aport major de vietuitoare il poti pune relativ usor in cap deci, casca gura si inchide portofelul strans
Frumos cioc lung, parca sta atarnat )
Multumesc
Nu-i o treaba deloc usoara, mai ales atunci cand esti nerabdator, fire agitat.
Cu certitudine hobby-ul asta m-a schimbat, nu eu pe el
Zic sa nu-i bagi în seama, îi roade invidia
Inca nu am dat drumul la test.
Ca sa inteleaga si George voi explica operatiunea:
Dupa cum bine stiti, am cumparat de la Levi, în urma ofertei avantajoase pe care a facut-o, lampa lui ATI 8x39W.
Am vazut atât de multe contradictii intre iluminarea LED si T5 ATI incat, prinzand din zbor momentul, vreau sa verific aspectul asta, cu toate cheltuielile ce tin, pe bazinul cel mare de faguri 2500x1000x400.
O curiozitate personala....
si ala era masa, asa-i ?
Eu sunt sigur ca n-ai facut legaturile calumea, chiar si la un led trebuie sa poti dima corect.
Verifica inca o data legaturile.
Zic sa facem si plug-urile. Fac o matrita
Detaliile legate de costuri....in privat
Primele pe care le-am facut sunt la mine in bazin de aproape 3 ani, nu le-am curatat niciodata, am completata doar spartura de coral descompusa in timp, cca 2-3 kg/an

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: