[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: narcis
Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Frumos bazin, sper sa mearga totul asa cum iti doresti. Un singur lucru este cam inestetic, filtrul. Sunt atatea variante de filtrare, alege una externa.
Sa-ti traiasca! Sa pregatim bazine noi, timp mai e pana cresc ??.
Lemn pentru creveti, iti recomand cactus. Tine lejer vreo cativa ani, poti planta in el, crevetii se bucura de el maxim. Cat despre pietre, alegi ce gasesti, lava rock e ok.
Da, kedagang e una din cele mai frumoase bucephalandre.. Anubiasii aia, superbi. Nu vad de ce nu ar merge, cu putin co2 si mai spre lumina.
Iar micranthemoides, creste cat o lasi. Daca are de toate, formeaza un gazon frumos, verde, dar trebuie tuns scurt. Se intinde peste tot, trebuie delimitat sau tinut din foarfeca si aspirat la tuns. Fiind un bazin mic, e usor de controlat.
Da-mi un semn sa iti trimit un film sau poze cu kedagang, daca nu te gasesc eu prin telefon????.
Multumesc Dan de recomandare. Toate bucephalandrele se preteaza, cu specificatia fara co2, mai putina lumina. Ca idee, am kedagang in bazinul co co2, are frunzele de 3 ori cat cele din bazinele fara co2. Micranthemoides creste prea mare, e invaziv, il tundeam des, cel tarziu la 2 saptamani. Foarte frumos, des, dar sa stai cu foarfeca pe el. Anubias am de toate, dar cel potrivit ar fi nana barteri petit. Daca esti interesat, imi poti da un mesaj sau tel, gasesti lejer nr pe forum sau ti-l dau in privat.
Nu e nevoie de intern, merge unul cascada. Dar daca vrei neaparat intern, sunt variante de la oase pe colt, aquael fan1, orice alt intern mic face serviciul.
Bazinul arata foarte bine.
Monstera aia o pregatesti sa o bagi in bazin?
E ok, suficienta lumina. Mai ales ca inaltimea bazinului e mica, vei avea o planta superba.
Co2 ca co2, dar are nevoie si de lumina buna.
Superb bazinul, felicitari!
E simplu, mancare fina, fulgi maruntiti, cresc singuri. Mai au nevoie de apa curata, nu da mancare prea multa, schimburi mici si dese de apa. Daca e bazinul mare, se poate si cu schimburi mai rare.
Probabil o pelicula de bacterii, care s-au dus cand nu au mai avut mancare.
Foarte frumos, si-a revenit si colonia, arta!
Spui ca trebuie sa stii sa îl folosesti. Explica-ne te rog, care e calea spre victorie.
Arata foarte bine, are nevoie de foarfeca. Nu ai dc sa te temi, e o simpla mutare, nu are ce sa se destabilizeze.
Referitor la staurogine, n-am idee ce le faceti, la mine erau ca buruienile. Rezista si prin plante de 40-50 cm, nu le bag in seama.
Arata bine. Referitor la plante, micranthemoides e ca buruiana, o starpesti greu, cred ca isi va reveni.
Pentru colegu' cu parchetul, raspunsul e simplu. S-a demodat, trebuie inlocuit. Iar daca mobierul de pal s-a umflat, e cazul sa treci la un bazin mai mare.
Pentru problema matale exista Seachem alkaline buffer. Special pentru bazinele plantate.
Am inteles, mergi pe natural. Eu nu mai vad ca la 40, la 20 nici nu mai ?tiu cum era).
Nu e rau, se poate si mai bine . Eu as incerca o crestere a duritatii, probabil cauza deceselor nevertebratelor. Nu te sfii, baga si ceva bucephalandre, bolbitits sau microsorum. Micranthemoides iar merge, se dezvolta acolo, diverse tipuri de moss.
Sunt curios, au aparut ceva copepode? La mine, in bidoanele taiate, la lumina naturala, sunt vizibile.

Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Go to: