[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: narcis
Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Incearca vase din alea de sticla/plastic cu ventuze, plantezi criptocorinele in ele. Poti incerca flamingo, mie imi place maxim si asa o cresc.
Bolbitis, fernuri, bacope, o buce mare si frumoasa, 2 vase de sticla cu criptocorine roz.
Pretul scade la 750, sau schimb cu echipamente de apa dulce.
Bacopa face greu radacini, iar radacinile nu cresc asa repede. Plantez-o putin mai adanc, sa nu mai iasa.
Hai cu poze, altfel iti schimba Dan titlul postului.
Imi place cum arata,curat si ingrijit. Putin cam multi pesti, ar fi indicat sa nu mai cresti populatia. Spor in continuare.
Abia astept sa ma joc cu ea .
Adaug si o poza, sa fie.
Vand pachetul tunze, compus din doc skimmer 9004+filter 3162. Pretul este 800 lei. Pentru mai multe detalii si poze/filmare pe whatsapp 0729964418.
A mai ramas un singur jbl e402. Pentru detalii, tel sau gasiti voi o varianta.
Abia astept sa il vad cu plante, sunt sigur ca va fi senzatie ca de obicei.
Superb bazin. Din povestile din ultima perioada, pare usor de facut si intretinut un marin, parca-mi vine sa fac unul. Realitatea e insa alta, felicitari!
Ce curatenie acolo, sticla fara alge, super. Putin cam incurcate treburile prin stand, un picurator din ala de pipillant trebuie sa iau si eu, macar vreo 2,3).
Foarte frumos, ma uitam ca ai o pompa de curenti. Nu vad filtrarea, poate-s eu mai chior??.
Frunzele sunt foarte lungi, nu au forma pe care o stiu la indica. Distanta intre frunze e mare, ar trebui sa fie mai compacta. Lasa-i o perioada, chiar sunt curios de evolutia ei.
Incearca la cei care tin garantiile la eheim, suni sa iti faca legatura cu cineva din departamentul tehnic, partea service.
Salut. Am de vanzare 3 filtre jbl e402 noi si 2 tetra ex600plus, de asemenea noi. Prefer sa le dau pachet, dar nu numai. Preturile sunt mai mici decat in magazine, astept oferta in limita bunului simt. Detaliile in privat sau la telefon, 0729964418.
Ce hiene ????
Ok, atunci un tidal ar fi varianta castigatoare, mai estetic, nu ocupa spatiu in bazin, mentenanta extraordinar de usoara, relativ ieftin, spatiu intern suficient.
Felicitari, cea mai buna clasare a unui roman, ne faci sa fim mandri. Stiu ca in general se ureaza "la mai mare", eu iti urez "la un nr mai mic"!

Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Go to: