[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: narcis
Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Arata bine, s-a stabilizat. Parvula isi revine, e rezistenta. Ce dozator folosesti?
Sunt si filtre externe mici, se pot agata pe sticla acvariului. Au cei de la ia oase(filtosmart 60), eden,boyu. Au un volum destul de maricel pentru material filtrant biologic.
Cauta si bacopa monieri, e planta din care se fac medicamente si se foloseste si in industria medicamente/suplimente. O sa aiba alt gust produsul finit. E buna si pentru ceai.
Chiar arata foarte bine, curat, îngrijit. Felicitari!. Ai tratat pana la urma pestele cu ceva?
Foarte frumos bazinul. Cu siguranta vei face altul si mai frumos. Mult succes si noroc in noua ta alegere.
Mie tot parazit imi pare. Cauta pe jbl hospital, poate identifici.
Nu-mi vine sa cred ca nici acest setup nu are viata mai lunga. Poate-poate, urmatoarele.
Pui un robinet pe out si ai rezolvat problema. Ideal sa pui si pe in, pentru o mentenanta usoara.
Frumos, curat, se vede ca e bine intretinut. Spor in continuare.
Merg ambele, personal as opta pentru oase. Am un oase 250, prefiltrul face toti banii. Eheim, am vazut si mai mari la bazine de volumul acela, are debitul reglabil.
Referitor la alge, as opta pentru ceva plante cu crestere foarte rapida, sa consume mult, pana se stabilizeaza bazinul. Cand folosesti soil, e indicat sa ai cat mai multe plante,sa nu se vada substratul.
S-au dat.
las si o poza cu ele
Nu freca geamurile. fofoseste cu incredere un spray cu clor pentru alge si altele, iar pentru calcar otet.
Si eu am folosit modelul simplu. Nu l-as mai folosi, nici macar la creveti, tot timpul stropeste sau se fac bule de aer la suprafata, care se sparg si stropesc peste tot. L am facut la un moment sa nu mai stropeasca, dar tot ma deranja zgomotul. Filtrele externe le recomand in orice situatie, gasesti destule ca sa nu folosesti acesti bureti. Parerea mea.
Nu e rau, eu as muta intr-o laterala nuca, sa nu mai stea pe mijloc. Lampa e bunicica, nu o sa ai cine stie ce rezultate cu ea, dar pentru plante usurele e ok.
Salut. Am 2 pompe de circulatie, tunze 6020. Una nu e data la apa, cealalta a mers la mine in apa dulce cam 2 luni. Pret 150 lei bucata.
Arata bine, spor. Lotusul e posibil sa creasca putin cam mare, la fel si alternatera. Nu imi dau seama ce e în dreapta, flamingo?
. Aceste cuvinte ne bucura.
Norocosule!
Bine ai revenit pe forum!
Arata foarte bine, felicitari! Ce specii de bucephaladre ai pus acolo, da si tu mai multe detalii.

Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Go to: