| Message |
|
|
Pe mine ma intereseaza tablourile si o carpeta cu rapirea din serai daca se poate
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Am comandat o p..  Mai vrei s-o vezi?
N-am comandat nimic, nu ma grabesc nicaieri.
Am niste retineri
|
 |
|
|
Deci ai comandat ai cumparat? Vreau sa vad
|
 |
|
|
Spor la plantat
|
 |
|
|
Unora le place istoria, unora geografia, fiecare cu placerile lui. Nu m-a pasionat niciodata istoria, mai ales comunismul, sunt nascut post ceausescu, ma bucur ca nu am prins perioada respectiva, ce stiu despre acea perioada stiu doar ca a fost un capitol negru al istoriei, sincer in mintea mea China fiind o tara comunista mi-am imaginat ca de acolo proveneau pestii in perioada respectiva. Asta e, am gafat
|
 |
|
|
Deci practic batman a decimat crescatoriile din china
|
 |
|
|
Crezi ca tine? Sau iau dinaia cu ham?
|
 |
|
|
|
Am notat, multumesc.
Ce mare e bala shark, am cautat de curiozitate pe google.
|
 |
|
|
|
Ce test de apa cumpar si eu? Mi se pare dubios, xipho moare, rasbora sare din acvariu, ceva e gresit
Singura chestie schimbata in acvariu e spraybar ul ala. Dar nu vad semne ca nu ar fi destul oxigen, nu respira pestii la suprafata, e posibil ca miscarea apei sa incurajeze saritul din acvariu? Macar una dintre astea 2 sa mi le explic
|
 |
|
|
Mai tineti minte masculul xipho care se facuse bine? S a razgandit, vrea sa moara, sta doar le substrat, nu mai mananca...
|
 |
|
|
Gata stiu exact ce fac cu acvariul mic, m-am uitat pe la tropica pe acolo si mi-a venit o idee care sper ca o sa arate bine, fac o schita sa va prezint sa-mi spuneti ce parere aveti revin
LE: Am revenit cu schema, ignoriati lipsa de artist din mine asta e
Si sa va explic schema
Chestiile gri notate cu a si b sunt lava stone care vin pe diagonala acvariului, cele cu B reprezinta actualii anubiasi din acvariu unul e pe roca, celalt voi lipi lemnul ala cumva de roca sau o sa il leg
in zona C am sa plantez Echinodorus grisebachii Bleheri si in zona D voi pune Marsilea hirsuta.
Ce spuneti? Aveti nevoie de mai multa imaginatie sa vedeti ce vad si eu mai ales ca e duc lipsa de spirit artistic ca sa va pot arat mai bine
|
 |
|
|
vai ce misto, multumesc mult
|
 |
|
|
Abia astept sa il vad gata, dupa incerc si eu sa-l reproduc
Cand nu ai imaginatie plagiezi
|
 |
|
|
Faina logica, numai vezi ca pana inceo ei livrarile o sa ti cumperi pestii fizic
|
 |
|
|
Deci trebuie sa ajungi la vulcan
|
 |
|
|
Ce fain arata. De unde va vin ideile de amenajare a pietrelor in acvariu cand va hotarati sa faceti unul? Eu duc lipsa completa de ochi artistic, la mine totul e plat si anost
|
 |
|
|
Din pacate am pierdut un rasbora. L-am gasit dimineata pe parchet, era comolet uscat, nu inteleg ce l-a facut sa iasa la plimbare
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
raul.tatulescu wrote:Bre domnu' Dan da cum traiesti 'neatale 49 ani in 23?
Hopa, la asta nu am fost atent, good point of view
|
 |
|
|
|
Pe xipho ii cred in stare, ei rastoarna si melcii nerita, dar rasbora? nu stiu, aia par asa infensivi si pasnici
|
 |
|
|