[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: DraCoNi
Forum Index » Profile for DraCoNi » Messages posted by DraCoNi
Melcii asasin mananca si nerita? Nu de alta, da m-au invadat aia mici, scot cate 10 in fiecare dimineata din acvariu nu stiu unde au spawn-ul ca ma dispera
Nu se mai termina, ii urasc
Ce pisica frumoasa
''Ancistrus Sp. sunt pesti algivori, cu grad mediu de dificultate al reproducerii. Ei sunt usor de intretinut, fiind hraniti in principal cu alge, avand astfel un rol de peste sanitar''

Deci la un search pe google aflam ca ei nu mananca aceeasi mancare ca ceilalti pesti, ar trebui sa le iei niste mancare speciala, sunt niste tablete numite algae wafers, incearca cu alea
Eu aveam depuneri pe ele de imi scazuse debitul, cred ca alge erau
Pai nu le am curatat niciodata, eu am curatat doar spraybar ul nu furtunele smilie
Pai cu aia am frecat la furtune
Vai de curu meu, doua ore mi a luat sa curat filtrul, e luna, am frecat furtunele alea de ma dor mainile, nu mai aveam debit pe el
Pai e un bonsai, incearca ceva elemente gen un fundal cu ceva reprezentativ japonez, eu as oune un fundal yng-yang sau poate chiar un print cu imaginea unui dojo, eu in zona aia m-as duce cu bonsai-ul
Ceva gen https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=chY2A6dB&id=A51E5F6FDD72632E5682C99395D0E286AEA0977B&thid=OIP.chY2A6dBMWMEL6AhMk1NfgHaEn&mediaurl=https%3A%2F%2Fwww.katsujinken.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F06%2Fdojo.jpg&exph=390&expw=625&q=dojo&simid=608001541247140682&ck=EBE2741FB07215F504B90256EDCC4C90&selectedindex=38&form=IRPRST&ajaxhist=0&vt=4&sim=1
dan.pavelescu wrote:Ce dracu va place atat munca? D-aia a luptat koala la revolutie, cu pieptul gol? Stati acasa, lasati prostiile

Au fost strepperi la revolutie?
Samy wrote:Se poate sa te fi bagat la prea mult .
Timpul este Essential pentru noi ,pana la urma daca alergam mult dupa bani pierdem placerile vieti.

App
Samuel numele meu 30 ani ,doua fetite mici ,locuiesc in Austria de 14 ani .
Munca 8 sau 10 ore pe zi ,dupa munca investesc timpul in fetite cam 2 ore cand deschid salile cam 2 ore sala .
Dupa acea aia find pe la 22:00 timp pentru sotie .
Somn 5 ore
Pe langa acvaristica si altele

Cam asa arata o zi a mea.
Deci timp este trebuie doar sa stim cum sa il alocam

Hmmm posibil client, te anunt cand incep livrarile in afara

Multi inainte, imi place organizarea ta, o sa o iau ca model
dan.pavelescu wrote:Baga-te si tu pe emag marketplace, ai sanse sa iti creasca vanzarile

Nu nu, am fost, am reusit sa depasesc vanzarile pe care le aveam acolo cu site-ul propriu, numai ca momentan economia mi se pare in general la pamant, am foarte multi clienti care intra in magazin si care cumaprau de peste 1000 de lei acum iau de doar 100-200. Aduc bani de acasa sa tin angajati, dar nu pot sa ii concediez sau sa ii bag in somaj, cand am avut nevoie de ajutorul lor au facut totul ca sa fie bine, acum au ei nevoie de ajutorul meu.

Am deviat de la subiect, dar ma simt ca la psiholog aici cu voi, mi-am spus off-ul )
Aaaa pana la ala nou mai trece multa apa pe dunare
In primul rand ala nou s-a dat peste cap din lipsa de fonduri, au scazut vanzarile si ma abtin de la a investi momentan in propriile placeri. Ce voi rezolva cat de curand e substratul la asta vechi ca l-am cumparat si e pacat ca sta degeaba pe balcon.
Nu e pene cat e oboseala, zilnic trezit la 6 plecat la 7 venit la 9, 6 zile pe saptamana
Daca nu trece mai repede pandemia asta o sa mor.

Asa si daca tot ma plang sa va spun cate ceva despre mine ca nici nu stiu daca m-am prezentat, ca sa intelegeti ce si cum. Dragos ma numesc, fac 27 de ani anul asta, din Bucuresti, "fericit" owner de business, magazin online si mai multe magazine fizice cu haine pentru copii. Bagat multi bani si multa dragoste in business, foarte posibil sa ii fac coliva daca mai tine pandemia mult
Ba baiatule baaa... Nu, eu nu cred ca un acvariu se poate transforma asa, nu ai cum, asta e ca reclamele alea la slabit cu inainte si dupa, sigur e teapa
Cred ca Anubias o sa infloreasca
image
Eu ultima data am luat pesti din maxipet din militari, pusi in punga cu apa din acvariul lor. Sanatosi, ca am omorat eu 3 la foarte multe luni de la cumparare e partea a doua
Nu as zice ca sunt cei mai gingasi cu minciogul dar nici nu ii omoara cand ii prind.
Ia uite ca au trecut vreo 2 luni si nu am schimbat substratul, l-am luat da am o lene
Si sincer mie frica sa nu deciclez acvariul, spoer totusi sa iau maine ceva tarie si sa-mi fac curaj
Fain cadoul, e irelevant ce e pe 9 martie, important e ce vrea asistenta pe 9 martie
Eu am o curiozitate, pe langa faptul ca arata atat de colorat, ce le-au mai facut chinezii? Mai fac si altceva? Vorbesc? Zboara? Caraie? Maraie?
Dinastia asa colorati artificial am vazut si la maxi-pet, vezi care iti convine ca locatie si da telefon si intreaba, iti spun daca au ca sa nu faci drumul degeaba.
Eu as vrea o tematica piratii din caraibe in acvariu
dan.pavelescu wrote:Am gasit articolul asta: https://evz.ro/tatal-pestisorilor-exotici-acvariul-de-langa-metroul-de-la-obor.html

E din 2019.. stie cineva daca mai exista magazinul respectiv si unde se afla mai precis?

Daca il gasesti sa ne anunti si pe noi

Forum Index » Profile for DraCoNi » Messages posted by DraCoNi
Go to: