[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: DraCoNi
Forum Index » Profile for DraCoNi » Messages posted by DraCoNi
dan.pavelescu wrote:Daca n-au unde sa se ascunda s-ar putea sa zica bogdaproste xipho aia

Inseamna ca trebuie sa ma pun pe treaba cu sbstratul ala ca nu mai merge asa
Oare merge sa bag si 2 creveti in acvariu sau ma intind prea mult? Am 4 rasbora, 1 guppy, 2 xipho si 2 melci nerita. Parca nu misuna destule chestii in acvariu.
Rachetele nu ma intereseaza, dar daca ai recomandari pentru curve te ascult
Ba da eu sunt gelos, incep sa vad cum imbatranesc
Nu prea e in bucuresti, mai mult in domnesti
Ala din militari nu m-a dat pe spate, dar daca treci pe acolo da un semn ca dau i cafea ca s la munca in fashion
Si cand e urmatoarea cautare de vietati si plante?
Pfff da am gasit acum, nu e de mine, poate peste vreo cativa ani cand invat mai multe.

O sa ma duc sa mi clatesc ochii la vulcan. O sa ma duc luni ca s liber. Plec dimineata si rezolv si cu substratul.

Cred ca ma razbun pe portofelul meu

Am si eu o rugaminte la domnii patroni ai forumului. Nu l mai invhideti seara ca poate mai stam la o vorba
In seara asta in cautarea mea de substrat am vazut cel mai frumose peste, pestele cutit, asa negru frumos nu am vazut pana acum, da nu gasesc pe google despre ala negru, aspro...nu mai stiu cum scria acolo.

Legat de substrat nu am vazut in viata mea magazin mai prost ca animax, am fost la plaza si nu aveau m au trimis la afi, am ajuns la afi si nu aveau, cica la vulcan, da sa mi bag picioarele in adidasi cine cara tocmai de acolo substrat? Pana la urma il fac comanda si astept cuminte. Le dau cate o stea la ambele magazine oentru incomoetenta si lipsa de stocuri si chit ca e mai scump comand de pe nevertebrate foar ca sa ma razbun.
Vai cat de faini sunt crevetii aia @alinutz80
Felicitari, uite sa ia expemplu de la tine batman ca se plange ca nu mai e la prima tinerete, ca nu mai are rabdare pentru acvarii, cand am citit am crezut ca are macar vreo 60 de ani
alinutz80 wrote:Eu am schimbat substratul pentru ca si-a pierdut din proprietati (cam la 1,5 ani se schimba cel dennerle shrimp king active soil si eu l-am schimbat la 2 ani si ceva), dar la cele pentru plantate nu stiu daca si la cat timp se schimba.......cred ca si alea au o durata de viata ca sa spun asa...studiaza site urile producatorilor si acolo sigur vei gasi informatii complete.

ok, ma documentez
dan.pavelescu wrote:Nea', nu ma mai domni atat. Nu-s domn si n-am nici varsta sa fiu domn, am doar 23 de ani.

Multi inainte!
Pai atunci tinere arata putin respect fata de oamenii batrani ca fac 27 anul asta
Am trecut pe lista Domnu' Dan, multumesc
Pai si ce bacterii recomanzi? Eu nu am in ce sa tin pestii, ma risc cu o deciclare dar o sa fac schimburi de apa 20% la fiecare 2-3 zile. Oricum intrasem in monotonie si mergea totul pre usor
Pai si substratul asta trebuie schimbat la o anumita perioada? Sau tu de ce l-ai schimbat?
Ok, asa fac, mai ma uit si eu azi pe tutoriale
Asta e, diseara se desfasoara actiunea substratul, va fac poze dupa ce il schimb, pun strat calumea de 3-4 cm, de saptamana viitoare ma apuc de gradinarit
lukitza wrote:
DraCoNi wrote:Si sa nu iei daca in acvariu sunt pesti morti

Si sa nu-i iei pe aia morti, nu-si mai revin.

la mine isi revin, nici pestii nu pot muri in liniste
De ce nu merge forumul seara? Eu vreau sa-mi petrec seara cu voi si in fiecare seara pica
Si sa nu iei daca in acvariu sunt pesti morti, am vazut eu pe youtube

Daca mai ai nevoie si de alte sfaturi eu te ajut cu placere. Vezi ce alegi viviparii nasc pui vii, xipho isi schimba sexul daca s doar masculi sau femele si guppy nu fac asta

Pentru alte glume ma gasiti pe forum 24/24 sau in bucuresti, fac glume la nunti, botezuri si inmormantari

Forum Index » Profile for DraCoNi » Messages posted by DraCoNi
Go to: