[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rari
Forum Index » Profile for rari » Messages posted by rari
Salut.Da la a doua intrebare.Ai putea pune o poza cu pestii?
Fara detalii despre acvariu nimeni nu iti poate spune mare lucru.
Ba da,dar vreu sa il curat pentru ca am luat si substrat nou si vreau sa refac ciclarea pentru ca am probleme cu bba.
Maine vreau sa spal filtrul si materialele.Sa il pun atuncia?Ajuta la ciclare?
Am cumparat asta crezand ca sunt bacterii de start.Ce este mai exact?
Am avut lemn si a fost acoperit de bba.Trebuie sa il curat.
O sa caut si spirulina daia.
Ok.O sa remediez problema.Dar la faza cu macarea cum sa fac.Alge sunt destule dar el nu prea se oboseste.Cum hranesc ceilalti pesti apare si el si se arunca la granule,chiar daca lui ii pun tablete pentru pestii de fund.
Alte verdeturi ce ii mai pot da.
Am o posibila problema.Am un ancistrus de aprox 6 cm care s-a cam umflat.De mancare nu i-am mai dat de 3 zile.Care ar putea fi problema?Nu vreau sa il pierd.
Valisneria nu are radacini asa groase.
Ok.Mersi.
Cu placere
Ti-am trimis un nr al unui veterinar care s-a mai ocupat cu reabilitarea si altor pasari.Suni tu?Omul s-a oferit sa ajute.
Poti sa imi dai un nr de telefon pe privat?O sa vad daca e cineva din bucuresti care se poate ocupa.
Si numele persoanei de contact
Din ce oras esti.Daca esti dispus/a o sa incerc sa vad daca cineva din zona se poate ocupa de ingrijirea ei pana la primavara.
Ai incercat?
Si cum protejezi sa nu intre crevetii?
Ce filtru ai?
Ma gandeam ca poate is ca si asasinii.Si ei cica se inmultesc greu,dar la mine e plin de oua.
O sa vad cum fac.Melcii spiral horn s-au inmultit la tine?
Nu mai am de mult timp melci comuni,dar am primit de la un prieten prin donatie cativa si acum am cel putin 20.Se inmultesc rapid.Sunt folositori daca moare cumva vreun peste ca il consuma pana a doua zi.

Forum Index » Profile for rari » Messages posted by rari
Go to: