[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Exista: aquael micro,dar în general aquaelurile sunt silentioase
Sunt f dezamagit ca ai renuntat la killi,dar ...am facut la fel..am vrut killi,am luat colisa cobalt blue...am vrut killi,am acceptat o donatie ?i am pus raci..am vrut killi,am pus guppy electrique/dark moscow...
O veche zicala de.a noastra:"o poza face cat o mie de cuvinte",deci avem nevoie de poze
Vezi cu ce fel de temperatura ii schimbi apa(nu toata odata),dar în general orice peste sau alta vietuitoare tinuta in bol/spatii mici insalubre va muri mai devreme decat îi e timpul. Pe?tii betta nu sunt cei mai activi, le place sa se relaxeze stand degeaba pe diferite plante,decoruri,substrat
)))))
Nu recomand deloc gouramii cu killie,decat daca e specie mai marisoara
Este ca un orgasm ^^ vrei sa repeti experienta
1
Un nou acvariu de 113l cu 57/55/40 cu acelasi echipament ca cel de 81,in plus doar 5 pesti lifalili bimaculatus pui pt un viitor african ce va sta la un prieten.maine mai adaug niste turba,acvariul arata chiar mai frumos în realitate decat în filmare guppy vor sta in acvariu doar cu guppy,gouramii in 81l cu cory ,bunocephalusiisi anicstrusii,iar africanii cu africanii.pietrele,plantele ?i restul vor fi împ?r?ite în functie de toanele mele. Puteti vedea în a2a parte a videoului cum puii de gupi dark/electrique blue moscow(nu stiu dac? sunt dark sau electrique dark) se hranesc cu niste granule cazute.

https://youtu.be/stRUZ_9UxU8
Pasarea este liber?,filmarea este pe fb la grupul "Stop Comertului ilegal cu specii protejate"
Vreau eu,?i poate mai dorim cativa dar completeaz? te rog loca?ia ^^
Ei bine,si alte cateva specii de pesti au fost pe cale de disparitie iar acum sunt inca in salbaticie datorita acvaristilor,nu ar fi asa grav sa ai propriul killer atâta timp cat ii oferi cele necesare,poate doar din prisma faptului c? asemenea pasari nu ar trebui domesticite la scara larga. Ce e al naturii,sa ramana al ei ^^.
Topraisar jud Constanta.sunt la munca,ies abia maine la orele 16,dar daca se poate deplasa la topraisar,pot si azi sa o dau in primire...e visul meu sa am o bufnita,insa nu pot vedea cum ucide pt a hranii. In natura mi se pare normal,insa sa spintece un rozator dragut in fata mea sau vreo vrabie.....nu e pt mine
Daca poti,te rog contacteaza. Se pare c? î?i poate folosii aripile,se inalta si zboara dintr.o parte intr.alta a camerei,sper s? îsi fi revenit din soc;daca as fi l?sat.o acolo,ar fi fost prinsa de cainii unitatii.
Înca niciun r?spuns de la baieti.
Citind pe net,aflu ca nu poate fi hranita doar cu carne cruda sau tocata,are nevoie de hrana vie sau proaspat moarta pt nevoia de pene ?i alte resturi ce trebuie sa le regurgiteze...cunoaste cineva ceva asociatii sau baie?i ce se ocupa cu asa ceva ?sunt la munca,nu am ce face pân? maine decat daca vine azi cineva sa o ia...va rog,ajuta.ti.ma pe mine sa o ajut pe ea.
Trimisei mesaj privat la asocia?ia Peregrinus care din pacate pare a avea sediul în Deva si la cineva de la Corui.
Venind la munca,in curtea unitatii se face zarva in jurul unei bufnite,nimeni stiiind ce este. O adoptai eu,luand.o cu mine la program,urmand ca maine sa o iau acasa. Stie cineva ce este ? Mi se pare a ciuf de camp,dar nu am ochi destul de experimentat. Am vreo sansa sa o salveze în situatia in care e cam ametita si schioapata putin la un picior? Cu ce as putea sa o hranesc? (Nu hrana vie,nu am stomacul necesar).orice sfat e binevenit.
Citind topicul celalalt,demult m.am temut c? co2ul tau e de fapt pompa de aer. Prin urmare,plantele tale mor pt ca bagi O2 in loc de Co2. Plantele se hranesc cu CO2 ?i elimina o2. Opreste tu pompa aia de aer si sa vezi atunci explozia plantelor
E problema lor,de la inhalarea cu aer atunci cand se hranesc.cand ii dai sa manance,pune apa intr.un recipient mic(tip paharel sau s.a.m.d) ?i lasa mancarea sa se îmbine cu apa,iti dai seama cand se scufunda,apoi hraneste.l. pana atunci,scoate.l pe o suprafata plana,tip tocator si fa.l sa se zbata daca nu o face de unu singur,pt a elimina aerul. Asemenea chestii patesc îndeosebi si carasii
Exista pe aquariumprest.ro acvariu de 81l cristal glass. Substrat ?i etc tot de acolo
Baga cum vrei,numai sa nu fie scandaluri intre ei si bineinteles sa nu fie amestecaturi de genul africani cu americani si etc ^^ Poti face ca mine,acvariul sa nu fie neaparat estetic dar "baboii" sa creasca cat mai normal si sa fie cat mai fericiti. Si la mine ar fi de comentat,mai ales din punct de vedere estetic,dar mie îmi place sa vad cum evolueaza creaturile,abia apoi scapeul ^^

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: