Cu cnc ca al meu (panza de bomfaier)! ....saracii de noi! Cu ce ai lipit piesa, cumva cu adeziv alb pvc (d-ala care lipeste molecular)?, daca da nu o fi toxic?
Maine am si eu treaba!
Edit: pacat ca la inceput te-ai chinuit degeaba!
Naspa, eu am una intre 100-360 l/h si o sa ii pun un robinet sa o duc pe la 50-70 l/h......
Imi iau o sticla de carpatica si il fac, m-am gandit sa fac un y la pompa si sa fac 2 reactoare (si unul de matrix ) dar ma gandesc momentan cum fac (maine cumpar ce imi trebuie si ma apuc).
Stiu acvariul.....defat lemstiu pe toate de la Monthly reef profiles, o sa citesc despre el.
Asta mi se pare foarte interesant doar ca in ultimu timp a pierdut ceva corali ca s-a mutat si nu a avut timp de acvariu http://www.nano-reef.com/featured/_/2014/justind823-r88.
650l/ h cred ca e mult pentru antifosfat, eu il am undeva la 250 in sump in ciorap, sumpul meu functioneaza pe post de reactor (recircularea e de 250l/h...,
Edit: sa intelegem ca a stricat atata phosguard degeaba?
Si eu am probleme cu phosguardul, tocmai la a 3 a tura a inceput sa isi fac efectul dar ajutat de schimburi de apa, trec si eu la rowa dupa ce termin phosguardul, vorbeste cu Gabriel ca are un produs similar cu rowa (diakat) care merge doar in reactor, la pret bun....
Eu o sa imi comand de la tropheus rowa de 500 ml sau astept sa il bage si domnul Petty pe stock .
S-ar putea sa se fi stricat de la vaporii de apa din stand (de la sump), s-o fi facut un scurt.
Off topic: Sa vada si liliacul ca nu numai eu o patesc!