Message |
|
Folosec.
|
 |
|
Si eu am diatome, unde se gaseste produsul respectiv/vinzi din el?
|
 |
|
Autocorectu propriu si personal da!
|
 |
|
mugurel wrote:Cred ca te complici, foloseste mai bine reactorul din PET de Aqua Carpatica 500 ml.
Ok.
Cu bineinteles imi intra autocorrectu....
Cam ce debit sa pun la sticla?
|
 |
|
Ar merge daca mi-as lua un hang on de 60l/h (ala aquatic nature) si as tine phosguardul in el?, bineanteles modificat, niste grilaje de plexi in el sa functioneze ca un reactor.
|
 |
|
In iarna credeam ca mi-au murit niste zoasi verzi cu rosu, in seara asta inainte sa inchid lumina la acvariu, vad un mic frag de pulsing xenia(am taiat o bucatica din ea sa vad daca se prinde si s-a prins) si langa cei 4 zoasi verzi, intr-un colt al acvariului.
E o zona tare inaccesibila printre pietre deci maine caut la bunica la cabinet o penseta lunga si ii scot de acolo.
Maine vreau sa imi pun niste creveti de marea neagra, pot sa pun 2 sau e prea mare incarcatura biologica?
|
 |
|
Cel mai simplu dar se soldeaza cu dureri de coloana: se goleste acvariul sa mai fie 10 cm apa si se trece la prins!
BunicuW ai reusit sa rezolvi problemele cu acvariul, il mai inlocuiesti cu red sea reefer?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:
Blue14 wrote:Ciorapul mi se pare ca trebuie schimbat/spalat la 4-5 zile, bineanteles daca ai algesi le cureti si pesti care se dejecteaza mult!
Bineinteles prietene..
Inteles!
|
 |
|
Ciorapul mi se pare ca trebuie schimbat/spalat la 4-5 zile, bineanteles daca ai algesi le cureti si pesti care se dejecteaza mult!
|
 |
|
Ai putea sa improvizezi, eu mi-am pus niste perlon intr-un filtru intern, il schimb la 2 zile si filtreaza mecanic, tu ai putea pune un hang on cu perlon si te-ai scos!
|
 |
|
Vorbeste cu shubi sau domnu Doru (mdm design) poate iti fac un suport, cumperi doar ciorap.
|
 |
|
Bazinul plus sumpul nu le dai?
|
 |
|
Aia de pe piatra aia nu mai au aiptasia, oricum inainte sa ii trimit ii verific si daca e ceva inlatur dracoveniile....
De cand cu hiposalinitatea nu prea mai a aiptasii (de aceea o sa-mi iau pepermint si nu imi mai iau tomentosus).
|
 |
|
Il faci pa-n la urma pe asta?
|
 |
|
Zilele urmatoare urmeaza sa fac rost de cativa creveti, datorita faptului ca sunt destul de greu de prins (necesita timp) ii dau la schimb pe orice tine de acvaristica marina!
Trimit si in tara cu Fan curier, cargus etc....
|
 |
|
darthradu wrote:In primul rand, ce incercam noi sa-ti spunem este ca, apa prin instalatia de osmoza fara rasina ar trebui sa iasa undeva la un maxim 20tds. Incearca sa iti speli membrana (scoti flow restrictorul si o lasi sa mearga 5 minute) si dupa aceea pui flow restrixtorul la loc, scoti rasina si mai faci un test.
In al doi-lea rand, cand vb despre o actiune care se petrece in viitor se scrie "va" legat.
Se va fute/ va muri/ nu va invata/ nu va costa asa mult.
Pui cratima doar cand te legi de "voua" la imperfect compus parca.
V-a futut/ v-a omorat/ nu v-a invatat
E bulita membrana.....
Am inteles!....de cate ori sa va mai spun ca scriu in graba si nu ma gandesc la semne.
Am fluished valve la osmozor.
|
 |
|
Or fi pozele mai vechi....
|
 |
|
Stiu ca dupa un anumit volum rasina nu o sa imi mai functioneza si o sa trebuisca sa o schimb dar la cata apa fac eu pe luna (100 litri) imi permit sa o schimb, oricum urmeaza sa imi iau un osmozor pentru casa si inainte de remineralizare pun un y la care pun 2 robineti, unu la apa cu minerale, unu care se duce la un cartus cu rasina si apoi face apa buna de acvariu (osmozorul are tds aproape 20 fara minerale, deci nu v-a fi scumpa rasina......).
Deci pentru atata apa nu ar costa asa mult.
|
 |
|
Poti sa ii tai patrati ca tot intra acolo.
|
 |
|
Nici eu nu inteleg, dar atat timp cat am pus rasina asta si inainte aveam tds 67 si acum il am 0 nu mai conteaza.....daca ai la osmozor 18 tds si pui rasina o sa fie tot 0, mai bine sa raspunda kirucd sau Gabriel care mi se pare ca are rasina la osmozor, are si un topic.
|
 |
|