| Message |
|
|
|
Nu neaparat,caci in pri cipiu el nu are treaba cu niciun alt peste. Altii sa nu aibe cu el,este un peste nonagresiv
|
 |
|
|
|
Donez cat se poate de urgent 3 masculi bimaculatus tineri, deoarece au fost separati de perechea depunatoare si ciupesc gouramiul si 1 din cei 2 paradise fish incontinuu. Nu mai am spatiu de "depozitare" si ma tem pt soarta celorlalti pesti.
Jud Constanta(com Topraisar/25km de Cta)
Va rog luati.mi-i ^^ eu sunt la munca pana dupamasa la 4
|
 |
|
|
|
In general pesti neagresivi,,e un peste ce sta mai mult in partea de jos a acvariului,dar ii place si sa urce apoi coborand din nou. Nu are treaba cu slti pesti,atata timp cat nu ii intra in gura ^^
Atentie: ii place apa calda
|
 |
|
|
|
Daca vrei efect de banc,ia.ti multi peati de scoala/card,cel mai renumit e neonul,dar te poti axa de exemplu si pe rummy nose tetra, sau filigera,ori ambele( iei pt inceput 20 filigera si 20 rummy nose iar apoi adaugi treptat-asta chiar ar fi un acvariu ce as vrea sa il vad)
Recomand pesti mici si multi in defavoarea celor medii si multi(cu atat mai mult africani) mqi ales daca esti incepator,ciclidele africane sunt teritoriale,ti.ar trebui o f mare atentie detaliilor de clasa,specie si compatibilitate mai ales daca vrei sa bagi mai multe specii.
In cazul in care te axezi pe o singura specie de africani(maxim 2) ai putea intr.adevar sa faci ce vrei tu,doar asigura.te ca ciclezi acvariul,ca nu te grabesri la achizitionarea pestilor din impuls si ca asculti de sfatutile noastre ^^
|
 |
|
|
27 
|
 |
|
|
Mai rar vanzatori pisalogi,totusi cat mai multi sper sa existe 
|
 |
|
|
|
Si mai tine minte ceva :
De.aia nu ne plac decoratiunile astea de rahat !
|
 |
|
|
|
Melcii pomaceea mananca de toate ^^
|
 |
|
|
Haha se mai intampla,plus ca si mie mi.a murit melcul pomaceea,dar am fost in concediu si azi gasii doar cochilia 
|
 |
|
|
|
Vezi, geo ? Vezi ? Ti.am zis ca nu o sa sti vreodata totul in legatura cu pestii tai :-) ai grija cu carbonul ala,sa nu uiti de el.
|
 |
|
|
Trebuie sa dai din ei neaparat...mai precis trebuie sa dai pe toti in afara de somnuletul de acvariu 
|
 |
|
|
|
Hahahaha noi l.am tinut pe acvarist aici pt ca ne distram cu el,dar omul chiar e idiothcka ^^
|
 |
|
|
|
Poti arunca ceva hrana pt pesti pt inmultirea culturilor,fara a pune pesti. Pana la urma si medicamentele alea tre sa le cumpere cineva,nu ?^^
|
 |
|
|
|
^^ nu ezita sa ne contactezi cu orice problema,dorinta,etc pt a putea interveni alaturi de tine
|
 |
|
|
|
Mai asteapta,mai asteapta ^^
|
 |
|
|
|
Ciclarea este recomandata a se face fara pesti,chiar daca supravietuiesc pasilor initiali in ciclare,iti pot muri subit dupa o vreme,fara sa sti de ce: intoxicatia cu amoniac scurteaza extrem de mult viata pestilor.
Daca totusi decizi sa risti,tine minte ca cory nu sunt pesti rezistenti,toata lumea crede ca daca sunt sanitari,sunt rezistenti,insa eu imi dau seama ca trebuie schimb de apa cand cory se freaca de substrat(sunt pesti f perceptibili la calitatea apei).
Imi place acvariul si ce filtru ai,consider insa ca vizualmente substratul ar fi aratat mai bine intr.o culoare putin mai inchisa,dar asta e parerea mea personala,nu sunt cu plantatele.
Alegerile facute sunt f bune,tine.o asa si pe planul ciclarii,nu te complica aiurea.
Ape limpezi si pestisori sanatosi
|
 |
|
|
|
Stai linistit. Pana maine,apa va fi ok. Tulburarea e absolut normala,va fi mereu la orice schimb de apa,dar in 3/4 ore va fi limpede din nou
|
 |
|
|
|
Cea mai mare problema de acolo sunt paradise fish...nu neaparat pt gourami(mai devreme sau mai tarziu vor ramane fara mustati din cauza acelor paradise) cat pt ei insisi....am luat 2 paradise de marime medie(mai precis am luat 1,iar pt ca se lua mereu de un gourami,am zis sa mai iau un paradise,sa isi mai disperse din agresivitate,mai ales ca in magazinul de unde i.am luat erau 50 in acelasi acvariu,am zis ca nu vor fi probleme) iar dupa nici 1 luna,au inceput sa se bata de.a binelea,acum sunt separati,ii am de dat pe amandoi. Daca ii las 10 minute in orice tip de acvariu,se urmaresc continuu,se infoaie,apoi se lovesc urat de tot,sunt ca betta.
|
 |
|
|
Frate,sa mor de nu te inteleg si inca habar nu ai cat(atat la problemele financiare,ramas fara slujba,prietena cu problemele ei iar noi sa nu mai stim unde sa ne gestionam banii,asa ca decidem sa ii aruncam in acvariu  ).
Ca sfat,te.as ruga totusi sa nu mai bagi alti pesti,ai destui,eventual un ancistrus,2...
Ca alt sfat,te.as indruma spre placerea de a merge pe jos prin bucuresti sau oriunde,chuar daca ai bani de metrou ^^
Ca al3lea sfat,cand ai drum pe litoral,da.i un semn,poatw nu facem rost de prea multe pt acvaristica,dar un suc ca intre frati ai durerii se face ^^ ape limpezi si pestisori sanatosi
|
 |
|
|
|
Hahahahahhaa era vba de o incepatoare care a postat unde nu trebuia ^^
|
 |
|
|