[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: popescu.cristian10
Forum Index » Profile for popescu.cristian10 » Messages posted by popescu.cristian10
popescu.cristian10 wrote:sal,eu am patit la fel dar am fost fortat de imprejurari sa nu ciclez apa,de fapt am avut doar 2 zile in care nu am avut pesti inacvariu,se poate sa iti traiasca pesti,dar pe parcurs poti sa ai probleme la pesti,poate si eu[sper sa nu],dar asa mi s-a spus si mie,mai poti pune safe start[contine bacteri]pt a grabi ciclarea,eu am pus si totul pare ok dupa 2 saptamani,la tine e si mai usor tu nu ai asa muti pesti ca ine eu l-am cam aglomerat acvariu.ape limpezi

Multumesc pentru promptitudinea raspunsului.

Am pus Tetra bactozym si la schimbul partial de apa de azi am adaugat si Sera Bio nitrivec. Safe start-ul de care spui e similara cu una dintre cele pe care le-am pus ?

Sera Bio,am vazut ca e cam acelasi pe care l-am folosit eu, adica safe start,sa nu m-ai folosesti substante incontinuare,eu nu am mai facut schimb asa des doar saptamnal,dar nu trebuie sa te iei dupa mine si eu sunt la inceput deci nu iti pot garanta ca e ok,poate cei ce ti-au spus sa schimbi zilnic stiu mai bine.si mie mi-au spus la fel dar eu am facut cum am crezut eu ca e mai bine,repet nu stiu daca e cea mai buna solutie,ape limpezi.
scorpionul wrote:
popescu.cristian10 wrote:iar treaba cu muschiul ma gandeam si eu am mai vazut nu stiu pe unde,dar nu cred ca am sa gasesc pt ca am cam cautat si nu am gasit muschi,plus ca e cam costisitor[poate in viitor]oricum mersi.

user-ul Antoniot avea niste muschi. Stiu ca a tot dat si lui ii creste foarte bine. Poti vorbi cu el. Asta daca iti place ideea. Si pe la donatii mai aparuse ceva
ok mersi
am si eu o nelamurire,am filtru [sp-900l] si produce prin aerare si niste bule mici de aer care se propaga prin tot acvariu,cand opresc filtru cestea dispar,e normal?
sal,eu am patit la fel dar am fost fortat de imprejurari sa nu ciclez apa,de fapt am avut doar 2 zile in care nu am avut pesti inacvariu,se poate sa iti traiasca pesti,dar pe parcurs poti sa ai probleme la pesti,poate si eu[sper sa nu],dar asa mi s-a spus si mie,mai poti pune safe start[contine bacteri]pt a grabi ciclarea,eu am pus si totul pare ok dupa 2 saptamani,la tine e si mai usor tu nu ai asa muti pesti ca ine eu l-am cam aglomerat acvariu.ape limpezi
da stiu ca ai dreptate,am fost fortat de imprejurari si stiu ca am gresti,asa e nu e bine ce am facut eu.
sal,vezi ca e putin suparapopulat,gresala care am facut o si eu,iar despre noni pt ca am si eu si sti mai multe despre ei nu le place sa fie mai putin de 6 indivizi,sunt pesti da banc,iar daca mai bagi in acvariu sunt deja prea multi,dspre ceilalti pesti nu prea stiu,or sa te sfatuiasca ceilalti,sal si ape lipezi.
aha ok ms de sfaturi,chiar ma gandeam sa schimb autocolantul,iar treaba cu muschiul ma gandeam si eu am mai vazut nu stiu pe unde,dar nu cred ca am sa gasesc pt ca am cam cautat si nu am gasit muschi,plus ca e cam costisitor[poate in viitor]oricum mersi.
sal,poate o sa ma critice unii,dar eu nu am facut ciclarea ca la carte fortat mai mult de imprejurari si nu mi-a murit inca nici un peste,asta s-a intamplat acum 2 saptamani,am asteptat doar 2 zile inainte sa bag pesti[am fost fortat de imprejurari,i-am primit] dar totusi am bagat in apa,aqua safe pt apa inainte sa o bag in acvariu,apoi am pus si safe start si am lasat-o 2 zile cum am spus cu tot cu plante si filtru sa mearga,apoi fortat am bagat pesti inauntru si vad ca sunt ok si santaosi[docamdata,sper sa fie si de acum incolo].apoi am facut schimburi de 20% in fiecare saptamana.si asa au trecut 2 saptamani.
ok,ms pt sfaturi la toti asa ma gandeam si eu sa alternez,iar in cea ce priveste mancarea am fulgi si bobite,deci ajung si la sanitari oricum,am grija de asta,va multumesc
sal,cum este mai bine pt pesti?am docamdata 2 feluri de mancare si nu stiu cum e mai bine sa le dau,o zi un fel si a 2 zi alt fel,sau 1 saptamana 1 fel si a 2 saptamana al fel?
sal,eu zic sa nu mai iei decat vro 2 sau maxim 3 neoni,eu am in total 18 pesti,pritre care si 8 neoni si eu am acvariu de 56 litri si e cam aglomeratie adica e cam suprapopulat recunosc,deci nu fa si tu gresala mea,iar in legatura cu guppy eu zic sa nu ai ie sa aglomerezi si tu acvariu,ape limpezi
ok,dar sa sti ca si eu am un filtru puternic pt acvariu meu,am un acvariu 56 litri[filtru sp-900l]si am mascat filtru cu planta vallisneragigantea si vad ca sta,dar tu sti mai bine
nu am protectie,sunt direct deasupara apei dar al meu nu e asa puternic,dar daca iti cumperi plante va fi totul ok si la tine,nu e neaparat sa iti iei toate dodata[asta depide de buget]
sal,frumos acvariu,pot sa iti dau un sfat?mascheaza filtru cu plantele cele mai mari,ape limpezi.
sal si eu sunt incepator,dar m-am complicat cum zici tu si am luat plante totusi pt ca au nevoie de multe plante,eu am vro 6 speci de plante si in total vro 8 si inca am sa mai bag,am la fel acvariu ca si tine ca litraj numai ca al meu e pe lung bazat si am la fel neoni 8 si 7 rasbora[te sfatuiesc sa iei si tu se impaca bine]mai am si sanitari2 si un betta.iar in legatura cu neoni intradevar sunt cam speriosi,dar o sa isi revina asa au fost si ai mei,mai ales daca le ei plante,parerea mea ca o sa devina si mai calmi daca le pui mai multe plante,daca mai vrei sa te ajut cu ceva sa imi spui,in limita cunostintelor mele am sa o fac,ape lipezi.
ms,pt sfat,am sa incerc alte poze,iar la femela ma gandesc si eu de pe acum dar cred ca putin mai incolo,acum sunt deabea la inceput,trebuie alt acvariu mai mare cu plante mai multe,pe viitor da cred.......ms oricum
cam pe fuga
el e banditul
si acum niste poze cu bettanul,cam bandit am facut nenumarate poze,nu prea l-am prins bine e smecher cand ma vede cu aparatul nu mai face,mare bandit.......
asa este,fumoasa poveste

Forum Index » Profile for popescu.cristian10 » Messages posted by popescu.cristian10
Go to: