[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: narcis
Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Chiar asa se prind. Nu e musai toti in aceeasi noapte, ii prinzi în timp??.
Sa fie sa-ti dau adresa mea, o incerc eu si iti zic dupa????.
Ii prinzi noaptea, ca hotii pe intuneric.
Aha, mai ai o colega si nu te lasa plici.. Nasol.
Ii merge bine, taie o frunza, cu tot cu coada. Las-o sa pluteasca, la suprafata, se va dezvolta o planta noua. Spor!
Cam drepti pestii matale, par nemancati sau mi se pare? Supti nu par, dar tu ii vezi mai bine.
N ai nevoie de link, e usor. Cauti pe gogu, lentile led. Le gasesti pe la 1 leu, pe acolo, iti alegi ce model te coafeaza. Dai plexicul de la lampa jos si pui lentilele. Calitate garantata ??, daca e prea puternica, o ridici mai sus. Dar anubiasul, la fel de greu isi revine. Frunzele deteriorate trebuie taiate, se reface planta.
Anubiasul e planta de cursa lunga. Isi revine incet, cu r?bdare. Daca vrei sa bricolezi, pune lupe la leduri, la lampa care o ai. Se va schimba lumina, in bine.
Hai ca nu e chiar rau, algele alea sunt cam dezvoltate. Nu mai stiu ce ai facut cu pompa, dar poti lua in considerare si un resun sp-400lv, alimentata la 12v de 2w. Are maxim 200l/h, cred ca e ok pentru ce vrei tu.
PS. Referitor la incalzitorul recomandat de liliac, e unul foarte mic, indestructibil si extrem de usor de utilizat. Are si functia de termometru, extrem de precis.
Foloseste cu incredere presul de la usa ??. Unde se starng 2 pasionati, nu e bine pentru bugete????.
Am dat si like, si subscribe, astept restul volumelor relaxat ??.
Cu placere, sa il folosesti sanatos!
A mai ramas filtrul, este nou, în tipla, cu toate accesoriile-300 lei.
Se vind si separat.
Imi place cum ti-a iesit, in prima punga ai pus mranita cumparata sau de prin zona ta? Sunt curios sa vad ce plante s-au adaptat si cum mai stai cu algele.
Suna-ma si vorbim. 0729964418.
Am eu un pachet de la tunze, compus din tunze 9004 ?i un filtru.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/49680.page.
Interesanta alegere, n am avut niciodata echinodorus ul acesta. Vedem in timp cum se dezvolta. Spor!
Bacopa Red, bacopa monieri, ambele arata foarte bine. Cresc doar pe verticala, acopera bine si frumos. Referitor la acareturile din display, nici nu se vede??. De vivipari nu ma pronunt, dar probabil la fel de invaziva ca alte eleocharis.

Forum Index » Profile for narcis » Messages posted by narcis
Go to: