| Message |
|
|
|
Amazonia fara Power Sand este ca Dupla Root fara activator . Adica bun , dar nu te ajuta la nimic .
Amazonia (si celelalte) sunt simple soluri in lipsa Power Sand-ului care sa-l activeze .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Well ... de data asta se poate spune bietul mascul . In "lumea bettanilor" este des intilnita situatia incare pusi la depus , agresivitatea sa fie de partea femelei in cazul in care masculul este "mai moale" si nu face cuib sau n-are chef . Am intilnit destule cazuri de masculi omoriti de femele "in calduri" .
|
 |
|
|
Garantat ajung intacte  . Si nu fac 2 zile , ci doar una singura prin curier .
|
 |
|
|
@pomi cind mai treci pe la ... locul faptei ... iti arat puii
|
 |
|
|
fishyman wrote:
Valoarea PH-ului poate fi influentat direct prin CO2. Cu cat bagi mai mult CO2 valoarea PH scade si invers.
Da si nu in acelasi timp .
Doar 1 % din CO2 injectat este acid . Astfel incit , pt a influenta in mod semnificativ ph-ul ar trebui sa injectezi CO2 la greu , lucru insa nefolositor plantelor . Pt a folosi la maximum CO2 plantelor le este suficienta o aditie de o bula la citeva secunde . Restul e gaz aruncat . Nici plantele nu-l folosesc , nici ph-ul nu este influentat semnificativ .
|
 |
|
|
E dreptul lui de admin .
Pacat insa ca exact pe cel mai respectabil dintre ei te-ai gasit sa-l terfelesti
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nebanuite sunt caile mamei natura  .
Acolo intervine concurenta pt hrana , pt teritoriu , pt femele etc . Si cind au de unde alege , ca deh femele sunt destule  , crezi ca le mai arde de vre-o alta specie ?
|
 |
|
|
Pai la mama natura mare parte din speciile amesteca prin acvarii , nu prea se intilnesc
Ia "arde-i" un "biotop" pe o anumita zona a lacului Malawi si vezi daca se mai corcesc . Da-i masculului harem , da-i concurenta si vezi daca le mai arde de alta specie .
|
 |
|
|
|
Daca ai mai renunta la o buna parte din populatia existenta , garantat mare parte a problemei se va rezolva de la sine . 24 de africani in 180 l sunt extrem de multi . Cyrtocarele sunt pesti care cresc mari si de felul lor se tin in bazine de minim 400 l . Incarcatura biologica din acvariul tau este foarte mare .
|
 |
|
|
Asta am vazut cu toti , insa incercam sa-ti spunem ca nu-i un ancistrus (ala nu creste mai mare de 10-12 cm) , ci este un plecostomus
|
 |
|
|
Sigur nu-i ancistrus
|
 |
|
|
mihai86 wrote: din ce spui tu acvariu este perfect ptr. asa ceva, iar ciclidele sunt mult mai spectaculoase decat neonii, mult mai rezistente si longevive. O combinatie de Labidochromis caeruleus, Pseudotropheus acei, Iodotropheus sprengerae, etc. specii pasnice, care nu depasesc 10-12 cm si ofera un spectacol pe cinste.
Ar fi  . Insa asta-i paradoxul acvaristicii din Romania . In zona Clujului , unde apa-i excelenta pt caracidae si discusi , toti se inghesuie la cichlidae africane , iar in Constanta unde apa-i extraordinara pt africani , toata lumea vrea neoni si discusi
Detaliile construirii unui acvariu "tanc" ti le-am mai dat , asa ca ... Dar daca insisti ti le pot da si acici .
|
 |
|
|
Nu te opreste nimeni sa-l desarezi
|
 |
|
|
|
Daca vrei sa scapi de pesti , da se poate opri . In cazul in care tii la pesti aia si la investitia baneasca si sufleteasca bagata in ei , raspunsul e categoric NU
|
 |
|
|
 Am alte lucruri mai bune de facut , decit sa te provoc . Nu insemni nimic nici pt mine nici pt acvaristica , asa ca ... esti insignifiant .
Postul plin de emoticonuri , in traducere libera pt tine , era uimirea mea fata de cunostintele tale in domeniu si fata de limba romana . Concentratia exacta e de 19/1 , nicidecum de 10/1 (omori instant plantele) , iar conc nu este o prescurtare a cuvintului concentratie asa cum banuiesti tu . Bine , e usor de observat in posturile tale cit de bine cunosti limba romana
Ex
VEZI CINE CONTINUA IN CONTINUARE
Un pleonasm de toata frumusetea , scris cu rosu si cu "Caps Lock" activat (pe net asta-i tipat daca nu stiai) .
Dupa cum se vede , mai pe toate forumurile nu urmaresti decit scandalul , dar incerci sa pui asta in circa altora .Parerea mea .
Mai departe ma rezum la acvaristica .
|
 |
|
|
Deh ! E greu sa taci cind n-ai nimic a spune
|
 |
|
|
|
|