[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: snakefishmike
Forum Index » Profile for snakefishmike » Messages posted by snakefishmike
brO wrote:acum am aflat ca de fapt problema era de la plante. Mi-a dat cineva o planta otravitoare de care nu avea habar.

Nu stiu cine v-a invatat pe voi toate lucrurile astea dar:
- apa nu se schimba mai des de 2 luni.
- mancarea daca nu e destula se bat pe ea
- si in 60 de litri poti sa ti si 60 de pesti.. le ajunge 1 litru la fiecare..( cred ca ar putea sta si ca sardinele in acvariu si nu ar avea nimic )

am citit mult si stiu ce vorbesc.

My friend ... of misery ... traiti-ar cunostintele matale ... ia baga-mi si mie 60 de carasi de 20 cm in 60 l de apa si da-le mincare cit cuprinde , iar mai apoi vezi daca mai apuca macar primul schimb de apa la 2 luni .
Ori asta-i o caterinca de topic , ori avem de-a face cu o caterinca genetica si autodidacta pe deasupra .
Tati ... si eu citesc mult . In special etichetele cutiilor de detergent , in timp ce meditez pe buda . Oare asta inseamna ca sunt chimist ?
tare-mi e ca ai vazut in alta parte , nicidecum la Reef . Singurii pimelodus de la Reef sunt cei doi din bazinul mare cu discusi si arowana .Si asta ti-o spune unul care pina acum o luna facea parte din echipa .
Incearca la Reef , da' roaga-i pe baieti sa se uite in sump-ul rastelului pe care sunt si sae . E posibil sa aveti surprize comune
Roxana Vesca wrote:Thanks! Le-am dat Tetra Min Junior, cam 1 lingurita de 2 ori pe zi.

Ce intelegi prin ... "o lingurita"
Roxana Vesca wrote:8. este obligatoriu ca perechile sa fie toti masculi sau femele?

In mod normal , logic , firesc si natural (si idoobitabil ar zice altcineva )... perechea se formeaza dintr-o femela si un mascul .
din DEX ...2) Grup de dou? persoane de sex opus aflate într-o anumit? leg?tur?; cuplu

Acum... ca mai nou se poarta si de acelasi sex la unele specii si specimene , asta-i alta poveste
E uite d-aia nu-s eu patron de pet-shop si tot d-aia nu mai sunt nici vinzator . Ca mi-am pus citiva colegi in cap , ca n-am vrut sa le dau ceea ce vroiau ei . Da' io-s nebun asa ca ...

Tipic romaneste Hai sa-l bat ca ma fost eu nestiutor
Si ca sa nu fiu off-topic total ... e bun filtrul , dar insuficient pt ceea ce vrei tu .
Baga un ochi mai pe la toti astia de tinem "africani" si vezi cam ce si cite sisteme de filtrare avem pe bazine
Stop joc ! Vinzatorul niciodata nu-i fraier . El e pus acolo sa vinda . In toata faza asta , vinovat e cel care merge sa cumpere nestiind ce vrea sa cumpere , dar el vrind totusi sa cumpere ceva . Si cind in sfrisit constata ca a luat ce nu-i trebuia , in loc sa-si recunoasca greseala , da vina pe vinzator . Hai Romania !
Garantat absolut nimic , ca de obicei .
Orio ... ori faci acvariul asa cum trbuie , ori las-o-n fasole de treaba si nu mai cauta sa reinventezi roata ca nu tine .
Eu pot sa-ti spun ca merge sa-ti faci acvariu cu volumul ala si din sticla de 4 mm . Sa vezi atunci ce usor e . Numai ca ... va fii cit sufrageria pt ca va trebui sa-l faci cu inaltimea de 10 cm
Stii , e o vorba din popor ... "cind mai multe persoane iti spun ca esti beat , te duci si te culci " . Ai primit ceva reply-uri care-ti spuneau sa faci treaba asa cum trebuie , dar tu tot insisti . Fa-l frate cum vrei tu , ca vad ca oricum ti se vorbeste degeaba . Fa-l cum vrei si la caz de apar proibleme , da-te singur cu capul de pereti .
Am curaj sa pun pariu ca inca 10 pagini daca mai scriem , tot n-ai sa gasesti pe unul care sa-ti zica sa-l faci exact asa cum vrei tu
http://www.loaches.com/species-index/clown-loach-chromobotia-macracanthus
Creste-le putin kh-ul si se vor linistii
Ai putea sa mai adaugi mult mai mult la dimensiuni . 16 inchi inseamna aproximativ 40 cm . Eu personal i-am tinut pina pe la 20-25 cm
snakefish sau bichir
http://www.google.ro/url?q=http://en.wikipedia.org/wiki/Reedfish&ei=nQI1S9H4CcqJ_Aa0v-mCCQ&sa=X&oi=spellmeleon_result&resnum=1&ct=result&ved=0CAcQhgIwAA&usg=AFQjCNFIgHyMROFw9qrt6y6rNksohfTxSw
Asta peste sarpe
Dragosdiscus wrote:
O fi homosexual ...

Parerea ta . Asta ar insemna ca absolut toti masculii de betta sa fie gay (nicidecum homosexuali )
E un comportament cit se poate de normal (pt betta) ca la vederea unui "oponent" sa se declanseze instinctul de reproducere , asta fiind si una din metodele de conditionare pt reproducere .
Poti sa respecti toate regulile din lume , ca daca el/ei nu sunt pregatiti pt imperechere ... nu iese .
Stii cum e ... si tu cind esti obosit sau n-ai chef nici de tine ... nu prea se ridica nivelul de trai
Bre Faraoane nu esti cool deloc . Cum bre , in imensitatea aia de acvariu in care sunt pesti amestecatio ca pt ciorba lipoveneasca , nu mai are loc un pui de balena ?
virusel wrote:Home made iese din discu?ie.

Rau faci
Cele mai trainice acvarii sunt cele custom-madesi asta ti-o pot confirma toti "grei" acvaristicii .
O mica nelamurire am si eu . Cind spui blood parrots , te referi la parrots cichlids ? Ca daca vorbim despre ele , nu stiu cum "pupi" tu necesitatile celor 2 specii . Da' poate te referi la alti "papagali"
Slabe sperante ca acvariul ala , populat cu vivipari fiind , sa fie subpopulat . Cam la fiecare 2 luni va fii suprapopulat in mod sigur
Unii (Tom Barr) l-ar contrazice si pe "inventatorul" AS (Amano) . Asa ca ... pareri si pareri . Eu personal merg pe mina celui care produce AS .
E exact ca atunci cind mecanicul roman iti spune ca merge sa pui amortizoare de dacie pr mercedes (fortata rau comparatia ) . Or merge ele dar ansmblul mai are aceleasi calitati ca in cazul folosirii pieselor originale ?

Forum Index » Profile for snakefishmike » Messages posted by snakefishmike
Go to: