Salutare,
Ma gandeam de ceva timp sa postez, insa imi era o lene sa descarc pozele din telefon, asa ca putem incepe prin a va prezenta putin evolutia mea.
Totul a inceput prin Noiembrie 2019 cand am achizitionat acvariul de la un colegul "Liniste" sau "Ariath" de pe forum.
Asa arata micutul de 20L :
Evident ca asa a inceput totul si de aici a urmat un mic upgrade (OceanFree de 34L) in luna Aprilie 2020 + corali cumparati.
Mancarimea nu a tinut mult si am inceput sa ma gandesc la un upgrade, voiam sa tin si o pereche de pestisori, asa ca in luna septembrie am reusit cumva sa achizitionez un Innovative Marine 20 PRO.
La pachet a venit si cu Lampa AI Prime HD care este geniala! folosesc programul lui Karen, nu am modificat nimic la el, cred ca este prea mult pt acvariul meu, daca o sa reusiti sa ma ajutati sa inteleg cum il adaptez pt acvariul meu ar fi super.
Foarte misto acvariul, este AIO, suficient spatiu in spate pentru a baga cateva kg bune de ceramica. O parte din hardscape o puteti vedea in poza de mai jos
Acvariul finalizat, ulterior am tot adaugat pietre si sunt sigur ca o sa le mai schimb.
Ca probleme pana acum, consumul KH-ului f mare si de aici pierderea unor corali, suplimentez saptamanal.
Probleme cu algele maro pe sticla si substrat, insa dau vina pe acvariul nou.
Doresc sa merg pe linia AquaForest, am pana acum sarea, un supliment pt corali si mancarea pt Clownii mei negrii (Stan si Bran, nu intrebati de ce

) ).
Acum cea mai noua achizitie este o poma Cross Flow de la jebao CP-25W, care urmeaza sa o pun la vanzare pentru ca este prea puternica pentru acvariul meu, imi invarte apa de 138 ori ceea ce este extrem de mult.
Am comandat alt model mai mic cu Wifi, asteptam sa apara.
Luna viitoare intentionez sa cumpar kitul de teste tot de la AF.
Am sa incerc sa va tin la curent cu toate ce se intampla si cu eventuale intrebari ce doresc sa le pun.