[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: scorpionul
Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
daca te dernajeaza doar plutitul uite aici o metoda ok de a o fixa https://www.youtube.com/watch?v=hstMrAHOmZ4 . Daca nu scoate tanin sau altceva poti sa o pui in apa. Unele lemne scot tanin chiar ani de zile, altele deloc. In plus taninul nu le face rau pestilor. E chestie deranjanta de culoare pentru unii, pentru altii e ok. Daca o pui in apa si se acopera de o mazga alba nu trebuie sa-ti faci griji. Cu ajutorul melcilor mazga se va duce, iar daca nu ai melci mazga se va duce de la sine. Mazga reprezinta de fapt seva scoasa de buturuga inca verde
felicitari: esti si mama esti si tata. Sa te vad cum le schimbi pampersii si atunci esti mama cu patalama
nu te baga la moss( am vazut ca ai cerut la donatii). Ai nevoie de plante. Moss-ul este un muschi pe care o sa-l folosesti mai tarziu daca o sa-ti placa. Cauta plante cu crestere rapida ca sa-ti echilibrezi acvariul si pe urma peste 2-3 luni le schimbi cu ceva mai pretentios daca vrei
cosminnicolae wrote:Chiar nu prezinta interes si problemele cu care ma confrunt, astfel incat sa ma ajute si pe mine cineva care a trecut prin asa ceva?

nu dispera, baietii sunt inca in concediu. In curand o sa ai parte de mai multe raspunsuri decat iti doresti

completeaza apa in bazin inca 2-3 cm ca sa nu se mai vada fanta aia de lumina( o sa se vada cu totul altfel). Lumina e putina pentruca ai nevoie de mult mai multe plante, pe urma o sa vrei plante mai pretentioase sau gazon, si nu uita ca si plantele trebuie sa "manance"-deci ai nevoie de fertilizanti pentru ele.

pentru plante viziteaza rubrica vanzari sau donatii. Sunt preturi mult mai rezonabile decat la magazin

stiu ca este greu acum dar fundalul ala strica tot fasonul, la fel ca si plantele de plastic
cum? la mine intrase o pietricica la elice si s-a blocat rotorul
uite aici o idee despre focalizarea in acvariu ca sa stii cum trebuie sa iti aranjezi elementele in acvariu http://www.leonardosreef.com/2012/09/using-the-golden-ratio-in-aquarium-design/
in principiu dupa ce o sa bagi pesti o sa scapi de ei-ii mananca pestii
se identifica cu ceva de pe aici? http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/29469.page
unde mai gasesc in Bucuresti balasturi Osram(sau alta firma buna?) 2x54w? Marbo e inchis pana pe 17 ian. Stie cineva cum sunt produsele de la Elmark?
In primul rand La Multi Ani !!! la toata lumea si un nou an prosper in tot ce va doriti!!!

Intrebare repara cineva prin Bucuresti balast electronic? Am 2 balasturi osram de 2x54w care m-au tinut cam doi ani apoi au cedat nervos. Nu sunt cunoscator in ale electrotehnicii dar ma gandesc ca doar ceva din ele a cedat, nu toate piesele, si acel ceva poate fi inlocuit fara prea mari batai de cap(zic eu). Se pricepe cineva? Tot asa am mai comandat becuri cu led din China evident si dupa un timp au inceput sa clipeasca, suficient de enervant ca sa le schimb. Ma gandesc tot asa ca doar unele piese trebuiesc schimbate si becurile isi revin. Daca cineva se pricepe astept contact. Multumesc
se poate inchide, multumesc
donez 2 poturi HC numai in Bucuresti
stil si bun gust! Bravo Petre
scrie Resita la profilul tau si sunt sigur ca vei gasi colegi prin apropiere. Eu nu am cumparat nimic de pet de la emag si nu stiu cum sunt produsele de acolo. Nu cred ca la dimensiunea acvariului tau ar trebui sa comanzi de la emag. Sigur cateva pietre si lemne gasesti si pe langa tine. La 15 l cat crezi ca are acvariul te descurci cu ce gasesti "in casa"
daca ne spui care este orasul tau poate te ajuta cineva din apropiere cu sfaturi
salut si tie. Eu sunt plecat de 2 saptamani si sambata ajung acasa. O sa schimb apa pe acolo si dupa aia povestesc ce s-a mai intamplat
multumesc. Eu astept black friday sau o alta ocazie si tintesc un 3300. Pana atunci testez piata
sa-ti traiasca oricum ar fi ei. Cu ce aparat faci pozele?
mie personal( dar poate nu vad bine din poza) mi se pare ca a fost pus pe o pietricica. Chiar daca asta e foarte mica, la greutatea acvariului mai devreme sau mai tarziu se sparge
Girospiro wrote:
Mai am o problema cu buturuga. A facut un fel de mucus alb.
Cum scap de el?

mucusul e seva de la buturuga care se elimina. Se rezolva cu cativa melci pomaceea( sunt mari si o termina repede) sau o lasi in pace si va dispare de la sine. Buturuga o poti prinde cu ventuze de fundul acvariului ca sa nu se mai ridice

Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
Go to: