[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Undeva pe trasu trage aer, nu e etansata calumea. Are un por foarte mic ... daca pui o cupa jos ai un skimmer Venturi
In concluzie voi merge si pe betoane jos.
Voi avea grija ca langa sticla laterala sa ramana un spatiu de cca 2 cm pentru usurinta curatarii, spatiu pe care-l voi umple cu nisip ori spartura de coral, depinde cum da mai bine la ochi.
La turnare ma voi ajuta de o centura de polistiren frezata pe CNC in stilul celei din imaginea de mai jos care va contine pe interior si o forma semirotunda pentru a evita turnarea de muchii ascutite.

frezare polistiren
Pentru Kiru fa un fisier audio, la cat e de profesor n-are nevoie de poze
Da-mi o idee de cum sa delimitez zona de turnare, ce material as putea pune ca sa i-l pot scoate usor dup? uscare.
Am pus plasa, normal
Voi face aceeasi manevra si pe fund, frica mea e sa nu cumva sa-si mareasca volumul cimentul la uscare si sa sparga sticla.
Cochetez cu ideea de a face acelasi lucru si pe fundul bazinului ca sa nu mai folosesc nisip.
Cum va suna ?
Avem si background

20141106_131823
20141106_135425
20141106_135432
Oricum ai lua in piept problema, sumpul este net superior, este si parerea mea.
Da, inca un betiv de-al nostru
Buna informatie, multumesc Dan.
CM25 e asta: http://www.ceresit.ro/adeziv-flexibil-placi-ceramice-piatra-naturala-ceresit-cm-25.html
Intreb pentru ca-i zice "adeziv" si nu "ciment"
N-o sa fie greu de umblat in el, va fi manevrabil din 3 parti, prinderile partilor laterale vor fi magnetice.
Am vrut sa folosesc la maxim spatiul alocat in stand, sticla e de 8mm.
Vineri am promisiunea ca vine si sumpul cu dimensiunile exterioare 65x49x45 si urmatoarea compartimentare:

sump

Maine sper sa am timp de cofrat background-ul
Am dat drumul la apa de osmoza, sarea folosita va fi Red Sea Coral Pro.
Treaba cu siliconu` a fost spusa de lenea din mine
Daca tot e de lucru o sa merg pe varianta HBOT, clar
Ma intereseaza piatra uscata pentru ca vreau sa fac un background din ea. Ma gandesc si la utilizarea ei pentru a crea "pardoseala", n-as vrea sa folosesc deloc nisip/spartura de coral fina.
Multumesc pentru oferta dar nu cred ca are sens sa ne agitam cu un transport de acolo, la un calcul scurt o gasesc aici la un pret mai mic.
Acum studiez si eu compozitia lipirii. M-am gandit sila eliminarea cimentului din toata chestia. Daca as turna un strat de silicon pesticla si as baga efectiv bucatile de piatra uscata in el credeti ca ar tine ?
Va contine si piatra vie, pentru aportul de ganganii, o voi utiliza la rockscape-ul central. Este esentiala in acvaristica de recif dupa umilamea pareare.
Mare multumire, platesc cu Kenya
Pentru ca vreau un biotop, pentru ca am in creier de multa vreme cateva acvarii exclusive de duri superbe de-a dreptul, pentru ca am primit binecuvantare din partea familiei, incep un proiect nou.
Va fi dezvoltat intr-un acvariu cu urmatoarele dimensiuni 60x60x50 vizibil din 3 laturi, sticla ultraclara de 10 mm, lampa LED DIY facuta de subsemnatu`, sump (normal ) cat mai mare posibil in interiorul standului.
Intentionez o filtrare cat mai naturala, fara elemente chimice, incarcatura biologica mare din punc de vedere al nevertebratelor, pesti vor fi o pereche de clovni ori cardinali, pe care vreau sa-i si reproduc, sumpul va contine si o cresa.
Am gata standul (partea metalica) si display-ul, zilele urmatoare urmeaza definitivarea sumpului.

Va tin la curent.

LE. Pe acesta cale va anunt ca as avea nevoie sa cumpar aprox. 10 kg de piatra de recif uscata, daca detineti si nu faceti nimic cu ea (chiar si cantitati mai mici) dati-mi de stire.
Cumpar ax ceramic Koralia 4, 2-3 bucati sa fie si rezerva.
Scot pentru un prieten la vanzare urmatorul sistem CO2:

DSC_1326
DSC_1325
DSC_1324
DSC_1323
DSC_1331
DSC_1326
DSC_1329
DSC_1327
DSC_
DSC_1334

Pret 1200 RON negociabil.
Pentru detalii utilizati urmatorul nr. de telefon:
0720.111.436 Laurentiu
Dupa cate stiu toxicitatea mare a Cu se produce asupra nevertebratelor, motiv pentru care se folosesc produse pe baza de Cu pentru a le elimina.
Daca reproduci pe Suri vreau si eu din ea una s-o bag in sump
Nu cred ca va putea sa protejeze, ai varianta sa ramai cu animalute multe + pesti ori cu pesti + Suri
Gris pe hepatus ..... ce banal

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: