Message |
|
Si de unde Dzeu gasesc eu niste craci d-alea ?
|
 |
|
koala wrote:Mai bine lipeai Hermitu'  ...
+1
|
 |
|
Si pe chinezul asta de unde-l iau ?
Intradevar, lipseste ceva la rockscape, urmeaza modificari
|
 |
|
Inca nu m-am hotarat daca pun nisip sau nu. Vreau sa vad cum arata umplut cu apa si in functie de asta vad ce si cum.
|
 |
|
Ma bucur ca va place iar daca situatia o va cere, mai putem modifica.
Rockscape-ul nu e definitivat, pe plate va mai veni o formatiune dar deocamdata n-o pun pana nu se usca smecheria calumea.
Pompe nu-i problema de pus chiar si pe sticla din fata si inlaturate la pozat.
Roca cimentata permite si asezarea jos a pompelor de valuri, ma gansesc sa bag 2 pompe mici (stanga/dreapta) in spatiul ramas jos acolo unde a ramas sticla goala.
Astea le vedem pe parcurs, deocamdata sa se usuce cimentul, de maine apa, schimburi multiple 2 zile, spalare chiar si cu o pompa de presiune, dupa care urmeaza ciclarea, cateva saptamani bune. In timpul ala nu stau aiurea, ma pun pe incropit lampa cu leduri, filtre, alte echipamente.
|
 |
|
|
 |
|
Ooo, lume noua !
Va multumesc domnilor, ma bucur ca va place.
Anul viitor se anunta consurs puternic asa ca trebuie pregatire din timp ca la noi, marinarii, nu-i ca la verdeata, astazi plantezi si maine-i d-un metru
Am turnat astazi si fundul, a iesit foarte fain, maine pozaru ;)
Il mai las pana poimaine dupa care-l bag la apa, spalari cate va fi cazul.
Sper ca pana in weekend sa-l bag la ciclat
|
 |
|
Petrecerea continua
Ii multumesc pe aceasta cale lui Koala ca mi-o dat de lucru, daca nu vedeam la el, nu ma apucam de backgrounduri dinastea.
Inculpatul in aceeasi masura HBOT
Am parcurs o buna parte din procesul tehnologic, dar mai bine las pozele sa vorbeasa.
stand+sump:
background:
Animalu:

|
 |
|
Arata bine, eu sunt curios sa vad cum o sa te descurci cu echilibrarea salinitatii la schimbul automat
|
 |
|
Punem poze cu rezultatul, sper ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare sa fie totul montat
|
 |
|
Acelasi lucru si pentru Sebi Costin, un plate superb, saru'mana !
|
 |
|
Nu pot sa nu mentionez faptul ca am primit de la Levi o minunatie de piatra uscata din care voi incropi rockscape-ul, motiv pentru care-i multumesc.
E pur si simplu prea frumoasa ca s-o bag in beton, zici ca-i desenata.
|
 |
|
Chiar ca arata bine dar a mea va arate mai tare
Daca tot sunt CNC-ist, am incropit un plan de bataie pentru modificarea unui ventilator.
Voi realiza un cadru de acril care va permite inlocuirea ramei si montajul ventilatorului intr-un lacas frezat intre aripioarele radiatorului.
Va tin la curent
|
 |
|
Cred ca asta vor si face, vor sedea in loc sa lucre, cum apa nu e obligata sa treaca prin ei, va trece pe langa.
|
 |
|
Da, ma stiu cu Laurentiu de ceva vreme, are un acvariu superb, foarte curat, ingrijit.
Sa vedem dupa cat timp il ia lenea
Domnu` Melcu, nu pot sa-ti spun decat un singur lucru legat de reactoarele cu picurare: ca sa pot tine o mana de Xenia a trebuit sa opresc skimmerul, de cateva saptamani merg fara
|
 |
|
Arata fain si-i cel mai simplu.
Dragilor, unde pot gasi ventilatoare de genul celui din poza ?
Ventilatoarele vreau sa le integrez in radiator, exact ca cei de la rapidled.com (Onyx)
Chiar daca nu-i asa, important e sa aiba o structura care sa poata permite eliminarea marginii ori daca aveti alta idee mai interesanta va citesc cu placere

|
 |
|
Pai asa o sa si fie, asa o smecherie de insula, ruptura de coasta de recif, o......da las` ca mai bine vedeti
|
 |
|
E clar ca nu esti betiv, daca erai gandeai din start ca poti pune un pic de silicon pe deget si sa "dai roata".
Tu nu, tre sa vada tzava ca ai tub de silicon in mana ca altfel nu mere
|
 |
|
Tu tre` sa intelegi un lucru: CNC-ul e o scula betivului lenes, lucrii cateva minute la CAD/CAM, ii dai originea si dupa stai cu berea langa tine si te uiti la el cum baga mare.
E ...un fel de Dorel, da bun !
|
 |
|
Daca nu inchide calumea, unge imbinarea cu un pic de silicon, nu le va lipi ci le va inchide porii, in caz de nevoie se poate demonta cu usurinta.
|
 |
|