| Message |
|
|
|
vad ca e vorba de acelasi tip care vinde. Poate il intrebi de cand il foloseste, de ce il vinde, daca e complet, daca are medii filtrante. Si daca cumparam amandoi poate face o reducere de pret. Multumesc
|
 |
|
|
|
da, ala il studiam si eu
|
 |
|
|
|
foarte frumos, daca as fi mic mic mi-as pune o bancuta intre plante sa lecturez ceva sau as veni cu o ...sirena...
|
 |
|
|
|
buna miscare, eu ma uitam cu jind la acel 2080 de 180euro...
|
 |
|
|
|
ideea pe care incercam noi sa o promovam este construirea unui acvariu cat mai aproape de realitate, cat mai aproape de natura. Iti salut incercarea de a face ceva cu crengile alea, dar mie personal nu mi se pare prea stralucita finalizarea. Eu unul as renunta la ele, cel putin in forma pe care le folosesti acum. In plus pietrisul ala e prea mare ca sa se dezvolte parvula in el, sau alt gazon. Mai sunt si alte sfaturi de dat, dar sa vedem cum actionezi la cele primite
|
 |
|
|
|
eu zic ca merita. E la jumatate de pret si este peste nivelul pe care il ai acum
|
 |
|
|
|
ii chinui. Ciclidele au nevoie de spatiu mare pentru a se simti bine. Nu au nevoie neaparat de inaltime dar de lungime e nevoie sigur. In genere ciclidele sunt pesti teritoriali si chiar agresivi. Cu cat acvariul este mai mare cu atat ciocnirile intre ei sunt mai rare si se vor simti mai bine. In general ciclidele nu merg cu plante. Ele se simt bine intre pietre, buturugi, si au nevoie de apa dura, lumina putina-lucru care nu ajuta la cresterea plantelor. Bazinele ciclidarilor nostrii au cateva sute de litri. In schimb plantele se preteaza in orice dimensiune de acvariu, de la cel mai mic la cel mai mare, inaltimea ideala fiind aproximativa de 50 cm
|
 |
|
|
|
fiecare are specificul ei. Totul depinde de tine. Mie de exemplu imi place sa gradinaresc. Altora le plac ciclidele. Sunt mai usor de intretinut, insa au nevoie de un bazin mare ca sa creasca frumos. Rasfoieste topicurile de la plantate si de la ciclide. Alege o cale de urmat. Din punctul meu de vedere la incepatori le-as recomanda ciclidele pentru ca nu trebuie sa faci mare lucru in intretinerea lor(aici sigur ca voi avea parari contra). Plantatul este altceva. Cere mult mai mult timp in supravegherea si intretinea lui. E mai usor de scapat din mana, dar si satisfactia e alta(parerea mea). Vezi ce te decizi si pe urma te gandesti cam ce suma ai la dispozitie de investit
|
 |
|
|
|
primul pas: te hotarasti cum vrei sa fie acvariul: plantat, ciclide, saratura? Al doilea pas: te duci la rubrica specifica din forumul nostru si deschizi un topic pe acea tema. Apoi incepem dezbaterile
|
 |
|
|
|
sfat: inainte de a cumpara orice, intreaba. Te va costa mai putin si vei da mai putine rateuri
|
 |
|
|
rodoselada wrote:cum sa nu, toate farmaciile au glicerina boraxata
da au glicerina boraxata, insa pentru noi trebuie simpla, nu boraxata. Aici e problema
|
 |
|
|
|
glicerina simpla gasesti de regula doar la farmaciile cu laborator propriu. La celelalte degeaba incerci
|
 |
|
|
|
Bine ai venit!
|
 |
|
|
sa-ti traiasca! Cred ca or sa fie cei mai destepti CRS de pe piata daca ai ajuns sa faci lectiile cu ei
|
 |
|
|
|
cat te chinui cu bomba mai bine iti iei o butelie , un reductor cu reglaj fin, si un difuzor(pentru inceput). Pe urma vin celelalte: sonda, controler.
|
 |
|
|
|
zgomotul filtrului se atenueaza cand e plin cu apa. Daca nu l-ai mai folosit si nu il cunosti, pune-l in functiune, amorseaza-l si apoi vezi daca mai face zgomot
|
 |
|
|
|
in partea de sus a ecranului este rubrica My Profile, apesi pe acel buton si completezi acolo tot ce vrei. In mod automat la "cartea ta de vizita" vor apare datele completate acolo. Pentru a putea primi ajutor de la colegii din zona ta, trebuie sa se stie de unde esti. Eu am cautat topicurile tale ca sa vad ca esti din Sibiu.
Eu vad cateva lucruri pe care trebuie sa le faci ca sa rezolvi problemele: 1) micsoreaza cantitatea de mancare pe care o pui la pesti, in felul asta nu mai exista resturi din care sa se hraneasca viermii, 2) asteapta sa se cicleze acvariul ( ciclarea insemnand dezvoltarea de bacterii care distrug multe din problemele din acvariu), 3) La Seba shrimp(il gasesti la nevertebrate) vei gasi "No planaria" un tratament special impotriva viermilor de acvariu. In 3 zile cu acest tratament ai rezolvat problema viermisorilor existenti. Dar ca ei sa nu mai apara trebuie sa indeplinesti si cele 2 conditii dinaintea tratamentului scrise mai sus
|
 |
|
|
ai aici ffffffoarte multa informatie despre creveti http://www.acvariu.ro/forum/forums/show/17.page
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
ca sa apara in partea stanga locatia si alte date care vrei sa le vada lumea, in partea de sus a ecranului este rubrica My Profile, apesi pe acel buton si completezi acolo tot ce vrei. In mod automat la "cartea ta de vizita" vor apare datele completate acolo. Degeaba ai completat aici de unde esti, pentruca aceste date vor ramane in acest topic, iar in altele pe care le vei deschide vei ramane un necunoscut. Pentru a putea primi ajutor de la colegii din zona ta, trebuie sa se stie de unde esti. Asta e tot
|
 |
|
|