Salutare Dragilor
Am inceput un nou proiect , un nou nature style . Am incercat o abordare diferita putin fata de ce am facut pina acum . Am plecat de data asta de la 2 zone oarecum simetrice . Zona principala sa zic asa , de " forta " ramine partea stinga , iar dreapta ramine ca o oglindire sau un raspuns.
Pe partea de hardscape am mers pe Canyon rocks si radacini . Am oscilat intre nisip alb sau bej ( mi-a placut foarte mult ce am vazut la bazinul lui skija ) . Pe final am mers tot pe alb ( imi place tare mult combinatia verde-alb-gri ).
Nu stiu daca o s ava placa ce vedeti . Momentan priviti-l doar ca si harscape cu ceva plantute . Urmeaza sa plantez incet incet - e o operatie care ma streseaza cel mai mult . Mi se pare cel mai greu in a gasi echilibrul intre plante si roci - a avea ceva placut si de bun gust . O sa incerc sa fac ceva frumos .
Legat de bazin Folosesc acelasi Juwel Rio 125 cu filtrarea Eheim Professionel 4+ 250 ( poate si din cauza ca era deja ciclat , apa este cristal ).
Pe moment am inceput fertilizarea doar cu CO2 de la o butelie de 2 kg , in jur de 1b/sec.
Pe partea de Sol fertil si fertilizarea in masa apei merg pe Dennerle : Scaper's soil , Scaper's green si NPK booster.
Lumina va merge doar 6 ore pe zi in primele 2 saptamini .Lumina : Dennerle day light si un jbl de plante ( e putin mai rece ) .
Plantele folosite sint : Monte Carlo,, Christmas moss, Bacopa compakt, Cryptocoryne flamingo, Bucephalandra ( 3 subspecii ) , Rotala " orange juice " , trypartite si hygrophila pinnatifida
Cu plantele inca gindesc , cum spuneam e inca in constructie .
Poza este de acum seara, bazinul super crud , nu e foarte grozava.
Comentariile sau criticile - bine venite .
[/img]