[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Am bagat 70 grame de phosguard sa vad poate asa are un efect....
CatalinBarbu wrote:Acum ca ai auzit de fete ti-ai inghitit limba?
Sa stii ca nu te musca, numa' daca vrei

Bine, bine....
Am fost la meditatie si de-asta n-am raspuns!
bsbircea wrote:Wow. 2 ore?! Prietene tre sa ii acorzi atat cat e nevoie. Daca o faci la program nefiind constrans de alte indatoriri io zic ca n-are sens chinul. ORI O FACI CA-TI PLACE ORI NU!

Du fac ca imi place foarte mult sa fac asta, nu ca sunt constrans, ma refeream ca acum nu am timp dar atunci voi avea...
Eu tot ce fac la acvarii fac de placere!
Eu nu ma bag in asa ceva!!!
Gata cu aluziile la mine!
Ce era sa fac cu testul daca imi arata 0 si am no3 nedetectabil, asta inseamna ca am po4 cu carul!!!
Nici eu nu imi permit momentan hanna, Rowa are Petty mai nou si de 500 grame si gasesti la tropheus si de 100....
Pe mine ma intereseaza sa scap de atatea alge....
Pe nisip am resturi de alge!
Curat geamul zilnic.....
Chiestia cu algele alea chiar ma dispera si nu stiam cum sa fac sa le curat, ms de idee, asa fac!
Dupa 24 iunie (cand dau examenul la mate) sunt dispus sa ii acord si 2 ore pe zi....
Uite la reducere:
http://m.emag.ro/pompa-aer-tetra-tetratec-aps-150-13419/pd/DHDY9BBBM/
Poze:
image
image
image
image
image
image
image
Ok, nu ma bag la ace ca nu rezista, pesti oricum nu prind, doar creveti.....
Deci nimic nu e ok din ce zic, atunci un filtru hang on cu rowa si punct.....
um02122 wrote:Sa scapi de fosfati nu e cine stie ce filozofie, pui Rowaphos pe care il inlocuiesti des si asta e tot.

Cand ai corali mai pretentiosi (SPS) incepi sa ai nevoie de teste precise pentru ca acesti corali nu o duc bine fara o cantitate mica de fosfati.

Pentru nevoile tale, eu cred ca un borcan de 1 Kg de RowaPhos isi merita mai mult banii decat un Hanna Checker.

Deci rowa e superior phosguardului!
Mi-a dat tata o idee de scazut po4 gandita de el:
Cum am marea aproape si in mare e plin de alge as putea sa pun in sump alge si sa il iluminez 24/24 ore pana cand algele consuma tot po4 si ajung sa moara, cand mor pun altele si altele.....
Ar functiona ideea asta sau as avea doar un simplu refugium de alge?
Oricum imi iau saptamana viitoare un hang on in care o sa pun rowaphos (si rowa tre sa cumpar...).
Am fost azi la plaja doar cu scopul sa sar de pe stabilopozi si Sunt ace, mici gobby ,blenny, scoici, creveti de Marea Neagra, diverse alge, maine ma duc echipat pentru prins....
Astept pm cu fiecare ce vrea/cat vrea ca e posibil sa ma intorc cu multe bunataturi!
dan.pavelescu wrote:
Nimeni wrote:
Acela fiind "noul Scaper"? =))=))=)) Pai nu ziceai bre ca esti "la regim" si o dai pe verdeturi?

ddsek, ii dau cu nopox de ceva timp, dar eu asa am auzit, ca iti scade nitratii in functie de fosfati. Daca n-am fostati.. Asta e si motivul pentru care am oprit reactorul phosban.

Eu cred ca gresesti, iti scade po4 in functie de no3, daca ai mult po4 si putin no3 iti scade no3 si lpo4 doar putin....
Si mie salifert tot 0 imi induca inainte sa il arunc!!!
dan.pavelescu wrote:
dan.pavelescu wrote:Ti-am zis, gasesti aici http://www.nevertebrate.ro/Filtru-Cascada-Classica

Nu stiu de unde ai scos-o ca sunt zgomotoase, pentru ca nu sunt, eu am avut unul (crystal 1) si chiar nu facea pic de zgomot.

Sau du-te la Dan Ieftinica la magazin si vezi ce are pe acolo

Plm, am dat quote in loc de edit

Are ieftinica crystal, ma duc la el!
Ai hanna?, daca nu 100% ai po4!
Ok!
Daca nu v-a mai fi disponibil saptamana viitoare imi iau din C-Ta un filtru nou.
Voiam sa te intreb de cati l/h ai pompa de la reactorul de phosguard?
Gata, am vb cu catalos si saptamana viitoare mi-l trimite!
Multumesc frumos opincarul!
Multumesc acvariu.ro pentru gazduire, se poate inchide!
Cautand un plan de reactor am gasit pe cineva care facea exact ce faceam si eu (m-am calmat cu prostiile astea), schimba ba bazine, ba lampi......
http://www.nano-reef.com/topic/269825-hollas-diyuni-student-budget-10g-nano/
Acum cand vad pe inca cineva care facea ca si mine realizez cate prostii faceam!!!!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: