Message |
|
Acvariul azi:

|
 |
|
Gata cu "glumitele" astea!
|
 |
|
Frumosi!
Si la mine anthelia de la tine zici ca e invaziva!
|
 |
|
Ce lampa ai la acvariul de carantina, ca arata bine?
|
 |
|
kirucd wrote:Mai ai putin si ajungi la 100 de pagini de topic, nu crezi ca ar fi momentul sa nu mai faci planuri si sa ai grija
asa cum trebuie de ceea ce ai?
Doar o parere...
Ok!
Cred ca cel mai ok e sa il intretin pe asta si sa il stabilizez iar cand ma mut sa fac upgrade....
Deci imi iau un skimmer si il fac pe asta cum trebuie, il scap de alge si il intretin corespunzator, degeaba imi fac 1000 de acvarii daca nici unu nu e calumea....
|
 |
|
Ma gandeam ca nu prea am multe avantaje la un acvariu mic sump vs hang on vs all in one plus ca am un stand de 80/45 cm din lemn cu sertare foarte frumos si calitativ pe care l-as putea folosi.......
Asadar planul echipamentelor mele este:
Skimmer tunze 9004 sau aquamaxx hob 1
Filtru fluval hagen aquaclear 70 sau 110 pentru filtrare chimica-biologica-mecanica sau un hang on din sticla sau acryl
Pompa valuri vortech mp10QD sau jebao Rw 4
Acum vine bazinul, in asta de 30/30/35 cm nu imi incape deloc bine skimmerul asa ca tre sa mai maresc putin cotele deci ajung aici: 60/30/35 cm din sticla ultraclara de 6mm
Poatra existenta plus inca cateva kg
Lampa:
Pastrez ldd-urile edistente si schimmb sursa :
Imi iau ori 2 Nano Box V3 Array si le pun pe un radiator de 40/15 cm sau :
5 leduri blue cree sau philips luxeon
5 leduri blue royal cree sau philips luxeon
5 leduri white cree sau philips luxeon
3 semileduri violet
2 leduri cyan
Controller shubilan
Alte leduri ma mai gandesc.....
Cred ca asa fac....
|
 |
|
Ok, nu imi iau ca nu are rost pentru 2-3 saptamani pana imi iau skimmer serios....
|
 |
|
E ultra mare pentru acvariul meu, are 100mm diametru tubul...
|
 |
|
Arata foarte bine!
|
 |
|
Vand un skimmer aqua medic midiflotor, ii lipseste sidtemul de prindere, in rest e complet, cu piatra de aer de lemn originala.....
Pret 127 lei usor negociabil sau schimb
Contact 0766494525 sau PM
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ieri am primit un aviz postal, iar azi m-am dust ca o vrabiuta vesela la posta si m-am asezat la coada cu toate babele basinoase.
Ma si gandeam in ce pozitie o sa asez moai-ul, cum lipesc eu niste gsp pe el, ca un om mare, etc.
Cand colo, plm  O recomandata de la Sibiu, si-a tras nevasta-mea amenda ca a stationat pe nustiu ce trotuar
Tata trebuia sa mearga sa faca analize, a parcat masina si nu a vrut sa ocoleasca 500 metri pana la trecere, a venit un politist, i-a cerut buletinul si a zis ca din fericire nu ii da amenda, dar dupa 2 saptamani a venit amenda la usa!!!!
|
 |
|
Nu imi apare poza!, cred ca tre sa o repari...
|
 |
|
kirucd wrote:Da' de unde sti tu care e mai bun? Le-ai folosit pe toate? Dupa cum vezi esti singurul
care da asemenea sfaturi, noi astialalti ne abtinem de la astfel de sfaturi...
Are capacitate prea mica pentru medii si nu are pareri foarte bune....
|
 |
|
Mitzi wrote:Pai asta fac acum,pregatesc bazinul de carantina ca mai tarziu sa scot nevertebratele.Cred ca incet,incet o sa transform bazinul de carantina intr-un nano.Acum vreau sa fac comanda si de un filtru hang on Eheim Liberty 200 Serie 2042 .Cred ca este suficient.Nu are rost sa pun canistra,cred.
Mai bine un aquael versamax fzn 3 sau un hagen aquastyle 70..,
|
 |
|
viulian wrote:Touche  nu promit nimic  dar poate la anul incerc ...
Au trecut aproape doi ani, ai facut upgrade?
|
 |
|
Ai folosit cumva lipici expodic?, daca da ai grija ce el ti-a tulburat apa si da carenta de oxigen....
|
 |
|
Seba Shrimp wrote:
Blue14 wrote:dar ma abtin putin......dar tot imi fac pana la urma!
..dar tot ma abtin
Scuze de off
Ma abtin putin ca intr-o luna e liber acvariul!
|
 |
|
Cred ca ma paste si pe mine un nano de apa dulce cu schema dennerle in vara, ca daca schimb bazinul pot sa il folosesc p-asta la apa dulce si sunt tentat de un set up mai pretentios de apa dulce dar ma abtin putin......dar tot imi fac pana la urma!
|
 |
|
Succes!
Scapers-ul e pentru acasa?
Edit: daca nu ai sps-ii cred ca nu vei avea pierderi, la mine niste sps-ii au pierdut din tesut la restart....
|
 |
|
Sa pregatesti apa pentru mutare!, sa nu patesti cum am patit eu la restart!
Acum ca il muti poate reusesti sa cureti alga aia!
Succes!
|
 |
|