[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalin_
Forum Index » Profile for catalin_ » Messages posted by catalin_
Asemanator la corp, doar tentacule mult mai subtiri...
Cineva are nevoie de un aparat foto, dar inca nu stie
600 de litri de apa... Nu cred ca vrei sa-l "lasi asa"
Confirm faptul ca animalul se retrage in acel tub din care ies tentaculele... Acel tub este semi-translucid, maro...
Imi creste tensiunea Cum vedem tentacule: e Aiptasia/Majano

Nu. Sunt mici, subtiri (cam 1-2 mm) si acele tentacule se retrag in corp, care e un fel de tub. Acela nu se retrage.
Ce sunt astea? Acum ceva vreme cand au aparut am zis ca sunt pui de Aiptasia, dar acum... Au o fluorescenta verde, sunt chiar simpatici.
dan.pavelescu wrote:

Ai miscare acolo, nu gluma.. eu cu doo pompe abia reusesc sa misc un pic xenia.

Si acum sa trecem la lucruri serioase!

- acvariul e naspa, sa nu mai pui poze cu el ca ma oftic
- astept sa-mi trimiti prin fane curierul gsp-ii, ca-mi trebuie

felicitari, micutul arata extraodinar

Multumesc. Iti zic de la cine i-am luat daca te ajuta
Hai cu coralii
dan.pavelescu wrote:Catalin, te urasc din tot sufletul meu de Banel

Fa-ti pomana si filmeaza acvariul 3-4 minute

Un ursulet de plus inecat?
Arata simpatic.
dan.pavelescu wrote:Multam!

Dar tot as vrea sa vad un clip, sa vad eu cu ochiu' meu de sticla cum e miscarea pe acolo

Daca Batman doreste, Batman va primi.
dan.pavelescu wrote:Ma interesa din alt punct de vedere

Bazinul meu are 60 litri brut, iar miscarea apei = zero barat.
Am pus o pompa de "valuri" koralia nano, de vreo 800 lph si pentru ca am fost nemultumit, am pus si o chinezarie de 2000 lph. As zice ca e un pic de miscare, dar slaba rau.
Sunt curios cum e la tine

In alta ordine de idei, poti sa-mi spui cum se numesc lighioanele din cele 3 poze formidabile?

Pietrele sunt dispuse central, o pompa de valuri impinge apa circular in jurul lor (JVP parca - am si koralia nano 900, dar pare un pic mai zgomotoasa si o folosesc doar la amestecat apa).

Iar balaurii i-a identificat roni, echinopora fiind "alien eye".
Multumesc pentru aprecieri. Ok, o sa incerc o filmare, doar ca per ansamblu e destul de golas. La poze faci un macro de umpli tot cadrul si gata

elven wrote:opa....creste coralul de la mine ce ma bucur

Incet, incet... Dar sigur
ptmdanezu wrote:
Singurul lucru de care ma oftic e ca am picat la mijloc in aceasta situatie, tot ce am incercat sa fac a fost sa ajut.

O sa ii zic omului sa faca poze mai bune, poate o sa se vada mai bine pasiunea ) (asta fost o gluma)

Bine... Nu cred ca cineva te critica pe tine. Tu ai ajutat pe cineva, iar criticile primite nu ar trebui sa le iei personal, fiind adresate strict catre proprietarul pozelor.
Daca poti sa-i transmiti ceva - spune-i ca macar sa bage si lumina albastra.
kirucd wrote:
catalin_ wrote:
kirucd wrote:Posibil, totusi toate coletele pe care le-am primit din State au trecut prin vama, a trebuit sa le ridic de la
oficiul postal unde este si vama si unde am platit de fiecare data TVA.

Corect, asta daca nu includeau acea taxa de import. Daca includ taxa de import atunci ei trimit printr-o firma (edit: nu mai stiu ce firma era) care se ocupa cu formalitatile vamale, deci coletul ajunge in cutia postala daca e micut sau la oficiul postal. Nu mai ai treaba cu vamesii

De pe site-ul ebay: "For items that are purchased by international buyers through the Global Shipping Program, buyers pre-pay all applicable shipping and import charges during checkout."
Zic de chestia cu import charges pentru ca nici eu nu stiam despre ce e vorba, si m-am trezit cu coletul la posta, cand ma asteptam sa fie la vama.

On tipic edit: acuratetea (link-ul de la Hana) pentru greutatea specifica (gravitatie scriu ei ) e de ±0.002. Adica daca ai 1.024 poate sa iti arate 1.022, precizie care nu cred ca se incadreaza in ce cautam noi, nu?

Daca nu vrei sa fii tendentios atunci cauti si specificatiile la Milwakee si vezi ca au aceeasi acuratate si aceeasi rezolutie ca si Hanna
Adica nimeni nu a inventat intre timp apa calda.

http://www.milwaukeetesters.com/MA887.html

Daca tu iti permiti altceva la nivel poate de laborator, foarte bine. Desi sint folosite in laboratoare si astea de vorbim noi de ele.
Eu mi l-am permis pe asta de la Hanna si sint multumit de el, mai multumit decat de un refractrometru facut in China.

Iar aia cu import charges nu se refera la TVA din cate stiu eu. Poate ma insel eu. Dar pentru orice vine din afara comunitatii se
plateste TVA. Ebay nu iti poate taxa TVA-ul pentru ca nu are cum sa il platesca statului roman si pentru ca TVA are niveluri
diferite in diferite tari din comunitatea europeana. Deci ceea ce spui tu nu este adevarat, taxele alea de import pe care le
platesti la ebay nu reprezinta TVA. Ala il platesti din orice pozitie, si daca iti vine coletul cu un curier rapid acasa, gen DHL,
platesti TVA-ul aferent la curier (DHL) care il plateste mai departe la stat. Mai intereseaza-te. Am adus atat de multe colete
in ultimii ani, si pe persoana fizica si juridica, incat stiu despre ce este vorba.

Ah, nu ma luam de unul din ele, doar spuneam ca in specificatiile pe care le-am gasit (link-ul postat de tine) acuratetea nu pare suficient de mare. Probabil toate sunt in aceeasi galeata.
Iar de faza cu TVA-ul... Am avut 2 comenzi cu import charges platite prin ebay si n-au mai ajuns in vama, ci direct la posta, de aici am tras concluzia aceea. Poate gresesc
elven wrote:piatra de contrabanda ........ hahah ma sparg de ras )) tare
image
photo uploading websites

Da-te-n puii mei, era sa-mi vars berea
image

image

image
um02122 wrote:Mie mi-au murit toti pestii din acvariul din bucatarie dupa o sesiune de gatit.

Cel mai probabil de pofta
dan.pavelescu wrote:Multumesc de info.

Shubi, eu am un singur peppermint (am avut 2, unul a murit la cateva zile de la introducerea in bazin)

Ciudat, si eu am patit la fel

Forum Index » Profile for catalin_ » Messages posted by catalin_
Go to: