[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: catalin_
Forum Index » Profile for catalin_ » Messages posted by catalin_
catalin_ wrote:Am extirpat chestia asta... Izopod (parazit)?

Trilobit , a mai supravietuit unul si l-ai terminat

Macar avem ADN proaspat!
aurecj wrote:Il tin cat de fix pot (daca nu ma gadila cretinii de creveti) cam 30 de secunde

Faza asta m-a facut sa bufnesc in ras
um02122 wrote:De unde l-ai extirpat? Daca de pe un peste, coral sau crevete, sigur e parazit, daca e de pe sticla sau piatra, foarte probabil un algivor gen chiton.

L-am vazut inotand si aterizand pe o piatra. Ooops?
Parca nu pare a fi parazit, dar am vazut la inceputul acvariului si unul din acela cu ochii bulbucati, cu trasaturi evidente de parazit.
Blue14 wrote:
darthradu wrote:Probabil era restrictorul pus invers.

la 6 litri de apa de osmoza pierdeam 800 litri de apa, nu stiau parintii de ce vine intretinerea mai mult in ultimul timp).

Asta daca iti umpleai si piscina in acelasi timp, nu?!
mugurel wrote:dar la bonsai-ul din fata nu renunti?

Mi se pare ca cineva si-a luat teapa?
ciprian wrote:Oferta ramane valabila, dar nu stiu cum sa ti-o trimit,...
Daca ai pe cineva prin zona,.....se rezolva.

Mai ai asa ceva?

Scuze ca poluez topic-ul, dar imi place bestia
kirucd wrote:Plm, nu mai sint atent
Nu am vazut ca ai zis si de pompa

A facut el un ninja-edit ca sa apara "post factum"
Sunt un pic confuz, ai zis acvariu marin, nu? Deci de apa sarata. Nu pui "pamant si pietricele" acolo
Blue - the Necromancer.

On topic: ce e chestia de la avatarul lui nickvvv? E cumva Pseudocorynactis/Corynactis?
Am extirpat chestia asta... Izopod (parazit)?
Shubi wrote:Si dupa ce-l citesti pe al meu iti recomand, cu caldura de altfel, sa-l citesti si p-asta, e legat de filtrul ala al tau
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/29383.page

Siliconul nu "sudeaza" pe metal, doar umple golul.
Nu exista "intuneric" exista doar "lipsa luminii"

Si cum nu exista frig, ci doar mai putina caldura
Salut. Bine ai venit
Ma intreb in ce stadiu e acum, dupa o luna Te pomenesti ca deja are un reef in constructie

Microbul naibii...
Bibishkov wrote:Salut, sunt Silviu, nu ne cunoastem, nu ne vom cunoaste vreodata. Sunt obligat sa postez in sectiunea asta deoarece incerc sa postez in sectiunea de Vanzari. Am 25 de ani, am fost pasionat de acvaristica, nu mai sunt. Daca doriti sa ne cunoastem mai bine, verificati postul meu din sectiunea vanzari si cand ne intalnim, dau o bere, dar in niciun caz moderatorului care a facut regulile alea stupide.

O zi buna si fir intins !

+1 pentru sinceritate... Salut.
Un eveniment destul de rar, banuiesc? 2 ron puiul?
ciprian01 wrote:Shubi, de unde stii tu cum e piatra de Fiji?! Este evident ca asta e de Fiji! Nu vezi ca se vede ca e plina de tot felul de bacterii?!
Si la 52 de lei kilu e pomana. Cred ca are multa de o da atat de ieftina. M-as duce si eu in week pana acolo sa iau un colt. De samanta. Am o gramada de piatra uscata. Ma gandesc ca dc o bag intr un bazin si arunc o bucata de Fiji o fac toata in cateva luni.

Aproape ca nu m-am prins. Bine zis
um02122 wrote:Femela de Amblyeleotris latifasciata. Acum a prins curaj, e pe afara mai tot timpul, nu se sperie de niciun peste si nici nu am vazut comportament agresiv spre alti pesti. Caut saptamanal pe la cele trei magazine din apropiere un mascul micut, dar deocamdata nu s-a ivit unul. Am ezitat sa dau comanda pentru ca nu vreau sa ma simt obligat sa cumpar pestele, prefer sa astept pana cand apare unul in magazin si sa il evaluez acolo pe o perioada de cateva saptamani pentru semne de boala.

Deci ai vezi in magazin ceva ce ai vrea si ai rabdare cateva saptamani pana cand esti sigur ca e ok? Wow, n-as putea
[quote=fanta]http://atj.net.au/marineaquaria/hitchhikercnidarians.html
Colonial hydroids[/quote]

Si avem un castigator, poza din articol este exact ce am eu. Multumiri. Acum ramane sa vad daca vor trai sau nu.

Colonial athecate hydroids
[img]http://atj.net.au/marineaquaria/hydroids2.jpg[/img]
kirucd wrote:Vezi si aici, Tube anemone:

http://eol.org/pages/6685/media

Dar raman la parerea ca sint o specie de Zoanthid (Zoantharia).

LE poate Parazoanthus axinellae

Multumesc mult pentru informatii N-am apucat sa raspund la ce s-a scris. Viermi sigur nu sunt, ci polipi de ceva. Corynactis stiu cum arata, am un exemplar de Pseudocorynactis. Ramane sa ma uit la Zoanthidae, pare sa fie de acolo. Multumesc.

anutzu21us wrote:Culori vii, frumos.
O intrebare,
Nu va e frica sa bagati mana in astfel de bazine. Atatea vietati, nu creste nimic periculos in p-acolo? Foarte faine aceste bazine si pline de ''surprize''.

Nu e nici pe departe cel mai periculos acvariu de pe aici. Dar da, poti sa ai (cu stiinta sau fara) si chestii periculoase/toxice/veninoase.

Forum Index » Profile for catalin_ » Messages posted by catalin_
Go to: