Message |
|
bine multumesc pentru sfaturi
|
 |
|
Salut,vreau sa imi cumpar si eu un beta sau 2.dar nu stiu daca o sa traiasca in acvariul meu,din cauza celorlanti pesti.speciile de pesti pe care le am eu in acvariu le gasiti la coltul incepatorului in topicul ,,acvariu din ce in ce mai bun''.vreau sa stiu daca imi pot lua un betta sa creasca fericit la mine.ms astept raspunsuri
aici linkul de la pagina mea http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/19947.page#p166603
|
 |
|
miam pus un nou neon de 20 w
|
 |
|
dai separat filtrul?cel de 700 l/h ? iti dau 55 ron pe el daca e in stare buna
|
 |
|
un filtru intern,de 500 l/h cel mai ieftin
|
 |
|
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
...
- Afacerile de genul "construiesc acvarii pe comanda" sau "crescator de discusi ofer 4 varietati permanente" sunt permise doar cu acordul conducerii. Contactati: mosu@acvariu.ro. Daca aveti aprobare de la mosu pentru publicitate (vanzari engros/neocazionale), spuneti-o in post. Evitati astfel stergerea din greseala a postului respectiv.
...
Postarile care nu respecta aceste reguli pot fi inchise sau sterse fara atentionare.
|
 |
|
Cumpar un filtru de acvariu,ar fi de preferabil sa fie cat mai aproape de Focsani,daca e posibil chiar in oras,astept oferte e tot felul
|
 |
|
da acvariu a fost ciclat
lumina:am deocamdata un neon de 16 w,dar o sa imi iau unul mai mare
daca asa credeti,o sa aschimb acele margini
|
 |
|
acesta este pestele,hoplo care are 10 luni
|
 |
|
cateva poze
|
 |
|
Salut,revin si vreau sa va povestesc despre noul acvariu care il am.
As vrea sa il si trec la super acvariu acolo daca e posibil,nu stiu, asta decideti voi,
Am de specificat,ca o sa mai pun niste pietre inautru pentru a face niste ascunzatori pentru pestirori mici ce vor veni pe lume.nu stiu o sa gasesc eu un mod de a le aranja incat sa arate cat mai bine.
Mai e de spus ,ca o sa vedeti marginile vitrinei in care este incastrat acvariu , o sa le vedeti taiate un pic aiurea,asta este pentru ca am vrut sa aibe un aspect mai vechi ,mai rustic.
Vreau sami iau un filtru de 3-400 l pe ora,asta se va intampla in cel mult 3 sapt,si nu stiu ,la un acvariu e 78 de l cat are acest acvariu ar ajunge acel filtru sau trebuie sa il las si pe acesta actual?[acesta este de 100l/h]
As mai dori sa aflu daca cineva are bunavointa sa imi mai dea si mie cateva plante .[cel mai bine ar fi din Focsan]
Bun,acum sa trecem si la speciile de pesti:3 tetra pinguin[sau cum se mai spune pesti pinguin],1 hoplo de aproximativ 10 luni[are in jur de 10 cm],1 carasel auriu de 5-6 cm,un peste zebra [o sa il dau pentru ca nu poate trai singur ,dar totusi pana acum a facuto],1 rechin argintiu,are cam 7 cm,2 platy,2 female xipho si 1 mascul xipho si 2 barbus.mai am si 2 melci pomacea.
Plante:am niste plante simple ,stiu ca nu sunt cu pretenti,dar nu stiu cu exactitate cum se cheama,asta e ,nu am reusit sa aflu.
Am pus niste poze
|
 |
|
OK
|
 |
|
las lua eu,dar sunt din Focsani,si nu prea am drum inspre Bucuresti.ai vreo idee?
te rog,chiar imi place acest peste
|
 |
|
salut,am facut asa cum mi-ati spus si am udat in fiecare zi oualele de la melci,dar sau intarit la exterior.asa trebuie sau pot sa le arunc?
|
 |
|
salut,revin cu problema de mai sus,am un platy ,dar dupa semen e mascul,dar i sa unflat foarte tare burta acum,zici ca bubuie.e un semn ca trebuie sa nasca?sau e o boala ceva?va rog datimi repede un sfat ca nu stiu ce sa fac
|
 |
|
o sa si donez
multumesc pentru sfaturile date asa repede cum am cerut
|
 |
|
bun,mersi mult
|
 |
|
cu donatu nui problema,si am un acvariu de 80 l ,ar trebui sa mai pastrez si eu cativa.deja am prieteni care vor melci
|
 |
|
mersi,dar vreau a am macar vrep 2 melci de acolo.dar icrele sunt direct in bataia lumini.ce ziceti ies vreo 2 melci?
|
 |
|
salut,azi dimineata cand am deschis capacul la acvariu am gasit pe un perete deal lui niste icre de melci,sunt destul de multe,ce trebuie sa fac acum?spunemi repede va rog ca nu vreau sa pierd urmasi. am postat si la despre pesti
|
 |
|