[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihaibaciu
Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
Pai am niste pietre de rau cred....lumina functioneaza doar ziua...acvariul are 80l....da ces tatini?ca nu m-am lamurit
Salut...revin pentru ca am o problema cu apa.
Sa dau si niste detalii....am un filtru Aquael FAN 2 plus de 450 l/h,putere 5,2 w...el este asezat in coltul din stanga al acvariului,dar curentul de apa ajunge pana in partea cealanta a acvariului.iLUminarea esste facuta de un neon de 18 w situat sus in spatele acvariului.Schimb apa cam la 2 saptamani,si folosesc Tetrra Crystal Water pentru curatare mai buna..cand schimb apa schimb cam 30 % din apa
Problema poate fi din cauza iluminari?
da ms...acvariul meu este incastrat intr-o piesa de mobilier...si se vede naspa cand incepe sa se evapore
Salut,la acvariul meu se evapora repede din apa,,,,are cineva vreo idee?apa este constant la 25 de grade.
AM puiutiiiiii!!!!!IN ACEasta noapte a fatat cam 20 de puiuti....sa o mai las sau o scot?cam cati fatta?
SALUT...eu am un acvariu maternitate cu o fatatoare in el,si am o femela molly neagra cu burta destul de mare,cat un balon..si de 1 saptamana astept sa fete si tot nimic..da vreau puiuti pentru ca am multi prieteni care au acvarii si de fiecare data cand la fiecare fata vreo pestoaica ceva impartim puiuti,...dar as vrea sa fiu pregatit..pentru ca nu stiu ce fel de mancare vor puiuti la inceput
ma puteti ajuta/?
mda ....asta stiu,,,da nu prea am cum sa scap de pesti...cand o sa gasesc o modalitate o sa o fac
SCUZE..acolo la substrat sa produs o greseala de scriere
TREBUIA Sa fie asa:Substrat: pietris granulatia:0,3-0,5 cm
Salut....vreau sa fac o noua prezentare a acvariului meu actual sa vad ce parere aveti si sper sa observati evolutia fata de primul meu acvariu care tot aici pe site l-am postat http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19693.page#p163550

Sa incepem:
Dimensiuni acvariu:Lungime 82 cm
latime:30 cm
inaltime:32 cm
Volum:80l total ,78 l apa[cu 3 cm sub marginea acvariului]
Filtrare:Filtru Aquael FAN-2 PLUS, putere 5,2 w,,debit 450 l/h
Incalzire:Incalzitor 150 w.
Substratietris granulatia:0,3-0,5 cm
Plante:Am o singura specie de plante,deoarece nu vreau sa am acvariul supra aglomerat din punct de vedere al plantelor.Numele plantei nu il cunosc prea bine,dar o sa pun o poza cu ea poate ma ajutati voi.
POPULATIA ACVARIULUI:5-carasi,3 xipho,2 molly,1 gourami,1 silver shark,1 hoplo,2 barbus,2 pinguini sau peste pinugini,2 platy,1 zebra,2 melci pomacea
Cam atat .Sper sa va placa
Vin IN 2 zile cu poze
Salut...revin cu o problema....
Am si eu o pereche de molly si femela are burta mare.DE vreo 1 sapt juma am observat ca ia crescut burta .azi am mutato in acvariu special facut pentru nasterea puilor,adica e doar cu apa si un filtru si inauntru am pus si o fatatoare.
Acum problema e ca nu stiu cand o sa fete...am mai scris si pe un topic deal unui prieten deal nostru care are aceiasi problema dar nu a raspuns nimeni.
Nu stiu...io zik ca acvariul tau e acvariul care si-l doreste orice acvarist...e suuuuper acvariul.10 cu felicitari BV .
SAlut ...si eu am aceiasi problema..nu stiu cand va fata pestoaica care deja are o burta mare zik eu...dar spre deosebire de Prietenul nostru BUGSY05 eu am un acvariu micut,fara alti pesti unde pun fatatoarea si in fatatoare pestoaica.....dar nu stiu o tim cam de mult si inca nimic...ajutati-ma vreau o generatie de puiuti..pana acum nu mia mai facut nici o pestoaica pui si nu stiu c tre sa fac
BUN...da ce ziceti de filtru?
Buna seara....revin cu inca o rugaminte la voi..,cei care aveti radacini dinacelea mari care sunt puse in acvariu...de unde le aveti...sunt radacini reale adica din lemn ,din copaci sau e facuta special?
am cumpara!Miam luat un Aquael Fan 2 .are 450 l pe h si am dat 80 lei pe el
Mersi
da...are 80 cm lungime
Salut,am revenit din nou pe forum....pentru ca am nevoie de cateva sfaturi.
Sambata ma duc sa imi iau un neon pentru acvariu...am cautat pe net si mia dat ca la un acvariu de 80 l cat are acvariul meu imi trebuie un neon de 36w
Si o sa imi iau si un filtru...zik eu de vreo 6-700 l pe ora.v
Vreau ca pana atunci sa imi dati cateva sfaturi despre ce marca de fitru sa imi iau care stiti voi ca rezista...am uitat sa mentionez ca o sa iau un filtru intern....cam pana in 80 lei?e putin?
Pe net am gasit cv ce imi place da nu stiu daca voi gasi prin Focsani ce am gasit pe net
Am pus o poza cu filtrul care lam gasit si mar interesa
Salutari ,am deschis acest topic pentru ca toti focsaneni sa se adune si sa ne putem ajuta in acvaristica
salut,doar pe filtru cati lei vrei?si dami si niste detali ,daca bine inteles il dai in afara de bucuresti

Forum Index » Profile for mihaibaciu » Messages posted by mihaibaciu
Go to: