Message |
|
dan.pavelescu wrote:Sa moara Jenica, acum mi-e frica sa vorbesc cu ei la telefon, ca io nu stiu chineza
In Hermannstadt, vorbesti limba lu' nenea Johannis. Poti sa-i suni linistit, ca au rabdare sa-ti explice.
|
 |
|
Categoric RW8, are un debit dublu fata de RW4. Mai mult...nu cred ca e cazul, s-ar putea s-o dai in"furtuna".
|
 |
|
um02122 wrote:Oops, wrong topic.
Idem!
|
 |
|
Idem!
|
 |
|
Cu drag ma ofer sa-ti fiu ghid sau gade, doar sa-mi spui ce-ti doresti.  Acuma serios, nu numai ca ma ofer sa te ajut cu diverse informatii etc, dar vreau sa-ti fac o cinste cu acea ocazie, una asa ca pentru un domn ce esti si-ai fost.
|
 |
|
La multi ani si din partea mea, dar nu oricum, ci fericiti!
|
 |
|
Sa fie cat mai saraca in proteina animala, iar daca se poate, sa nu fie deloc. Spirulina Super Forte de la Tropical, ar fi alegerea ideala, insa pretul nu e tocmai mic. Succes, George!
|
 |
|
Multumesc domnilor!  Asadar, aceste pompe, au o durata mica spre medie de viata, lucru confirmat si de garantia pe care o da producatorul. Pacat ca nu sunt piese de schimb mai la indemana pentru aceste"jucarii".
|
 |
|
Intrebare: in conditiile in care axul ceramic la pompa mentionta in titlu se defecteaza, cum facem rost de altul sau cum poate fi inlocuit? Mentionez ca in Ro, nicaieri n-am vazut piese de schimb pentru pompele de valuri de la Jebao. Stie cineva unde se gaseste asa ceva? Multumesc!
|
 |
|
Cred ca colegul vorbea de saculeti de care are Peti.
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc, Sebi!  Nu stiu la ce ma gandeam cand am scris.
|
 |
|
Multumim mult, Sergiu!
|
 |
|
Merci colegu de lamuriri.
|
 |
|
um02122 wrote:Am si eu o intrebare: ce circulatie ai acum in sistem? Mie imi pare ca nu ai suficient flow si de aici problemele cu apa tulbure si algele napaditoare pe geamuri.
La algivori, Turbo mexican is number one.
Sunt si turbo"nemexicani"sau numai din astia de-a lui Pancho Villa?
|
 |
|
Pesti de talie mica in general, gen: Gramma Loreto, Pterapogon Kauderni (2 daca se poate), Nemateleotris Decora sau/si Magnifica, Golden Wrasse.
|
 |
|
"am si plantat"
Asta e bine, folosesti clestii si pensetele la corali, nu mai dai bani pe ele.
|
 |
|
Salut!
Vreau eu acea cutie de Aquaforest.
|
 |
|
Sunt lampi de luat in seama, asta e cert, dar sigur nu au calitatea celor deja consacrate. Si da, ca unul care folosesc genul asta de lampa, pot spune ca e ok pentru corali. Oricum, cele mai bune cresteri de corali, se obtin cu lampi ce folosesc neoane (ATI in special), dar pe termen lung, lampile pe leduri sunt mai putin costisitoare.
|
 |
|
Salut si bine ai venit!
Referitor la lampa, am eu una asemanatoare cu cea din link-ul tau, dar fara WIFI, dimabila pe 2 canale. Ce pot sa-ti spun...? Pentru nevoile mele, e perfecta, dar atat a mea, cat si cea din link, nu pot fi programate (rasarit, mijlocul zilei, apus, etc), lucru care poate nu o sa-ti placa, insa eu, folosesc o priza programabila si setez lumina undeva la cca 50% din puterea ei (asta in cazul meu). Succes!
|
 |
|