| Message |
|
|
um02122 wrote:Euphyllia ancora e in forma de zid, E. paraancora e forma ramificata.
Un frag cu un cap e cam £8, cu doua £16 etc.
Un specimen auriu fluorescent poate costa cat ai spus tu.
Ieftin eu am dat pe un cap de Euphyllia Glabrescens la coralis 100 lei.
|
 |
|
|
|
Vecine daca ma intrebi pe mine eu as merge pe un ventilator silentios adica ceva de la NOCTUA. Sunt un pic mai scumpe dar sunt fiabile si silentioase si in plus s ar asorta cu capacul pt ca frame ul este crem si elicea maronie.
|
 |
|
|
|
Euphyllia este coralul meu preferat. Mi as fi dorit si alte culori dar ne se prea gasesc pe aici. Momentan o duc f bine .
Am trecut momentan pe sare Aquavitro si sunt curios cum o sa le mearga . Pana acum singura sare folosita a fost Red Sea Coral Pro.
|
 |
|
|
Dupa lupte seculare am reusit in final sa dau drumul unui reactor de bio pallets. Merge de vreo saptamana . Nu se vad schimbari dar sper sa isi faca treaba .
Miron Cosma adica DIAMNOND WATCHMANN isi face treaba si nu mai este asa timid. Substratul este luna iar in primele trei zile apa acum era cristal acum era tulbure de la atata scormoneala. Acum nu mai sunt probleme.
Saracul Miron cosma s ar plimba dar jandrmul Damsel il asteapta dupa colt la Coasteti asa ca ramane in jumatatea lui de acvariu.
Inevitabulele poze
Miron Coama
Elicopteru Apache
Vedere din fata
Vedere din lateral

|
 |
|
|
|
Imi place acvariul tau. Asa am vrut eu sa fac unul la serviciu dar nu mi s a permis pe motiv ca este purtator de microbi si se pot imbolnavi pacientii.
|
 |
|
|
|
Improvizatiile tot improvizatii raman. Strange bani si cumparati Osmolator universal de la Tunze. Eu asa am facut si nu regret nici o secunda. Este cel mai fiabil sistem de genul acesta de pe piata.
|
 |
|
|
Eu iti spun ca nu trebuie sa se frece nimic. Am discutat si cu MOSU problema asta.
http://www.seachem.com/Products/product_pages/PhosGuard.html Nu scrie nimic de reactor . Nu stiu de unde o scosesi tu pe asta. Scrie doar sa fie pus intr o zona in care sa ai o circulatie buna a apei.
|
 |
|
|
|
Phosguardul nu trebuie neaparat pus in reactor pentru ca este eficient si fara zabantuiala . Orice pompa este buna .
Daca vrei sa ti se zbantuie alea pa ecolo cauti una cu debit regalbil ca sa te poti juca cu ea.
|
 |
|
|
|
Imi place cum arata acvariul in ansamblu. Felicitari. La parti negative mentionez prinderea lampii. Strica peisajul.
|
 |
|
|
Pai cum sa faca saracul curatenie pana nu da covorul la o parte.
|
 |
|
|
Si o poza cu inculpatul care mai prinse un pic de curaj

|
 |
|
|
|
Parca Florentina mai aducea ocean nutrition si cei da la Maxipet. Incearca si vezi ce gasesti.
|
 |
|
|
Ma uitam in videoclipul asta https://www.youtube.com/watch?v=ipgWSWaF218 si vad ca iese din curtea lui intr un acvariu in care sunt pesti mult mai rai decat domnisoara mea. Ma imbat si eu cu apa rece sperand sa iasa la plimbare. Daca nu o sa vrea o sa vad ce o sa fac.
|
 |
|
|
|
Ieri am luat un Diamnond Watchmann Gobby. L am aclimatizat si l am introdus in acvariu . Toate bune si frumoase daca nu tabara domnisoara pe el. De prins nu l a prins dar si a facut culcusul undeva in spate in nisip sub o piatra si nu iese de acolo decat asa putin prin preajma culcusului ca il ataca dracoaica.
Pare cam sperios . Sa fie perioada de acomodare sau te pomenesti ca o sa stea acolo ca la carcera ?
Am mai avut un mancator de nisip mai mic , ce e drept alta specie dar nici nu baga in seama domnisoara. Din pacate acela nu a rezistat pentru ca se hranea exclusiv din ce rumega el acolo din nisip. Din cata am citit acesta care il am acum mananca mancare congeleta. Sper sa fie asa .
|
 |
|
|
|
Astazi ma duc la dedeman sa imi iau un filtru de bumbac pentru prefiltrare . Daca te intereseaza esti invitatul meu.
|
 |
|
|
|
Vecine s a rasturnat cornul abundentei la tine . De unde aparura frate atatia corali ?
Bubble algae merg luate cu mana . Asa am facut si eu si a mers . Nu pot sa spun ca le am eradicat dar in timp sper sa scap de ele. Vizibil nu mai sunt dar nu poti sa stii niciodata.
|
 |
|
|
|
Multumesc de apreciere .Daca dovedesc si diatomele care imi mai apar pe substrat ma declar multumit de mersul acvariului.
Caut in schimb si nu gasesc pe la noi un reactor mic in care sa pun maxim 100 ml de biopallets si sa fie di hang on. Misiunea e cam dificila dar sper sa gasesc pe undeva. Am unul dar e cam mare pentru cate biopallets uri voi pune eu in el.
Ma tot gandesc sa iau un reactor de co2 de al Sera si sa il reprofilez pe post de reactor biopallets.
|
 |
|
|
|
Iti spun eu . Zici ca au donat userii de pe forum. La mine a mers. Acum nu zici si tu ca ai primit totul . Mai spui ca ai cumparat cate ceva dar cu pret derizoriu.
|
 |
|
|
|
Si daca tot e jurnal trebuie sa fie si poze.
|
 |
|
|
|
TE DAI LA VINTAGE ?
|
 |
|
|