01. Aquatic Nature - Am. Cichlid Basic S - 300ml - 20 ron (desfacut cat sa vad ca e prea mare pt pesti mei)
02. Aquatic Nature - Am. Cichlid Excel S - 300ml - 30 ron (sigilat)
03. JBL Tabis (tablete cu spirulina) - folosit 60-75% (asa l-am cumparat din HB, am vazut abia acasa ca e desigilat, ai draq romani hoti de kkt) - 10 lei
04. JBL Novo Betta (25g) - 10 ron
05. Tetra Discus (30g) - 20 ron
06. Sera Vipagran (30g) - 12ron
pt contact:0733 91 21 81 sau PM sau maxtry80 on yahoo
livrarea se face in zona rond Baba Novac (metrou Dristor 2)
ok, din pacate primul rand de pui sa dus ... am vazut multe codite, ca o mocheta miscatoare, din pacate dupa vreo patru mutari prin acvariu au reusit neexperimentati parinti sa ii duca in apropierea sorbului de la filtrului, asta se inampla seara, dimineata puiuti nu mai erau, nu stiu exact ce au patit
dar se pare ca dumnealor persevereaza, dupa cum urmeaza:
sotia
sotul
curatenia, sotia sugereaza rearanjarea mobilei
la o bere cu preteni sau acasa cu soata la orizontala ... hmm ... nu e prea grea decizia tinand cont de cat de bine arata doamna
Imediat ce apistogramele si-au gasit alta casa (pentru ca imi ciuguleau dorsigerele) perechea abia intemeiata de Laetacara Dorsigea s-a pus pe treaba. Prin urmare ... azi au depus, este prima depunere deci nu o sa vad mare lucru in materie de juniori.
referitor la betanul ala frumos, roaga-te sa nu ii prinda callistusi gustul inotatoarelor, ca au obiceiul sa caute noi senzatii printre vecini de acvariu