[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Mos poate unesti tu cele doua posturi ale mele despre ADA.
Poll.
Din pacate vad ca a disparut Poll-ul...
Incepand de astazi REEF Aquarium va reprezenta ADA in Romania.

Avand in vedere ca pregatesc prima comanda asi dori sa stiu daca pe langa gama de fertilizare, substrat si conditioneri pentru apa, sunteti interesati si de alte produse, cum ar fi sistemele de injectie CO2, filtre si accesorii pentru ele, ustensile pentru plantare, acvarii, standuri, decor, carti si reviste, etc.

Preturile vor fi similare cu cele din Polonia, Italia, Ungaria.

Pentru cei ce doresc sa vada despre ce este vorba pot accesa urmatorul link ADA PRODUCTS.
Asta este cu natalit. Dar am la un client unul cu bonalit cand o sa ajung pe la el am sa fac o poza si acolo.
Si acolo merg plantele foarte bine.
POZA 1
POZA 2
Imediat ce fac o poza am sa o postez la galerie. Cel inchis la culoare este natalit-ul.
Trebuie clatit in cateva ape inainte de utilizare.
costi08 wrote:ok. atunci am sa il folosesc si in acelas timp am sa te tin la curent cu evolutia acvariului. scuzele dupa ce ma asigur ca bazinul meu evolueaza in directia dorita de mine.

Sunt sigur ca vei reusi sa cresti plantele asa cum trebuie daca sub el mai adaugi si un fertilizant. Sunt un om normal si pot intelege anumite lucruri sau situatii. Ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune, iar din partea mea ai tot sprijinul pe care pot sa ti-l ofer. Numai bine.
mosu wrote:
g.g wrote:Kauderni mei au gusa plina de pui am sa pun maine ceva poze.

Credeam ca te ia ambitia sa incerci sa ii ridici

Nu prea ca nu am cum. Sunt intr-un acvariu mare si nu am cum sa-i prind. Dar cred ca dupa cateva incercari tot vor scapa cativa.
Pai daca producatorul nu-si da reteta de compunere a solului cum crezi ca as putea stiu eu de ce face spume in contact cu otetul. Eu comercializez un produs si ma ghidez dupa ceea ce zice producatorul, ca nu o fi asa nu am cum sa stiu. Eu l-am testat si megre super. Ti-am oferit si solutia de rezolvare a problemei ce pot sa mai fac pentru tine?
DUPLA GROUND
Dupla Ground is a lime-free, water-neutral substrate. It ideally supports plants and has a highly decorative effect. Its grain size of 1-4 mm aids circulation in the aquarium bed, while its round form is ideally suited for ground dwellers such as catfish and loaches.

HOBBY BONALIT
Lime-free, decorative substrate, coarse grain and porosity ideal for oxygenation of the aquarium bed. The colour is an ideal contrast to fish and plants.

Sunt facute de acelasi producator Dohse. Avand in vedere linia lor de fertilizare nu cred ca erau batuti in cap sa faca sol calcaros pentru plante.

Cred ca pe undeva pe la galerie sunt acvarii cu Dupla Ground si poate si cu Hobby Bonalit.
Maestre nu face spume ca otetul pe bonalit ca faci degeaba. NU ESTE CALCAROS. Este foarte bun substratul si te invit la Bucuresti pentru a te elucida in privinta rezultatelor. Cat despre magazinul nostru nu poti comenta nimic atata timp cat nu l-ai vizitat.
In fine te rog pune coletul retur pentru ca nu-mi doresc clienti nemultumiti.
Pe viitor inainte de orice comentariu ar fi bine sa ma suni asa cum ai facut-o inainte de comanda. Plantele ce nu le-ai comandat au fost bonus. Nu e vina mea ca poate au stat la 60C in duba curierului ... Inca odata iti repet puteai sa ma suni si sa-mi spui ca plantele nu au ajuns ok si gaseam o solutie.
Cred ca filtrul tau nu are puterea necesara sa traga din doua locuri sau piesa care regleaza cat si de unde sa traga nu este corect pozitionata.
E un substrat foarte misto pentru plante. Este un turf vulcanic ce are o culoare carmiziu inchis spre negru. Eu unul sunt foarte multumit de cum merge glosso pe el.
Kauderni mei au gusa plina de pui am sa pun maine ceva poze.
l3n3a wrote:Pentru diverse situatii in care trebuie sa umblu in bazin pe langa penseta si foarfeca includem la echipamentul acvaristului noul accesoriu :

Misto ideea dar camera din masca a luat apa de la prima scufundare.
Daca iti vin ceva chestii live da-mi si mie ca sa avem sanse mai mari de a tine cultura.
E normal sa depuna pe piatra daca le-ai furat ghiveciul. Chiar daca l-ai pus inapoi nu o sa mai depuna pe el prea curand.
Pentru o reproducere cu succes trebuie sa treci de doua faze critice, ziua a doua si etapa metamorfozei.
In primele 12 ore se hranesc cu sacul vitelin apoi ar trebui hraniti cu rotiferi (Brachionus plicatilis). Pentru a fi sigur ca au sanse sa se hraneasca trebuiesc tinutri intr-un acvariu mic in care sa intoduci plankton la greu pana ce apa se face verde. Ar trebui hraniti cu plankton pana in ziua 12 dupa care treaba e mai usoara pentru ca poti sa le dai in paralel si artemia. Din ziua 13 incepe etapa de metamorfoza cand trec de la stadiul de larva la cel de clown juvenil. Dupa ziua 25 poti sa tragi concluziile la cat de reusita a fost reproducerea.

In prima sapatamana e bine ca lumina sa fie redusa, deci poti sa-i tii numai cu moonlight-ul. Schimb de apa 10%/zi preparata cu o zi inainte.

Am sa-mi pun perechile de clowni, individual in acvarii de 37 l pentru a putea controla mai bine hranirea puilor. In felul asta nici nu mut ponta de icre. Voi scoate adultii doar daca ii vad ca nu au grija de pui.

Ai mei inca mai au aprox 90 de icre dar vad ca dupa fiecare noapte se imputineaza. Au fost peste 500.

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: