[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
costi08 wrote:Amano shrimp , pe unde gasesc ? la Reef s-or gasi?.. m-iar fi de ajuns vreo 20 buc ? in conditiile care mai doresc si un card de rodostomus

Cred ca mai gasesti 5 buc.
Daca te intereseaza mai gasesti Crystal Red A, Crystal Black A, Atyopsis. Deasemenea gasesti si Rhodostomus.
Bolbitis vinerea viitoare.
30 ron / buc. Nu ii am in stoc dar ii pot aduce oricand. Comanda minima 150 buc.
S-a vandut!
Multumesc Mos!

Aceea este oferta generala de plante produse de Aqua Fleur pentru anul 2010.

Astazi primim plante!
Sunt foarte multumit de Prime-uri. Ar fi mai mult decat suficient un prime 20 pentru acvariul tau.

Eu folosesc un Prime 20 pentru un cubic de 91 l. Acolo trec apa si prin UV si Chiller cu el si merge perfect.
@gengiskhan

Poza 1 - Stichodactyla sp. (Green Carpet Anemone)
Poza 2 - Salarias fasciatus (Lawnmower Blenny)
Poza 3 - Pterapogon kaudernii (Banggai Cardinalfish)
Poza 4 - Sabellastarte magnifica (White Coco Worm)
Ati facut topicul varza cu detaliile foto. )

Mai astept poze.

@gengiskhan - pune si tu ceva poze de la sesiunea anterioara.
Iata descrierea bazinelor:
Acvariu: 130x60x60 cm
Iluminat: Blau Lumina 654 (6x54W T5 HO, 123 cm)
Filtrare: 2 x Hydor Prime 30
Injectie CO2: CO2 Depot 10 kg, Aqua-Medic Regular w 2 pressure gauges, Solenoid Standard 1/8", Dupla Bubble Counter, Aquatic-Nature Tornado CO2, Evo 500
Monitorizare si control: Dupla Multi Control (contoleaza: iluminatul, incalzirea solului, incalzirea/racirea api, pH-ul implicit injectia de CO2)
UV: Aqua-Medic Helix Max 18W
Sol: Aquatic Nature Ferti Soil
Fertilizare: Dupla in prima etapa, in prezent ADA (Green Bryghty Step 3, Special Lights, Brighty K).
Pesti: 2-3 Sae, 2-3 Otto, 15-20 Inpaichthys kerri
Creveti: 50-100 Red Cherry

Acvariile au peste un an, insa sunt foarte multumit de cum le merge chiar si dupa atata timp.
Au sosit produsele.
Dupa cateva incercari am reusit sa vad si puii de la acesti pesti. Poze atasate (din pacate cu telefonul....):

PS: Azi au iesit si puii de occelaris sunt peste 80 de aceasta data. Thanks Bamse pentru Plankton. Mos' astept rotiferii. Azi am sa incerc sa-i hranesc cu Food U (Aqua-Medic).

1. Zebrasoma scopas "Yellow"
2. Prionurus laticlavius
Felicitari! Frumos efectul de pearling la glosso!
Astazi am lansat prima comanda. Vom avea intreaga gama de fertilizare si soluri, cat si toata gama de teste si conditioneri. Echipamente de filtrare, CO2, acvarii si standuri poate la urmatoarea comanda.
Lumina se stinge doar intre orele 23 si 7.
fipilica wrote:
MonkY wrote:Imi puteti recomanda un nisip negru, 2-4, care sa nu fie colorat chimic ?

acesta ?

) Amazonia ...
La mine din pacate nu s-a inverzit, este un verde galbui cam ciudat. Am pus si cateva picaturi de fertilizant si nici o schimbare.
Intadevar, lucrarile lui Sorin desi nu au fost premiate au fost apreciate de catre cei de la ADA si speranta lor este ca in anii ce urmeaza sa avem mai multi participanti la "The International Aquatic Plants Layout Contest". De exemplu Polonia a avut anul trecut 63 de participanti.

Forumul Acvariu.ro a fost ales pentru a promova conceptul Nature, dar si ca partener in promovarea produselor ADA.

Multumesc celor ce sustin acvaristica de calitate si ma bucur ca va pot oferi produse de top ale unor renumite branduri din acest domeniu.

ADA in Romania este un pas absolut normal avand in vedere conceptul nostru despre acvaristica.
gengiskhan wrote:Ai spus substrat.
Inseamna si Aqua Soil si Power Sand?
De asemenea, mai sunt si produsele care se pun sub substrat: Tourmaline, Iron Bottom, Penac...

Toate!
gengiskhan wrote:
Tocmai ce intrebasem de unde pot sa iau produse ADA. Super!

Gama de fertilizare va fi completa?

Gamele de fertilizare (250 ml), substrat (9 l) si conditioneri pentru apa (250 ml) vor fi complete. Deasemenea vor fi disponibile si elementele decorative pentru hardscape (roci, buturugi, etc). Pe langa astea ma gandesc sa mai aduc cateva filtre, cateva echipamente de CO2 si ceva accesorii.

Lista de preturi va fi disponibila imediat ce primesc costul de transport, dar mai mult ca sigur nu vom depasi preturile din Europa.

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: