[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ioan
Forum Index » Profile for Ioan » Messages posted by Ioan
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Ioan
Eu tin uneori cate 200 de discusi intr-un litru de apa. Dar cand nu mai incap acolo ii mut in apa mai multa.
Cum doresti. Daca crezi ca te pot ajuta anunta-ma.
Exista oameni care mi se plang ca nu reusesc sa scape de discusi pe care as vrea sa-i cumpar eu si nu pot pentru ca nu mi-i pot trimite. Unul dintre ei-@Olieren- a reusit sa-i vanda pe cei pe care nu-i putea pastra pentru ca nu are loc, dar ma am bine cu el si daca crezi ca-ti plac ai lui poate ca ne face pe plac si te alegi totusi cu 2 dintre cei care i-au ramas. Nu-ti pot garanta nimic pana nu vorbesc cu el, dar sperante sunt. Am dat "Search" sa-l gasesc dar vad ca nu apare nici un post de-al sau, iar in lista membrilor nu am optiunea sa caut numele in ordine alfabetica si mi-ar lua foarte mult timp s-o rascolesc toata. Il am in lista pe messenger.
Daca-ti pierzi rabdarea in asteptatrea ofertelor anunta-ma. Poate gasim o rezolvare impreuna.
Dane,...nu se cumpara discusii asa! Risti s-o dai in bara ca lumea!

@admini
Oare pentru ce mai puneti butonul "Edit" daca dupa ce-l actionez apare: "You cannot edit this message"? As fi postat urmatorul post in postul meu precedent, dar,...

Salut Dane.
Iti raspund aici la "pm" pentru ca mai au si altii nedumerirea ta si e bine sa afle raspunsul.
Daca nu vezi pestii, sau nu stii sa deosebesti intre cei buni si cei rai, risti sa primesti ce arunca altii si mai si dai bani pe ei. Cineva a comandat pestii, asa ca tine, si a primit din Radauti 10 buc. care aveau doar cate un ochi. Asta poate fi un caz extrem. Esti sigur ca tie nu ti se poate intampla ceva asemanator?
Cere cel putin sa puna poze in oferte. Asta-i o conditie minima pentru cine vinde discusi. Normal ar fi sa-ti poata arata din ce parinti au aparut puii, ca sa stii si tu ce vei cumpara si cel putin aproximativ cum vor fi la maturitate.
De ce nu corecteaza careva postul si titlul, daca omul nu stie sau nu poate sa se ajute singur?
Dati toti cu parii in loc sa-l ajutati. Nu-i tocmai o atitudine laudabila
@KaveYST, ia si tu patura aia de praf de pe suprafata apei cu un servetel de hartie. Acoper-o cu hartia si pe urma o ridici incet, prinzand-o de doua colturi. Te prinzi tu repede cum functioneaza chestia asta. Si pe viitor acopera acvariul.
Si incearca sa pui lincurile in asa fel incat sa pui pozele una in continuarea celeilalte, ca sa nu ocupi atata loc degeaba. Daca nu incap in latime, fa-le un pic mai mici sau elimina una care nu-i chiar asa de edificatoare. Prima, de ex.
Daca trece prin el tot volumul sau o data la 20 de secunde e suficient.
Asta ar fi ca. 900L/ h, daca are un volum de ca. 5L.
De ce vrei sa-l cureti? S-a colmatat cu amoniac sau nitrit?
Daca poti sa folosesti toata latimea nu inteleg de ce renunti la atata volum? Doar ca sa fie forma mai iesita din comun? Merita?
Daca tii neaparat la forma asta ai grija la felul in care faci lipiturile. Acolo unde sunt foarte apropiate marginile peretilor apare in silicon o tensiune mult mai mare decat acolo unde-i mai mare distanta. Acolo se rupe usor.
Bineinteles doar daca nu slefuiesti marginile asa ca sa devina suprafetele lor paralele. Si nu-i bine sa se atinga sticla, ca se crapa usor daca se loveste. Lasa 0,5-2mm intre ele.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index