[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: moisei
Forum Index » Profile for moisei » Messages posted by moisei
Salutare toti stim cum e sa fii timid pe forum..toti astia mici :d
Pai am schhimb de apa la picatura aveam ori cum flux de apa proaspata in acvariu..ma rog daca tu zici
adica intrebarea mai clara ...exista factori cu privire la asimilarea co2 ?cum ar fi temp sau lumina sau durata iluminare . Pauza la amiaza si sau alternata cu lumina cool day

Uitati si sistemul de difuzat co2
Dupa cateva minute plantele easy perleaza . Nu se vad bule de gaz ca ies din tub ceea ce insemna ca se dizolva instant
Rabdare iti dorim
Asta pe viitor ..acum nu mai imi vine sa stric tot start up-ul are 5 luni si zic eu merge f bine ...ar fi demoralizator sa il stric iar si sa incep
Dau si eu un sfat de incepator )dar care se vrea designer imobiliar incearca sa infingi cate vapietre din acelea lunguiete in nisip o sa para ca niste creste..orienteaza-le spre ceva ,spre buturuga de exemplu
Ceva asa
nu e obligatoriu daca indrepti spraybarul de la filtru un pic in sus sa faca valuri e suficient . Urmaresti daca pestii stau la suprafata inseamna ca aerarea e insuficienta dar nu cred in cazul asta mai inclini spre suprafata coloana la filtru.
Pune poze sa vedem
Salutare. Am cauatat un subiect de genul asta in cazul in care s-a discutat imi cer scuze
Acvariu 100 l destul de plantat
Lumina 2x philips t-dl 830 +moon cool day light =0.6w/l
Schimb la picatura fara filtrare
Substarat jbl aquabasis
Plante :valissenia gigantea (astea perleaza si cu lunina stinsa )))+rotala rotundifolia +lilaopsis braziliens +o planta care nu ii dau de denumire
Aditie co2 bomba citrica diy in instinctor fara difuzor ,am sistemul acela prin care co2 vine de sus si se intalneste cu spraybarul si se dizolva instant bulele nu se vad..e diy desigur
Am observat ca la 26 de grade plantele perleaza mai greu . Am facut azi un schimb de apa in maternitate cu apa din acvariu ...si nu am mai completat in acvariu mare cu apa calda am dat direct drumu la coloana de apa . Nu a fost un soc termic dar oricum temperatura a scazut relativ repede la 23• In cateva minute plantele 2 cele pretentioase aia fara nume si brasiliens au inceput sa faca bule
Ar trebuii sa tin temperatura la 23 de grade?
Lilaopsis vreau sa o fac gazon dar mai am de lucru la ea
Da ...uitasem de plaja...acu realizez...da in ruse gasesti multe am fost o data la un pet shop da nu prea te intelegi cu ei..pe atunci nu stiam ce caut
Salut . Bine ai venit printre noi .
Lucian wrote:parca s-a scos doar dupa un numar de posturi smilie
aha m.am facut baiat mare
Eram constient ca trebuie m.ai marunt dar la mine in giurgiu nu se gaseste decat mancare de pesti...si am rugat pe cineva de mi.a cumparat fertil dar de pietris am uitat si...stii cum e cu rabdarea
Pietrisul e dinnrau ales cat de mic am putut
In spate ajunge undeva la 8 cm
Da..filtrarea...daca am timp o sa ma apuc daca nu incepbsa sap pe sieuri si imi cumpar un extern

(eu scriu de pe tableta : @Lucian ati scos verificarea chapta pentru quick reply sau e de la tableta?
Buna idee mersi Lucian
Nu inteleg care masa acvariului..nu am stand e in perete bagat
Sunt 2 in spate 2x philips td-l si asta fantoma
exisata balast pt 3 neoane?
Vad ca nu se incinge sa il dau jos si sa il invelesc in banda izoliera ...dar nubs.ar mai aerisi e ok?
Aruncati o privire. Cum arata?
94 l net 2x philips td-l 830 +1 neon alb de la moon 18w (adaugat azi) filtru resun sp1100L (insuficient stiu dar ce sa-i fac nu prea am timp sa ii bricolez unu extern) aditie co2 din bomba diy extinctor substrat jbl aquabasis 12 vivipari si 2 gurami
Astept sugestii si critici:d
Stiu ca nu e ok...dar afara sta urat acvariu meu e incastrat si nu am unde sa pun balastul am dat 7 lei pe el cand se strica iau altul
Se pot prinde foarte bine si elegant cu cleme pentru Ppr in cazu in care nu ai suporti la neoane
ferdy wrote:Sunt din Constanta, poate vede cineva Topic-ul si are idee de unde pot achizitiona ceva asemanator chiar de aici din oras.. Daca nu ma risc sa dau comanda.. Sper sa nu primesc altceva..]

Nu cred ca primesti alceva ..doar sa fie lipit bine

Forum Index » Profile for moisei » Messages posted by moisei
Go to: