Dragi colegi!
Azi am avut prina intilnire ... de lucru! Proiectul intra in linie dreapta si avem deja o echipa si o ruta optima.
De la stinga la dreapta:
Radu Balan (colegul meu),
Alexandru Moldovan,
Alina Mihaela Gherman (sotia lui Alexandru),
Adrian Carabat (directorul Gradinii Zoologice din Barlad),
Sorina Matei (colega lui Adrian Carabat) si
Andrei Cristian.
In a doua poza apare si subsemnatul ....
In spatele nostru se vad standurile si nisele celor opt acvarii. Vom avea 4 acvarii plantate (dintre care cel central este
"Cartea Junglei"), unul cu discusi, unul cu scalari, cichlidae si un biotop. Citeva poze din timpul discutiilor :
Nu in ultimul rind, vreau sa multumesc celor care au facut ca acest proiect sa prinda viata si, poate, sa fie un proiect de succes :
-
Alex Veres, pentru intelegere si implicare, in calitate de reprezentant al Dennerle. Multumim frumos pentru ajutor, Alex!
-
DENNERLE, pentru receptivitate si suport, in tot ceea ce priveste furnizarea de plante, fertilizanti, ...
-
Nevertebrate.ro si implicit
Claudiu Truta, pentru tot ce ne va furniza, pe linga produsele Dennerle si filtrele Oase.
Lista produselor si echipamentelor este impresionanta, daca ar fi sa mentionez numai cele citeva sute de plante (multe Bucephalandra,
Anubias, ...), cele 16 filtre Oase Thermo 600, 100 litri de substrat, mediile pentru filtrare biologica, ... si multe altele.
Ca orizont de timp am stabilit urmatoarele 60 de zile. Alexandru Moldovan si Andrei Cristian raspund de lipirea acvariilor. Urmeaza sa
stabilim ce si cind va fi livrat, probabil in ordinea urmatoare : echipamente, decoruri, plante, fertilizanti ... Dar acestea sunt detalii.
Revin cu poze de pe parcursul lucrarilor.
O zi frumoasa, tuturor!