| Message |
|
|
bine ai venit, si nu stim de ce 6 scalari pui
|
 |
|
|
|
closed
|
 |
|
|
|
bine ai venit iti urez si eu da sa stii ca ma roade o curiozitate, ce ai pe background??
|
 |
|
|
|
domnu dani treci pe apa dulce? sau vrei si un colt verde in casa?
|
 |
|
|
|
salut, bine ai venit
|
 |
|
|
Salut artur bine ai venit printre noi , sa stii ca si mie imi place maxim fundalu tau de la discusi si vreau sa t eintreb de unde il ai ca vreau si eu unu  tot pt discusi , apoi vroiam sa te mai intreb daca ai reusit sa inmultesti cardinalii
|
 |
|
|
|
s-a mutat la coltul incepatorului unde isi avea locul, cred ca djphazer si bogdan te-au lamurit asa ca nu mai repet ceeea ce au zis ei
|
 |
|
|
|
pui intaritoare mici de-a lungul laturilor mari si nu pui traversa, ar trebui sa fie ok cred si si estetic merge ca ti`l face cu lipituri super eventual silicon incolor
|
 |
|
|
ozy wrote:Pffffffffffffff
personal, nu prea am facut acvarii de o asa capacitate, dar o parere sincera,as aplica intaritoare ptr mai multa siguranta ( ar fi pacat de habitat,vecini si munca ta)
stai linistit sta la casa, si are bazinu la parter, daca se (il) sparg(e) uda doar gradina....si juma de strada 
|
 |
|
|
LeicaBogdan wrote:pai o sa o fac masa mai mica de inaltime. si eventual as mai putea renunta la 5cm din inaltimea acvariului. iar in spate in partea din stanga nu o sa am nimica langa si o sa am acces la partea asta, iar in dreapta o sa incerc sa creez o pestera din roca vulcanica, cu anubii inauntru si luminata cu niste leduri trb sa vad cum le izolez sa le bag in apa
eu ti`l sparg daca faci circoteca inauntru?
|
 |
|
|
asa si asa, in alta ordine de idei gandeste`te ca tu esti mai mic ca mine de inaltime, si in aia 70 in spate de tot nu stiu daca vei ajunge cu mainile, iti va trebui un suport mai mic, implicit bazinu va fi mai jos....
offtopic : pt cine nu stie, mihai este un tip din cta care se ocupa doar de realizarea acvariilor si intretinerea lor, adica asta e jobul lui, e prietenul care mi`a adus buturugile de la jbl 
|
 |
|
|
cred ca moi putea numi piuonier al bazinelor late  din pct meu de vedere la 160 e cam lung fara intaritoare sus. Mihai ce zice?
|
 |
|
|
cod_rut wrote:Salut !
2 fire la Suceava se poate? Multumesc, indiferent de raspuns.
ai pm
|
 |
|
|
|
mai intra la vanzare cateva bucati , pret 25ron
|
 |
|
|
|
a mai ramas doar 1buc
|
 |
|
|
|
si eu am rugamintea sa postezi un pret, 1 pt ca asa e frumos si 2 pt ca asa cere si regulamentul
|
 |
|
|
@gengiskhan buturugile sunt mangroove de la jbl luate printr`un prieten care aduce de la ei mai tot ce produc/importa
Niciodata nu poti compara unu mic cu unu mare  eu de ce am trecut de la 50L la 270
@bogdan aici iti merge?
@danc mersi  inteleg ca stai cu ochii pe avatarele mele? 
|
 |
|
|
si inca poza este de acum o luna, las ca vedeti voi in vreo 2-3 zile cum arata
Stiu nenea radu stiu cu biotomu, asa ma mananca deshteleeeeee vai vai vai, dar nu renunt la verdeata
|
 |
|
|
|
si la constanta tot cam la fel sunt, gh > 25 kh > 15, succes cu proiectul in continuare, frumoasa paleta de culori ai acolo in plante
|
 |
|
|
|
si fundalu tot nu vrea sa pleaca.....
|
 |
|
|